• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyor musunuz

Zxcncmcm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
161
20
13
30
Bazı kadınlar her istediğini erkeğe yaptırıyor eşine falan. Ne istese adam tamam diyor. Hediyeler alınıyor. Değerli oluyor. Bu bir şansmı çok merak ediyorum. Ne yapıyorlar da böyle ellerinde tutuyorlar

Önemseyen taraf olmuyorlar galiba. Her an kaybetme korkusunu yaşatıyorlar,cepte olmadıklarını gösteriyorlar. Sanırım bu 😊

Bazı kadınlar her istediğini erkeğe yaptırıyor eşine falan. Ne istese adam tamam diyor. Hediyeler alınıyor. Değerli oluyor. Bu bir şansmı çok merak ediyorum. Ne yapıyorlar da böyle ellerinde tutuyorlar
Hep verwn taraf olursa anaç bir tavır sergilersen erkek o psikoloji ye giriyor annesine nasılsa sana da öyle yani bir eş gibi görmüyor herşeyde seviyeli olacaksın

Aslında bu bir tek erkekle/kadınla ilgili değil. Hayatın yasası. Hayatda kendini daha fazla seven, özgüveni yüksek ve hayatta rahat davranan insanlar daha mutlu. Daha çok peşinden koşulan insanlar kimler? Genelde böyle insanlar. “Öfff ben muhteşemim, o olmazsada sorun yok bir başkası olur” diye düşünüyorlar. Peşinden fazla koşanları görende de “Zaten bu benim cebimde istediğim gibi davranabilirim” düşünüyorlar. Hep rahatlar. Bu tamamen insan psikolojisi.

Hayatta öyle. Birşeyi ya bir kişiyi fazla isteyince, aşırı derecede çabalayınca geri tepiyor. Fakat rahat olunca herşey kendiliğinden gelişiyor.

Flört aşamasında rahatsız ettiği bir şey varsa ayrılarak. Sonrası şans ama zaten şans olan şey de zaten insanlarla zaman kaybetmemek. Süreli olarak kaba, cimri, düşüncesiz erkeklerle aylar geçirip sonra bulamıyorum diye üzülmek saçma mesela. Ve tanımak için iyi bir zaman, aynı evde yaşamak gibi ekstra şeyler. Bir ekstra daha ailesine bağımlı olmaması. Mantıklı olmak kısaca. Tamamiyle mantıklı. Ailesine bağımlı olan evine de aynı bağı duymuyor ne yazık ki.

merhametli,şefkatli,iyi niyetli insanın kadının hiçbir zaman kıymeti bilinmez değer vermeyeceksin o zaman değerli olursun

Aslında bu bir tek erkekle/kadınla ilgili değil. Hayatın yasası. Hayatda kendini daha fazla seven, özgüveni yüksek ve hayatta rahat davranan insanlar daha mutlu. Daha çok peşinden koşulan insanlar kimler? Genelde böyle insanlar. “Öfff ben muhteşemim, o olmazsada sorun yok bir başkası olur” diye düşünüyorlar. Peşinden fazla koşanları görende de “Zaten bu benim cebimde istediğim gibi davranabilirim” düşünüyorlar. Hep rahatlar. Bu tamamen insan psikolojisi.

Hayatta öyle. Birşeyi ya bir kişiyi fazla isteyince, aşırı derecede çabalayınca geri tepiyor. Fakat rahat olunca herşey kendiliğinden gelişiyor.
Evlilikte mi öyle

Evlilikte mi öyle
Genelde evlilikte de böyle. Çünkü genelde bence insanlar kendi karakterine zıt birileriyle evleniyorlar, uyum sağlansın diye. Yani dikkat ederseniz çoğu zaman dominant, özgüveni yüksek erkeklerin evlendiği kadınlar kendinden daha naif hassas tipler oluyor. Kadınlarında öyle, sözü geçen kadının karşısında daha söz dinleyen ev erkeği modunda bir erkek oluyor. Çoğu zaman bunu mantıkla yapıyorlar. Yani biriyle çıkarken “Bu adam benim karakterime uyum sağlayacak? İstediklerimi dinletebilecek miyim?” diye düşünerekten yola çıkıyorlar. Ben bunu daha önce bu konuyu tanıdıklarımla konuşmuştum. Onlarda etrafında böyle kadınların olduklarını söylemişlerdi. Sormuşlar “Nasıl böyle davranabiliyorsun? Korkmuyor musun sorun çıkar, boşanırsınız?” diye. Onlarda “Boşarsa boşasın. Bana adam mı yok? Bundan boşanır hemen başkasını bulurum” demişler. Gerçekten de bazıları öyle yapmışlar. Uzun süre evli oldukları insanla anlaşamayınca boşanıyorlar, sonra boşanınca hemen yenisini bulup uzun sürede onunla evli kalıyorlar. Bir de böyle birşey var. Genelde ailesine fazla önem veren insanlar naif ve hassas insanlar oldukları İçin “Bundan boşanırsam, el alem ne der?” diye düşünüp her taraflı evli olduğu erkeklere karşı bağımlı hissediyorlar.

Back
X