Bilinmeyen Mesaj

Ay normalde hak veririm bu dediginize ama adam bildiginiz sizin pasaporta el koymak, ailenizle gorusturmemek gibi hain planlar icindeymis. Mustehak ona. Oh olmus.

Asil neden bu hain planlari itiraf etti?
Ayrilik sonrasi ablamla konusurken "zaten siz aklina giriyorsunuz onun, evlenseydik pasaportunu kimligini alip size gondermeyecektim. Siz dolduruyorsunuz onu." demişti... Agzindan mi kacirdi, ne umarak soyledi bilemiyorum. Hoparlor acikti o esnada. Duyar duymaz ablamdan telefonu alip ben yuzune kapadim hatta.

Savcılığa gidip şikayetçi olun.

Aileniz gereken şekilde davranmış diye düşündüm. Konu dedikleri gibi büyüse bunun sonu yok ki.. belki sizi daha fazla üzmek istemiyorlardır. Kısa bir tatil yapma imkanınız varsa sinirlerinizi biraz yatıştırabilir

Bu kişiden ayrılmakta zaten haklısınız. Ama bunlar bir insanı ekmeğinden etmek için yeterli sebepler değil bana göre.
Evlenmediniz, kültürel olarak ve hayat görüşü olarak bambaşkasınız. Yani kendinizi büyük bir yanlıştan döndürdünüz. Adamı neden işinden ediyorsunuz ? Adam bomboş konuşmuş. Ama siz de çok mantıklı davranmamışsınız

Şikayet et nasılsa bilirsiniz o işleri ne olursa olsun ekmeğiyle oynamayacaktınız gerçi neden atıldı eğer yolsuzluk gibi bir şey se isabet olmuş ama iftira ise korkunç bir şey yapmışsınız

Canları sıkılmış size sarıyorlar. Eğer gerçekten sizi rahatsız ederlerse şikayet edin ailenize de bunu söylemek zorunda değilsiniz zaten

Çok güzel delil verdin savcılık için teşekkür ederim deyip engelleseydin

Bir b*k yapamaz . Havlayan köpek ısırmaz. Karşına çıkacak cüreti olan adam kullandığı numaradan msj atar kaçak gocek dövüşmez. Sol elinin titremesi başladığı zaman derin derin nefes al ve guvendeyim diye tekrarla . Hicbirsey yapamazlar canım .

Kişi zaten Mart ayında ülkeden gidiyor. Ailem "zaten gidecek, hiç bulaşma. Buraya biri gelirse biz cevabını veririz." diyebildiler sadece.

Doğrusunu demişler. Gelirse de gelsinler, ne yapacaklar yani senin kızın bize aptal slk yazdı tüüü ne kaka kız mı diyecekler?? Bir halt yapamazlar, ailenin tutumu gayet doğru. Ayrıca burası bizim ülkemiz, iki edepsiz marsıktan da korkuyorsan ohoooo valla işin zor.

Yaptığım şeyi etik olarak savunmuyorum zaten. Yanlıştı. Ama ayriliga ragmen hakaretleri durmayan da onlardi

Korkmuyorum tabii ki. Ne diyebilirler zaten? Bunu yazmaları hiç hoş değil, bitmiş bir olay neticede.

Nasıl ne yapıpta işten attırdıniz? Başkasının lafıyla istenmi attilar
Kendisi ve ailesinin bana hakaretler ettigini psikolojik siddet uyguladiklarini soyledim, ki evet, hakaret mesajlari elimdeydi, polise gidecegimi soylemistim. Onlar da daha sonrasinda isten cikarmis.

Şikayet et nasılsa bilirsiniz o işleri ne olursa olsun ekmeğiyle oynamayacaktınız gerçi neden atıldı eğer yolsuzluk gibi bir şey se isabet olmuş ama iftira ise korkunç bir şey yapmışsınız
Kendisi ve ailesinin bana hakaretler ettigini psikolojik siddet uyguladiklarini soyledim, ki evet, hakaret mesajlari elimdeydi, polise gidecegimi soylemistim. Onlar da daha sonrasinda isten cikarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…