biliyordum

Ne olur?
Küfür, şiddet, ayrılık?
soğuk savaş, tartışma ya da, yada başka ne olur tam bilemiyorum ben,
annesi yıllar sonra halk eğitimde işe başlayacak, havasından geçilmiyor kadının, yemek bile yapmıyormuş, ben mutfakla ilgilenmiyorum artık diyor açık açık kadın,
bir de bana bakıyorum ......

Paranızı vermese ne gibi bir tepki gösteriyorsunuz?
Sizden çekinir mi?
evet çekineceğini düşünüyorum ama çok da salladığını düşünmüuoprum,
ödeme gelmedi öleyim mi öldireyim mi der,
geçen demiştim ki arabayı bendne rıza almadan alıyorsun ama çalıştığımdan da faydalanıyorsun dedim,
çıldrdı,
bir daha senden para istersem en adi en şerefsiz benim bilmem ne ,
anlamıyor muusn o arabaya ihtiyacım var vs vs!!!!
aradan bir hafta geçti yine para istedi bugün,
eğer vermezse zaten kesin tartışma çıkaracağım, hafta sonum da b.k gibi geçecek,
ama verse de vermese de bir daha böyle acil modunda benden para istememesi gerektiğini tekrar tekrar anlatacağım,
olmadı bir de aile terapistinde konuşacağım bunları

Kafasina gore birde sirkete araba alacak, bi gün once zart zurt edecek .Şirket arabasinda hakkiniz var mi .
Bir kurus vermem.

iyi de siz karı kocasınız. siz ona verirsiniz o size verir. ha 30binlik araba varken borç da varken 130binlik araba saçma ama. siz de çok hesapçı geldiniz bana.

130 bin liralik araba almasi sart mi?daha uygunu alinamazmi? Sizin yerinizde olsam krediyle ev veya arsa alirdim. Hem maasiniz oraya baglanir sizden isteyemez hemde yatiriminiz olur

iyi de siz karı kocasınız. siz ona verirsiniz o size verir. ha 30binlik araba varken borç da varken 130binlik araba saçma ama. siz de çok hesapçı geldiniz bana.
normali birbirimize vermemzi elbette, ama artık benim kazandığım eve ve onun masraflarına giderken bir de ev hanımı gibi hizmetler beklenirken benden ben de hesapçı olmayı öğrendim..
evlenmeden önce bambaşkaydım ,
çok saf paylaşımcı idim,
artık zıvanadna çıkıyorum ...
ha bi de arabayı pat diye alması,
bana kalsa 130 bine o aracı ben almazdım,
o işinde kullanabileceği gibi bir araç aldı altımdaki arabayı da elimden alarak.
keşke ben de hesapsız kitapsız
ı ne istese verecek iyi niyet kalsaydı

normali birbirimize vermemzi elbette, ama artık benim kazandığım eve ve onun masraflarına giderken bir de ev hanımı gibi hizmetler beklenirken benden ben de hesapçı olmayı öğrendim..
evlenmeden önce bambaşkaydım ,
çok saf paylaşımcı idim,
artık zıvanadna çıkıyorum ...
ha bi de arabayı pat diye alması,
bana kalsa 130 bine o aracı ben almazdım,
o işinde kullanabileceği gibi bir araç aldı altımdaki arabayı da elimden alarak.
keşke ben de hesapsız kitapsız
ı ne istese verecek iyi niyet kalsaydı

eğer durum buysa haklısınız. vermeyin derim.

Hayat musterek,adam isi ile ilgili bir yatirim yapiyor sonucta kotu bir sey degil. Ama derseniz ki parayi benden aliyor iciyor geziyor yiyor tamam haklisiniz derdim. Ben de biriktiririm ihtiyac halinde esime veririm.

Zaten soyle bir durum var kadin erkekten para alinca sorun yok da erkek kadindan alinca neden sorun olsun ki? Mantiken ayni sey

Hayat musterek,adam isi ile ilgili bir yatirim yapiyor sonucta kotu bir sey degil. Ama derseniz ki parayi benden aliyor iciyor geziyor yiyor tamam haklisiniz derdim. Ben de biriktiririm ihtiyac halinde esime veririm.

Zaten soyle bir durum var kadin erkekten para alinca sorun yok da erkek kadindan alinca neden sorun olsun ki? Mantiken ayni sey
değil bence,
onun çok masrafı oluyor, pat diye pat diye usulsüzce benden para istiyor sürekli,
bunu bana yapılan hakszılık olarak hissediyorum,
ha bir de sen kadın değilmisin !!!! diye üstüme bi sürü görev yükleyen biri var karıomda,
para yı alırken de geri verecem zaten diye diye küçük görerek alıyor aldığı parayı,
geri vermesi de allah a kalmış, ödeme alamadım o şu bu,
babası bile asla vermez ona bir anda 2500 3000 tl

bir de şu var aklıma geliyor,
sık sık bendne sıkışık anlarda ya da yatırım yapacağımzı abnlarda kredi çekmemi talepo ediyor,
bazılarını çektimö bazılarını çekmedim,
işi için yatırım yapsa dahi ben onun finansörü değilim diye düşünüyorum

değil bence,
onun çok masrafı oluyor, pat diye pat diye usulsüzce benden para istiyor sürekli,
bunu bana yapılan hakszılık olarak hissediyorum,
ha bir de sen kadın değilmisin !!!! diye üstüme bi sürü görev yükleyen biri var karıomda,
para yı alırken de geri verecem zaten diye diye küçük görerek alıyor aldığı parayı,
geri vermesi de allah a kalmış, ödeme alamadım o şu bu,
babası bile asla vermez ona bir anda 2500 3000 tl
Soyledigi laflar zaten normal degil,para isterken insan gibi konusamiyorsa o problem katiliyorum size ama esler olarak birbirimize maddi manevi yardimci olmak da evlilik hayatinin bir gerekliligi bence

Kuruş vermezdim. Sabahin köründe onun 130binlik arabasi için uyanmiyorum.

Evlilik birlik beraberlik demek fakat sizinki bu değil. Eşiniz besbelli sizi kullaniyor. Ben olsam boşanirdim böyle birisinden.

Eşinizi kaybetmekten korktuğunuz için mi her istediğinde para veriyorsunuz?

Yani kusura bakmayın ama anlattıklarınız böyle düşünmeme sebep oldu

Madem veriyorsunuz söylenmeyeceksiniz
Veya vermeyeceksiniz

"çalışan biri olduğun için evlenmedim, istersen çık" demiş eşiniz

Bence blöf yapıyor
Çünkü sizi çok iyi tanıyor eşiniz

Eşinizi kaybetmekten korktuğunuz için mi her istediğinde para veriyorsunuz?

Yani kusura bakmayın ama anlattıklarınız böyle düşünmeme sebep oldu

Madem veriyorsunuz söylenmeyeceksiniz
Veya vermeyeceksiniz

"çalışan biri olduğun için evlenmedim, istersen çık" demiş eşiniz

Bence blöf yapıyor
Çünkü sizi çok iyi tanıyor eşiniz
Evet tanıyor ....

bir de şu var aklıma geliyor,
sık sık bendne sıkışık anlarda ya da yatırım yapacağımzı abnlarda kredi çekmemi talepo ediyor,
bazılarını çektimö bazılarını çekmedim,
işi için yatırım yapsa dahi ben onun finansörü değilim diye düşünüyorum
Bilemiyorum,bence tek sorun uslup. Esiniz duzgun istemeyi,duzgun konusmayi bilmiyor diye boyle hissediyorsunuz. Ben de bugune kadar esime cok yardimci oldum, para da verdim,kredi de cektim. Sonucta sahip oldugumuz imkanlardan birlikte yararlaniyoruz. Ben 3 senedir cocuk bakiyorum calismiyorum, canim isterse calisirim beni zorlayamaz. Bu sure zarfinda da kendisi benim ihtiyaclarimi karsiladi mesela. Simdi o benim finansorum mu oluyor? Hayir. Siz calisiyorsunuz,esinize maddi yardimda bulunuyorsunuz,sonucta esiniz de parayi ikiniz icin kazanmiyor mu? Evin geciminde bir rolu yok mu? Siz maasli calisansiniz ama o ticaret yapiyor, yeri geldiginde bir maasli insandan cokdaha fazla kazaniyordur ve o parada sizin de hakkiniz var.

Back
X