- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Detayda dünyanın bi milyon şeyini anlatın ne farkeder? Evli bir adamla sarmaş dolaş olmak cümlesinin üstünü hangi cümleler kapatır.. EVLİ ADAMLA SARMAŞ DOLAŞ OLMAK.. Hangi duygu hangi his hangi aldanış hangi heves kapatır şu cümlenin üstünü.Zaten yazdıklarımdan aldığınız tek şey bu cümle. Halbuki detayda başka bir şey anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca birilerine mesaj atan gerçekte ilişki yaşayan biri olsaydım zaten yaşardım buraya yazma gereği duymazdım.. Yazdıklarımı iyi anlayın
NikahBen ikinci kadın olmayı kabul etmedim olmadım da bi şeyi paylaşmak istedim ama sizler beni adamla imam nikahı yaptınız bile işte asıl komik olan bu.
Millet neden bu kadar tepkili? Millet neden bu kadar kızgın peki hiç bu tatafını düşündünüz mü? Yapılan o kadar yanlış ki atılan ilk adım sizi uçuruma sürükleyecek. Suç sadece sizde değil o adam da şerefsiz. Ama yirmi yaş çok erken bir yaş değil. Evli bir adamın ilgisinin yanlış olduğunu bilmek için erken bir yaş değil lütfen.Ya sizin gibi konuşan insanlar da var çok teşekkür ederim.. Ben itiraf edemiyorum kendime farkındayım ama tam manasıyla adını da koyamıyorum bunu anlatayım dedim millet neler yazdı dediğiniz gibi bunları düşünüp düşünüp beynime yerleştirip uzak durmam şart
Bi doğru olan wardır bide yanlış olan ortası yoktur. Sen YANLIŞ yoldasın..Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık
Bulanık olacak bir durum yok işi bırakacaksın ve bir daha muhatap olmayacaksın bu kadar basit. Hep iyi niyetli arkadaş olunur iki kişiden biri niyeti bozar. O yüzden kadın ve erkeğin dostluğu olmaz. Sen gerçekten iyi niyetli yaklaşırsın ama karşıdaki nasıl anlamak istiyorsa öyle anlar yada tam tersi olur kimsenin içini bilemezsin. Nitekim o adam senin ona ilgi duyduğunu düşündü ki öyle hareketlere cüret etti. Aklınızı başınıza alın.Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık
Daha çok gençsin ablan olarak sana tavsiyem o adamdan uzak dur. Hayat daha yeni başlıyor senin için. Sonra buraya gelip ağlarsın yaşamak istemiyorum diye.20 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?