• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biliyordum

Birikiminiz neden ayrı ? Eşinizin eve desteği ve sizinkini oranlar mısınız ? Ev giderlerini siz mi yoksa o mu karşılıyor ?
farkedtmiyor,
o ay kira onda yoks abne veririm, zaten bir yıldır pek bişey kazandığı da yok,
ben ne kadar destek olsam da da eve illa ki bi gider çıkar zaten bürosu ile ilgili,
bunları artık bana yanstmasından ve kafasına buyruk iş yapmasını beni iyice bireyselleştirdi açıkcası,
ama asla extra masrafım yoktur harcama - birikim konusunda düzenli olmayı severim ama eşim de bu yok,
şu an 20 bin çıkartıp versem verecek yeri vardır onun

Bence siz de kredi falan çekip kendinize araba alın maaşınızın da bir yere bağlandığını bilsin size güvenmesin. Yoksa sizin kenarda para biriktirmenize izin vermeyecek gibi.
bana araba almak için biraz meblağ vereceğini söyledi bir kaça aya kadar,onu veririse ben de üstüne koyup kendime araç almayı planlıyorum
çünkü takasa giren araç altınlarla alınmıştı

tamamnını vermiyor,
maaş aldığımı biliyor, eve olan desteğimden kalanın hesabımda olduğunu biliyor maalesef...........
beni aşırı geriyor en çok da kafasına göre iş yapması
Bir müddet hafta sonu o yanınızda olmadan alışveriş yapın, 3e aldığınızı 5en aldım diyin.
Hatta anlamadığı alışverişler olsun, mesela ağda cilt bakımı kuaför vs.
Hem kendinizi mutlu edin hemde ihtiyacınızı gördüğünüzü hemde kenarda beş kuruş paranız kalmadığını, ohaaa çok pahalanmış herşey vs gibi blöf de ekleyin(ki gerçekten çok pahalandı herşey!) deklare edin eşinize.

Bu ekonomik ortamda böyle kafasına göre harwket eden adam batar vallahi allah korusun.
Ciddi dizginlemeniz lazım eşinizi ve en zor gün için ayırdığınız birikiminize dokunmasına müsade etmeyin böylece. harcadım bitti numarası yapın hatta eşinizden biraz harçlık bırakmasını isteyin vs. inandırıcı olun.

Şayet bu öngörüsüzlükle gerçekten batarsa, a.k ama bir dayanağınız olur en azından canım.

Bir müddet hafta sonu o yanınızda olmadan alışveriş yapın, 3e aldığınızı 5en aldım diyin.
Hatta anlamadığı alışverişler olsun, mesela ağda cilt bakımı kuaför vs.
Hem kendinizi mutlu edin hemde ihtiyacınızı gördüğünüzü hemde kenarda beş kuruş paranız kalmadığını, ohaaa çok pahalanmış herşey vs gibi blöf de ekleyin(ki gerçekten çok pahalandı herşey!) deklare edin eşinize.

Bu ekonomik ortamda böyle kafasına göre harwket eden adam batar vallahi allah korusun.
Ciddi dizginlemeniz lazım eşinizi ve en zor gün için ayırdığınız birikiminize dokunmasına müsade etmeyin böylece. harcadım bitti numarası yapın hatta eşinizden biraz harçlık bırakmasını isteyin vs. inandırıcı olun.

Şayet bu öngörüsüzlükle gerçekten batarsa, a.k ama bir dayanağınız olur en azından canım.
o bana diyor aylık yüz tl kuaför masrafı çok değil diye,
eve temizlikçi al diye vs vs,
çok fazla harcamayı sevmediğim biliyor,
bir tek tatil için paraya kıyarım ,
ama yine deneyeceğim alışveriş mevzuunu teşekkür ederim.........

farkedtmiyor,
o ay kira onda yoks abne veririm, zaten bir yıldır pek bişey kazandığı da yok,
ben ne kadar destek olsam da da eve illa ki bi gider çıkar zaten bürosu ile ilgili,
bunları artık bana yanstmasından ve kafasına buyruk iş yapmasını beni iyice bireyselleştirdi açıkcası,
ama asla extra masrafım yoktur harcama - birikim konusunda düzenli olmayı severim ama eşim de bu yok,
şu an 20 bin çıkartıp versem verecek yeri vardır onun

Eşinize güvenmiyorsunuz sanırım. Bilemedim. Haklısınız belki de kendinizi korumak istemekte. Siz verdiğiniz için de rahat galiba. Bu arada satılan arabayı siz mi almıştınız? Üstüne de sizden tekrar para mı istedi?

Şirket eşininin şirketi değil mi? Yani ikinizin? Gerekliyse illa aldığı araba destek çıkardım sanırım.
eşimin şirketi,
ama ben bıktım,
sürekli sıkışık paraya,
alacağı kişilerden para alamıyor,
benim kendimce biriktirmye çalıştığım paradan sürekli istiyor, fazlası ile destek çıktığımı düşündğümden ve kıymetiin de pek bilinmediğinden bu noktaya geldim sanırım...
7 yıldır aynı döngü...
bir de ev işlerinden sorumlu olmamı istiyor tamamen, o da ayrı mevzuu

Arabayı sizin üstünüze alsin o zaman şirket adına degil:halay:,yine sirkette kullanilsin

eşimin şirketi,
ama ben bıktım,
sürekli sıkışık paraya,
alacağı kişilerden para alamıyor,
benim kendimce biriktirmye çalıştığım paradan sürekli istiyor, fazlası ile destek çıktığımı düşündğümden ve kıymetiin de pek bilinmediğinden bu noktaya geldim sanırım...
7 yıldır aynı döngü...
bir de ev işlerinden sorumlu olmamı istiyor tamamen, o da ayrı mevzuu
Anladım. O zaman sizde kendinize yatırım yapın. Geri ödeyeceği parayla biraz da kredi çekip pahalı bi araba alın onun borcu bitene kadar sizden isteyemez, ayağını yorganına göre uzatmak zorunda kalır. Kenarda paranız olduğunu bilirse sıkıştıkça ister tabi, gerçi arabayı da almış bilemedim.

Anladım. O zaman sizde kendinize yatırım yapın. Geri ödeyeceği parayla biraz da kredi çekip pahalı bi araba alın onun borcu bitene kadar sizden isteyemez, ayağını yorganına göre uzatmak zorunda kalır. Kenarda paranız olduğunu bilirse sıkıştıkça ister tabi, gerçi arabayı da almış bilemedim.
aile terapistine başladık,
asla verme dedi,
100 tl istese de senin planını bozacak ve haberdar olmadığın harcamalar için ani acilll baskısı ile vermek zorunda değilsin dedi,
ama yine de verdimmmmmmmmmmmm bugün

asla verme dedi,
100 tl istese de senin planını bozacak ve haberdar olmadığın harcamalar için ani acilll baskısı ile vermek zorunda değilsin dedi,
Eş sonuçta işte bi yerde vicdan yapıyosunuz.demek ki. İşte o yüzden borcunuz olursa istesenizde veremezsiniz.

asla verme dedi,
Eski konularınıza da baktım.
Eşiniz çok bencil ve merhametsiz.
Sizin paranız olmasa bir şey başaramaz.
Vermeyin ve görün eşiniz ne kadar canavarlaşacak.

Taşıma suyla değirmen dönmez. Sizin paranız olmasa ne yapacaktı?

Her kararı sizin maaşınıza güvenerek ama size sorma gereği bile duymadan alıyor. Size saygısı yok.

tamamnını vermiyor,
maaş aldığımı biliyor, eve olan desteğimden kalanın hesabımda olduğunu biliyor maalesef...........
beni aşırı geriyor en çok da kafasına göre iş yapması

Siz de kendinize araba veya ev alın o zaman. Her ayrıntıya karar verin, tanıdıklara sorun vs, onun yaptığı gibi almadan 2 gün önce haber verip alın.

Eski konularınıza da baktım.
Eşiniz çok bencil ve merhametsiz.
Sizin paranız olmasa bir şey başaramaz.
Vermeyin ve görün eşiniz ne kadar canavarlaşacak.

Taşıma suyla değirmen dönmez. Sizin paranız olmasa ne yapacaktı?

Her kararı sizin maaşınıza güvenerek ama size sorma gereği bile duymadan alıyor. Size saygısı yok.
O canavarlaşacak halini hayal edebiliyorum , ben de kadın gibi hissedemiyorum benden sürekli para istemesi beni değersiz hissettiriyor ,
Şimdi diyor telde gezdireceğim seni çok beğeneceksin vs vs !! Arabayı teslim almaya çalışıyor ama içime sinmiyor işte bu şekilde olması

O canavarlaşacak halini hayal edebiliyorum , ben de kadın gibi hissedemiyorum benden sürekli para istemesi beni değersiz hissettiriyor ,
Şimdi diyor telde gezdireceğim seni çok beğeneceksin vs vs !! Arabayı teslim almaya çalışıyor ama içime sinmiyor işte bu şekilde olması
Onun istediği hep oluyor.
Arabayla zaten gezip dolaşacak.
Sizin ağzınıza bir parmak bal çalıyor, kendisi küpü bitiriyor.

Back
X