Bilmediğim bir şey yaşıyorum

ya aslında bilmediğiniz bişey değil adam sizle flört etmeye başlamış devamı gelmiş
hatta daha emin olabilmek için iş yerinden ayrılma blöfleri yapmışsınız size sahip çıkınca yine devamı gelmiş
inan önce kendini düşünmeli adam zaten siz olmasanız başkasını bulacak
ama toplum önünde düşeceğiniz durum bilemiyorum ikinci kadın olmak bilemiyorum
bi duyulursa her zaman karşınıza çıkacak. adama bişey olmaz olmuyor yani ama sen çok şey kaybedersin. Dikkat

Biz 'doğru' anlasak ne olur, adam anlayacağını anlamıştır.

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz, orda çalışmaya devam mı?

Bu durumun buraya kadar nasıl geldiğinin s farkında olmayabilrisin ama en azından adamın evli ve cocukluyuz olduğunun farkındasın değil mi ?
Madem işten çıkıyorsun. Usulca çık ve bidaha da o adamla görüşme. Çünkü hayatında yapilabilecek en büyük hatayı yapmış olursun.

evli barklı adamla flört ettiğinizi bize neden anlatıyorsunuz
insanların mutluluklar ne güzel ilişkiniz var demesini mi bekliyorsunuz anlamadım
eğer ben böyle bir olay yaşasaydım o iş yerinde çalışamazdım
aynı şeyin kendi babanıza yapıldığını düşünün bir de
empati yapabilmeniz açısından yararlı olabilir

Ben burda yazılan yazılardan sonra,icinde bulundugunuz durumu anladiginizi ve gereken tavri koyacağını düşünüyorum.
Yaşın cok genç ilgisi tavri hoşuna gitmiş olabilir.cok cok aşık olmus olsan bile şunu unutma bazı değerler herseyin uzerindedir.kendi değerleri olmalı insanin nefsinden her zaman önde.

Metres hayatı, 2. Kadın hayatı...

Özendiğin şeyler mi bunlar? Sen bu kadar değersiz değilsin! Kıymetini bilen birini bul. Bu Adama da ağzının payını ver, o işten de ayrıl. Hiç bir iş namusunu kaybetmeye değmez.

Sen önemlisin ve güzel bir ilişki yaşamayı hakediyorsun unutma!

Adamın karısına Allah yardım etsin
Umarim kocasının nasıl biri olduğunu anlar veya görür

Allah korusun!!!

sizin yapmanız gereken işten çıkmak
siz olmazsanız adam başkasına da yapar bunları
bence uzaklaşın

Canım
Öncelikle kendine yapabileceğin en kötü şey, 2.kadin olmak. Benlik saygın yerlere iner. Bayramlarda tatillerde o ailesiyle gezip tozar ve sana 1 kelime bile mesaj yazmazken, sen kendini yersin evde yalniz yalniz. Tatil dönüşü de gelip gönlünü almaya çalışır. Boş zaman aktivitesi olursun adam için.

adamın karısını falan bir kenara bırak. Kocası bile karisini umursamiyor baksana. Sen hiç umursamak zorunda değilsin (haa umursarsan da o senin büyüklüğün zaten) hatta belki karısı aldatıldığıni bildiği halde konforundan ve hazir paradan vazgeçmemek için bosanmiyor. Var böyle gurursuzlar.

O yüzden karısı marısı neyse de, sen kendi düşecegin durumu düşün..yaşayacağın üzüntüyü düşün.

Ona de ki evli adamla ilişki yaşamam.çünkü ben guzel bir iliski yasamayi hak ediyorum. bir gün bosanirsan düşünürüz. Bunlari soyledikten sonra İş yerinde de devam etmek istiyorsan et. Hiç sallama. O düşünsun ne halt edeceğini.

20 yasindasin. Genceciksin. Belli ki hoş bir kadinsin.

O düşünsun seni nasıl elde tutacagini . O kafayı yesin seni ya birisi kaparsa diye. Avantajli durumda olan sensin. İpleri birakma sakın.

Durun tahmin edeyim adam boşanmak istiyor ama karısı diretiyor boşanmıyor di mi ? Çocuklar hatrına devam ediyor adam ve zaten aynı yatakta da yatmıyorlar canııııım yatarlar mı hiiiiç ! Sizinki de aşk büyülü bir duygu ve imkansızlıklar içinde yüzüyorsunuz. Aslında böyle kadınları hep yargıladınız ama nasıl olduysa işte...

Geçiniz efendim geçiniz....

evli adamla adı konmamış bişey yaşamak istiyorsan hiç durma. (!)

Evli olup karısını/kocasını aldatan insan en net şerefsizdir. Elle tutulur yanı yoktur.

Onun evli olduğunu bilip ilişki yaşayan insanın da ondan aşağı kalır yanı yoktur.

Daha yolun başında olduğunuzu düşünüyorum o işten çıkın o soysuz heriften de uzak durun. Hiç bir kadın/erkek kendini bu kadar alçaltmamalı.

Elin evli adamı beline sarılsın salağa yat ondan sonra burda bize ahkam kes yok öyle. Yaptığın şeyi durdurmazsan evet olacağın şey tam da metres onun farklı birine aşık olmak gibi bir açıklaması olamaz. Burda kadınlar durust mu diyorsun ya kimse dürüst değil diye herkes her haltı yesin o zaman Allahım ya

Bu adam evli yaptigi sey dogru olsa esinin yanindad elinizi tutar. Her ne his ediyorsa hisediyorsaniz ilerletmeden isten ayrilin.bilmediginiz seyler basinizi agritabilir.
Isten ayrilin ve birdaha o.mudurle asla gorusmeyin.

Allah aşkına adamın karısına çocuklarına yazık günah ya yapmayın lütfen yapmayın. Daha ne bilmiyorum diyorsunuz? Kendinizi karısı yerine koysanıza bi? Aynısını kocanız, çocuklarınızın babası size yapsa? Sizi aldatsa? Niyetiniz de varmış hazır ayrılın gitsin o işyerinden. Koparın bütün bağlarınızı. Numaranızı bile değiştirin. Nasıl büyük bi yanlışın içindesiniz ne kadar büyük vebal alacağınızın farkına varın artık.

Ben öyle patronunda ... Adamında ... Artık yuh diyorum Sizede insanların mahremiyet bölgesi ve mesafesi vardır bence bir aç oku yazık diğer kadına ben size hiç acımam adamada kadınla çocukların vebali boynunuza bilesiniz terket git tek iş yeri orası değil ya !!!

Ada'm macera arıyor ailesi var ailesi olan bi Ada'm evli çocukları var daha net nasıl olunabilir

Kim kendi rizasiyla kendine yakin gelen bi kadini itekler ki.. adam sizi kullanir. Siz karsi cikacaksinz. O cikmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…