Ben sana oylesin demedim. Oyle anladiysan ozur dilerim. Sadece bu duruma goz yumarsan toplumun gozunde oyle olursun. Yasayacaklarini anlattim olacaklari yazdim. Hadi herseyi gectim kendine bu durumu yakistirir misin? Ben sana uzuluyorum en cok da adamin karisina ve cocuklarina. Adama birsey olmaz. Sen adamin senden hoslandigini dusunup belki de kapilip gideceksin. Deger mi?
Madem sordun soyleyim benim yuvam da boyle biri tarafindan yikildi. O ve eski esim. Ikisi de ayni is yerindeler. Bosandik biz. O kiz belki de eski esimin onunla evlenecegini saniyor. Bekliyor. Oysa 3 sene oldu. Bilmem evlenirler mi ama kiz kendine yazik etti. Gercekten yazik etti. Bana birsey olmadi oglumu alip yeni bir hayat kurdum. Oglum babasiz kaldi. Eski esim mutsuz. Nerden mi biliyorum arayip arayip mutsuzum bir halt ettim demesinden.
Bir abla olarak sana tavsiyem daha fazla kapilmadan tavrini koy. Sen hayir ditemedigin surece adam belki de daha ileri gidecek. Hayat senin hayatin. Ben sadece sana tavsiyede bulunabilirim. Unutma sen degerlisin. Kimsenin seni degersizlestirmesine izin verme.
Ben sana oylesin demedim. Oyle anladiysan ozur dilerim. Sadece bu duruma goz yumarsan toplumun gozunde oyle olursun. Yasayacaklarini anlattim olacaklari yazdim. Hadi herseyi gectim kendine bu durumu yakistirir misin? Ben sana uzuluyorum en cok da adamin karisina ve cocuklarina. Adama birsey olmaz. Sen adamin senden hoslandigini dusunup belki de kapilip gideceksin. Deger mi?
Madem sordun soyleyim benim yuvam da boyle biri tarafindan yikildi. O ve eski esim. Ikisi de ayni is yerindeler. Bosandik biz. O kiz belki de eski esimin onunla evlenecegini saniyor. Bekliyor. Oysa 3 sene oldu. Bilmem evlenirler mi ama kiz kendine yazik etti. Gercekten yazik etti. Bana birsey olmadi oglumu alip yeni bir hayat kurdum. Oglum babasiz kaldi. Eski esim mutsuz. Nerden mi biliyorum arayip arayip mutsuzum bir halt ettim demesinden.
Bir abla olarak sana tavsiyem daha fazla kapilmadan tavrini koy. Sen hayir ditemedigin surece adam belki de daha ileri gidecek. Hayat senin hayatin. Ben sadece sana tavsiyede bulunabilirim. Unutma sen degerlisin. Kimsenin seni degersizlestirmesine izin verme.
Eski esim o kizla evlenmeyecegini soyledi bana. Bilmem belki de evlenir ama bana artik evlenmem dedi. O kiz da bir umut bekliyor sanirim.Yok bende zaten genel anlamda yazdım yazımı sana değil çünkü herkes aşağılar hitapla yazmış gerçekte benı anlamaya çalışmamışlar.. Çok teşekkür ederim yazdıkların için gerçekten bak çünkü senın gibi yaklaşımı olan birileri lazım bana çnkü ben nasıl desem bu durumumu çürütmek istiyorum bi bakıma çnkü bayanım yanlış da olsa bi erkek ilgi gösteriyor hepimizde biraz ego vardır buda tetikliyor ve duygusalız inanıyoruz sonra da bahaneler üretip gerçekçi bakmıyoruz şu anda ben o durumdayım.. Peki sen neden mücadele etmedin ki yani herşey farklı olabilirdi.. Bide eski eşin kızı evlenecez şeyi ile mi bekletiyor
Ha bu arada sen neden mucadele etmedin demissin. Uzun hikaye ama kisaca sunu soyleyim. Mucadeleye degmez. Bunu bir kez yapan bir daha yapar ki ayni is yerindeler bir kez de olmamistir muhtemelen. Ha bu kiz is yerinden gitseydi bile onun yerine gelenle belki devam edecekti. Ayse olmaz da fatma olurdu. Adamda karakter bozuk olunca farketmez. Ben bunu kendime yediremem. Bazen degerler daha onemlidir. Bu da onlardan biri. Degerleri olmali insanin. Umarim anlatabilmisimdir.Yok bende zaten genel anlamda yazdım yazımı sana değil çünkü herkes aşağılar hitapla yazmış gerçekte benı anlamaya çalışmamışlar.. Çok teşekkür ederim yazdıkların için gerçekten bak çünkü senın gibi yaklaşımı olan birileri lazım bana çnkü ben nasıl desem bu durumumu çürütmek istiyorum bi bakıma çnkü bayanım yanlış da olsa bi erkek ilgi gösteriyor hepimizde biraz ego vardır buda tetikliyor ve duygusalız inanıyoruz sonra da bahaneler üretip gerçekçi bakmıyoruz şu anda ben o durumdayım.. Peki sen neden mücadele etmedin ki yani herşey farklı olabilirdi.. Bide eski eşin kızı evlenecez şeyi ile mi bekletiyor
Eski esim o kizla evlenmeyecegini soyledi bana. Bilmem belki de evlenir ama bana artik evlenmem dedi. O kiz da bir umut bekliyor sanirim.
Senin durumuna gelince. 20 yasindasin. Cok gencsin. Begenilmek hosuna gitmis. Muhtemelen aslinda adama birsey bile hissetmiyorsun ama birilerinin sana ilgi gostermesi hosuna gitmis. Begenilmek guzel bir sey ama bu adamla degil. Bu adam yanlis kisi senin icin. Senin icin su an seni gercekten sevecek sana deger verecek sana insan gibi davranacak birisi olmali. Ve bu kisi de evli olmamali. Sen de o kisiyi sevmelisin yani karsilikli olmali. Seni anlamali sana saygi gostermeli. Oysa bu adam karaktersiz. Evli oldugu halde sana bunlari yapmasi adam da karakter bozuklugu oldugunu gosterir. Yanlis isin icine girip sonra ne yaptim ben demektense bastan yanlisi yapmamak daha dogru. Bu adam senin icin yanlis bir adam. Senin icin uygun degil. Kendi karisina sadakat gostermeyen adam sana da sadik olamaz.
Lutfen yol yakinken ya dur de adama ve bunlari bir daha yaptiginda suratina okkali bir tokat at ya da dur diyemiyorsan isinden ayril. Hayatini mahvetme lutfen.
Hayir ne kusuru. Burda birbirimize yardim etmek icin variz.Çok teşekkür ederim sağolun yazdıklarınız için dikkat edicem dediklerin doğru kapılıp gitmemem lazım zaten kaç kişi girdi ki hayatıma daha 20 yaşındayım bi sey bildiğim yok yol yakınken dönmek lazım bide senın başından geçmiş buna benzer olaydan boşanmışsın şimdi senden akıl alıyorum hayat ne garip hatırlattığım için özür dilerim kusura bakma
Daha cok gencsin. Adam belliki heyecan ariyor kendine, sakin bunun icin seni hedef almasina izin verme. Yasadiklarin kendinde yazdigin gibi belki egodur sadece. Biri seninle ilgileniyor, belki sana göre asik, karisina cocuguna ragmen bunlari göze aliyor, demekki gercekten seviyor gibi düsüncelere kapilabilirsin. Ama inan ki öyle degil. Düsün kendi kanindan canindan olan cocuklari bile düsünemeyen bir insan, bir iliskiye degermi? Bundan sonraki yalanlari siraliyim sana... Ailem istedi diye evlenmistik, ben saten hic sevmedim, gecinemiyoruz, esimde saten bu evliligi istemiyor vs. vs. Her 2. kadin olmayi tercih edenlerin cogu, bizimkisi gercek ask, illa digerleri gibi olucak degil ya, ben seviliyorum diye inaniyordur. Genceciksin elbet kendi dengin cikar karsina, hayatini bu kisiyle mahvetme ve onun yaptiklarina engel ol.
Hayir ne kusuru. Burda birbirimize yardim etmek icin variz.
Daha cok gencsin. Lutfen kendi yasitin ve bekar birini bul. Evli adamla olmaz. Lutfen adamin seni taciz etmesine de izin verme. Gerekirse bagir sana bir sey yaptiginda. Ve asla onunla yalniz kalmamaya calis.
Senin suratina saglam bi tukurmek istedim, belki de kocama mesaj atan kadin sensin. O adam da sen de surunun insallah hic cocuklarimiz aklinize gelmiyo dimi !
Elimi tuttu elini belime atti ben salaga yattim diyosun ne demek alakam yok? Sacma sapan is yapan sensin.Ya bakın şu an alakam olmadığı bi seye saçma sapan bi sey yazdığınızın farkında mısınız yazdıklarımı okumadınız sanırım. Neyse
Elimi tuttu elini belime atti ben salaga yattim diyosun ne demek alakam yok? Sacma sapan is yapan sensin.
Zaten yazdıklarımdan aldığınız tek şey bu cümle. Halbuki detayda başka bir şey anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca birilerine mesaj atan gerçekte ilişki yaşayan biri olsaydım zaten yaşardım buraya yazma gereği duymazdım.. Yazdıklarımı iyi anlayın
Salağa yatmaya çalışma. İyice iğrençleşiyorsun. Zaten kapılmışsın. Sizin ve o adam gibi müsveddeler yüzünden masum insanlar mutsuz oluyor. Biraz vicdanın gururun varsa çıkarsın o işten. Ahhh keşke adamın eşi ikinizide rezil etse. O çocuklar yüzüne tükürse....Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?