- 4 Ekim 2023
- 180
- 258
- 23
- Konu Sahibi dianaspencer
-
Ayrilik sonrasi ablamla konusurken "zaten siz aklina giriyorsunuz onun, evlenseydik pasaportunu kimligini alip size gondermeyecektim. Siz dolduruyorsunuz onu." demişti... Agzindan mi kacirdi, ne umarak soyledi bilemiyorum. Hoparlor acikti o esnada. Duyar duymaz ablamdan telefonu alip ben yuzune kapadim hatta.Ay normalde hak veririm bu dediginize ama adam bildiginiz sizin pasaporta el koymak, ailenizle gorusturmemek gibi hain planlar icindeymis. Mustehak ona. Oh olmus.
Asil neden bu hain planlari itiraf etti?
Savcılığa gidip şikayetçi olun.Merhaba. Önceki konularımı hatırlayacaklarınız olacaktır. 2 senelik ilişkim ailesi yüzünden bitti ve akrabalarından vs. hakaret mesajları almamın üzerine sinirle ex kişisini hem öfkeden hem de göz dağı vermek amacıyla işten attırdım. (Bu kısım etik değil farkındayım ama hakaretlere dayanamadım.)
Geçenlerde bilmediğim bir numaradan (onu ve ailesini engellemiştim) "sen x'i (eski sevgilimin adı) sahipsiz sanma. Annenin babanın yanına geliyoruz, attığın mesajlarla." diye bir mesaj aldım. Ki ben kimseye hakaret etmedim. Asıl karşı tarafın hakaretleri mevcut bende. Ekran görüntüsü alıp engelledim. Aileme söyledim, ailem ise "gelemez kimse, gelip de ne diyecekler basit bir sevgili kavgası, ayrıldınız bitti." dedi, pek üzerinde durmadı. Ben bu mesajı aldığımdan beri pek iyi değilim. Sol elimde titreme başladı, psikosomatik olabilir diye düşünüyorum. Ailemin bu kadar umursamaması da ailevi diğer problemlerimizin çoğalması sanırım... Her şeye rağmen ekran görüntüsü elimde ama ailem herhangi bir aksiyon alırsam arkamda durmaz hatta karşıyı haklı bulur (sen de onu işten attırdın ne bekliyordun diyerek.) eminim.
Sizce ne yapabilirim, ne yapmalıyım? Sol elimdeki titreme de beni yeterince korkutup üzüyor. Desteklerinize ihtiyacım var.
Bu kişiden ayrılmakta zaten haklısınız. Ama bunlar bir insanı ekmeğinden etmek için yeterli sebepler değil bana göre.Ailesi ve kendisi hakarette bulundular ayrıldıktan sonraki süreçte, bu da bir tür şiddet, evet. Kişi alenen aileme hakarette bulunup "zaten evlenseydik bu kızı bu aileden uzaklaştırıp pasaportunu kimliğini alıp eve kapatacaktım, siz onu bize karşı dolduruyorsunuz." diyebildi aileme.
Şikayet et nasılsa bilirsiniz o işleri ne olursa olsun ekmeğiyle oynamayacaktınız gerçi neden atıldı eğer yolsuzluk gibi bir şey se isabet olmuş ama iftira ise korkunç bir şey yapmışsınızMerhaba. Önceki konularımı hatırlayacaklarınız olacaktır. 2 senelik ilişkim ailesi yüzünden bitti ve akrabalarından vs. hakaret mesajları almamın üzerine sinirle ex kişisini hem öfkeden hem de göz dağı vermek amacıyla işten attırdım. (Bu kısım etik değil farkındayım ama hakaretlere dayanamadım.)
Geçenlerde bilmediğim bir numaradan (onu ve ailesini engellemiştim) "sen x'i (eski sevgilimin adı) sahipsiz sanma. Annenin babanın yanına geliyoruz, attığın mesajlarla." diye bir mesaj aldım. Ki ben kimseye hakaret etmedim. Asıl karşı tarafın hakaretleri mevcut bende. Ekran görüntüsü alıp engelledim. Aileme söyledim, ailem ise "gelemez kimse, gelip de ne diyecekler basit bir sevgili kavgası, ayrıldınız bitti." dedi, pek üzerinde durmadı. Ben bu mesajı aldığımdan beri pek iyi değilim. Sol elimde titreme başladı, psikosomatik olabilir diye düşünüyorum. Ailemin bu kadar umursamaması da ailevi diğer problemlerimizin çoğalması sanırım... Her şeye rağmen ekran görüntüsü elimde ama ailem herhangi bir aksiyon alırsam arkamda durmaz hatta karşıyı haklı bulur (sen de onu işten attırdın ne bekliyordun diyerek.) eminim.
Sizce ne yapabilirim, ne yapmalıyım? Sol elimdeki titreme de beni yeterince korkutup üzüyor. Desteklerinize ihtiyacım var.
Nasıl ne yapıpta işten attırdıniz? Başkasının lafıyla istenmi attilarKişi zaten Mart ayında ülkeden gidiyor. Ailem "zaten gidecek, hiç bulaşma. Buraya biri gelirse biz cevabını veririz." diyebildiler sadece.
Çok güzel delil verdin savcılık için teşekkür ederim deyip engelleseydinİçim rahat bir yandan, gelseler ailem cevaplarını verir yollar. Ama ben çok yıprandım inanın... Her anlamda yoruldum. Bir zamanlar sevdiği insanla şu raddeye gelmeyi kim ister ki? Herkes o aileden o çocuktan kurtulmuşsun diyor, haklılar, zaten ilk adım benden geldi ve kesip attım ama içim nasıl yanıyor bir ben biliyorum. Ne hayaller kurduğum insanın gözünde ben bir hiçmişim ki bunları söylüyor, hakaretler ettirtiyor diyorum... Gerçekten zorlanıyorum ve sol elim, bazen tüm vucudum titremeye başlıyor... Psikiyatriye de gitmeyi planladım.
Bir b*k yapamaz . Havlayan köpek ısırmaz. Karşına çıkacak cüreti olan adam kullandığı numaradan msj atar kaçak gocek dövüşmez. Sol elinin titremesi başladığı zaman derin derin nefes al ve guvendeyim diye tekrarla . Hicbirsey yapamazlar canım .Merhaba. Önceki konularımı hatırlayacaklarınız olacaktır. 2 senelik ilişkim ailesi yüzünden bitti ve akrabalarından vs. hakaret mesajları almamın üzerine sinirle ex kişisini hem öfkeden hem de göz dağı vermek amacıyla işten attırdım. (Bu kısım etik değil farkındayım ama hakaretlere dayanamadım.)
Kişi zaten Mart ayında ülkeden gidiyor. Ailem "zaten gidecek, hiç bulaşma. Buraya biri gelirse biz cevabını veririz." diyebildiler sadece.
Yaptığım şeyi etik olarak savunmuyorum zaten. Yanlıştı. Ama ayriliga ragmen hakaretleri durmayan da onlardiBu kişiden ayrılmakta zaten haklısınız. Ama bunlar bir insanı ekmeğinden etmek için yeterli sebepler değil bana göre.
Evlenmediniz, kültürel olarak ve hayat görüşü olarak bambaşkasınız. Yani kendinizi büyük bir yanlıştan döndürdünüz. Adamı neden işinden ediyorsunuz ? Adam bomboş konuşmuş. Ama siz de çok mantıklı davranmamışsınız
Korkmuyorum tabii ki. Ne diyebilirler zaten? Bunu yazmaları hiç hoş değil, bitmiş bir olay neticede.Doğrusunu demişler. Gelirse de gelsinler, ne yapacaklar yani senin kızın bize aptal slk yazdı tüüü ne kaka kız mı diyecekler?? Bir halt yapamazlar, ailenin tutumu gayet doğru. Ayrıca burası bizim ülkemiz, iki edepsiz marsıktan da korkuyorsan ohoooo valla işin zor.
Ailenin tepkisi gayet yerinde. Abartsalar onlar da endiselenseler daha mı iyiKişi zaten Mart ayında ülkeden gidiyor. Ailem "zaten gidecek, hiç bulaşma. Buraya biri gelirse biz cevabını veririz." diyebildiler sadece.
Kendisi ve ailesinin bana hakaretler ettigini psikolojik siddet uyguladiklarini soyledim, ki evet, hakaret mesajlari elimdeydi, polise gidecegimi soylemistim. Onlar da daha sonrasinda isten cikarmis.Nasıl ne yapıpta işten attırdıniz? Başkasının lafıyla istenmi attilar
Kendisi ve ailesinin bana hakaretler ettigini psikolojik siddet uyguladiklarini soyledim, ki evet, hakaret mesajlari elimdeydi, polise gidecegimi soylemistim. Onlar da daha sonrasinda isten cikarmis.Şikayet et nasılsa bilirsiniz o işleri ne olursa olsun ekmeğiyle oynamayacaktınız gerçi neden atıldı eğer yolsuzluk gibi bir şey se isabet olmuş ama iftira ise korkunç bir şey yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?