- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.540
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Yaşı kaç olursa olsun,dertsiz tasasız gamsız olan insan yoktur bence. Sadece bunları çok iyi gizleyen insan vardır,rahatmış gibi görünmek isteyen.
Yaşı kaç olursa olsun,dertsiz tasasız gamsız olan insan yoktur bence. Sadece bunları çok iyi gizleyen insan vardır,rahatmış gibi görünmek isteyen.
insanın huyu değişir mi ? çok zor sanki ya..
ben o dediğiniz rahat tiplerdenim :)
olcağa olmuşa çare yok..
Yani bilemiyorum ben hep rahat relaks göründüm ama iğne deliğinden tutun kafam kadar olan sorunlara kadar her gece yastık ıslatırım,yapım bu belki ileride değişirim biraz daha ketum olurum ama insanların nasıl olduğuyla ilgilenmemek daha kolayı bence.Ayyy yok yaa, takmayan dert etmeyen, pek çok sorunu yaşadığı yerde tam da o anda bırakan insan çok.
Bir de benim gibi küçük şeyler için bile kendini kahreden bir azınlık var ki bize çok yazık.
Amaann çokta büyük derdi yoksa o kadar da takmamalı insan dünyayı bize tapulamadılar sonuçta üç günlük dünya ota .ka üzülmeye değmez çok büyük üzüntüler olmadıktan sonra hafazanallah
Ben küçük şeyleri bile takıyorum ama mesela.
İnsanlık hali düşünemediğim bir ince ayrıntı için bile saatlerce üzülebiliyorum.
Karşı taraf nasıl algılamıştır, ne düşünmüştür tüühh gibi saçma hesaplarım var.
Ayy böyle ömür mü geçer yaa bir yerde bırakıp gidesim var şu kafamı
Onca seyden sonra sadece sabırlı olmayı öğrenebildim umursuz olamadım maalesef...
Yetiştim bişey mi oldu nomucuğum
Ben de gamlı baykuşlardanım yapım böyle değişmiyor. Ama nasıl minimize ediyorsun dersen, şimdiye kadar yaşadığım zorlanmaları ve nasıl atlattığımı düşünüyorum, şimdi sahip olduklarıma odaklanıp şükrediyorum
Yani bilemiyorum ben hep rahat relaks göründüm ama iğne deliğinden tutun kafam kadar olan sorunlara kadar her gece yastık ıslatırım,yapım bu belki ileride değişirim biraz daha ketum olurum ama insanların nasıl olduğuyla ilgilenmemek daha kolayı bence.
30 yaşından sonra değişebilmeniz neredeyse imkansız
Aaa ben böyleydim. Herşeyi kafama takar dert eder ve çok düşünürdüm. Kırılır küserdim. 32 ye girdim. Ocakta bebeğim oldu. Galiba değiştim. Kimseyi takmıyorum. Dert etmiyorum. Küsmüyorum. Kırılmıyorum. Çünkü aslında kimseyi önemsemiyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu işte. Kızım dünya ile ilgili tüm algılarımı değiştirdi.
Tavsiyem çevrende kime neye değer verip beklentiye giriyorsan tekrar gözden geçirmen ve önem sırasına koyman. Listenin başına kendini yazmayı unutma...
Bende öyleydim ağzımdan çıkacak olan lafı defalarca sorgulardım sonra baktım bunu birtek yapan benim etrafımdakiler hiç umursamıyor olduğu gibi söylüyor usagi kırılmış mı ? Alınmış mı ? Umursayan yok bende bıraktım bir süre sonra sorgulamayı geç hazır cevap oldum çıktımBen küçük şeyleri bile takıyorum ama mesela.
İnsanlık hali düşünemediğim bir ince ayrıntı için bile saatlerce üzülebiliyorum.
Karşı taraf nasıl algılamıştır, ne düşünmüştür tüühh gibi saçma hesaplarım var.
Ayy böyle ömür mü geçer yaa bir yerde bırakıp gidesim var şu kafamı
Teşekkür ederim.Artık sabır gibi güzel bir özelliğe bile uyuz olmaya başladım ama
Şükür kısmım mı eksik nedir canım bilemedim
Allah'ım sonunda kafayı yiycem yardım et..
Ahhh canım sen benim olay anında dilimden dökülen sert sözlere baksan
bu da ne fena hee dersin gözün korkar.
Altta kalmam, tepkime bakan eve gidip ağladığıma inanmaz.
Ama ben de öyleyim işte. Niye böyle oldu ki ne gerek vardı göz yaşını bile dökerim yani.
Vayy bee boşa demiyorlar demek bebek mucize diye..
Sizin adınıza sevindim..
mesela neyi takıyorsunuz bir örnek verebilirmisiniz ?
Tatlım sen öğretmensin. Bizimki iş değil. Hayat.Mesela..
İş hayatımı fazlaca önemseyen biriyim. İşi orada bırakıp gelemiyorum eve.
Bu da hayatımı çok kötü etkiliyor.
Geçen tüm hafta okula gelmeyen öğrenciyi bu hafta ailesi getirdi sınıfa.
Yeni geldim ben de yeni tanışıyoruz.
Sırası yoktu öğrencinin. Bu ders birlikte otursun arkadaşlarıyla 2. ders sıra getirtirim dedim.
Gözlüklü olduğu için en öne X in yanına otur yavrum dedim.
Anası beni duymazdan gelip.
Kızımmmm, kiminle oturmak istersin seç hadi dedi ve ona yer seçtirdi.
Çocukların önünde tartışma çıkmasın diye bir şey demedim desem tersim pis çünkü.
Toplantıya bıraktım bu yanlış veli tavrını.
Ama gel gör kaç gündür dert oldu. Bir ilk tanışma böyle mi olmalıydı ne gerek vardı bu soytarılığa onu taktım.
İki acaba tam da oracıkta onun haddini bildirmeli miydim ona taktım mesela.
Böyle huzursuz bir tipim anlatabildim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?