Bilmediğim bir şey yaşıyorum

Farzediyorum adam senin için karısını boşadı ve seninle evlendi. Müstakbel kayınvaliden seni nasıl görür düşündün mü eşinin akrabaları arkadaşları komşuları.. hepsinin yanında başın önde gezeceksin. Yada senin annenler. Nasıl da gururlanırlar 20 yaşındaki kızımız 35 yaşında iki çocuklu adamı ayartıp evlendin aferin kızımız mı diyecekler. Düğününe kimler gelecek yada kimler lanet okuyup evine bile uğramayacak. Anı yaşama hayatta onurdan ve namustan değerli birşey yok..

BİRAZ acı çekip sonra ayrılacak olan sizsiniz.

Her kadın öyle değil.

Bazıları örnekleri var bunların, sadece kocasının aldattığı kadına düşman olup, elele yürüyor hayatın devam ediyor kocası ile.

Medyatik bir örnek verirdim ama uygun olmaz belki.

Tam tersi de oluyor. Kadın aldatılan kadını arıyor, neden yaptın diye hesap sorup karşılıklı ağlıyorlar.

Hayat bu. Maddi özgürlüğü olan çocuk yapmamış bir doktor bile eşinin dayağına aldatmasına göz yumuyor.

Nedeninin gurursuzluk para yada çocuk olmadığı durumlarda bile.

Bende aman sen bırak o adamı evliliği gül gibi devam etsin demiyorum.

Karakteri zayıf insanlar aldatırlar tamam, ama kadının karşısında kocasının aldattığı kadın olma diyorum.

Elimden gelse adamın konuştuğu aldatmay meyettiği her kadına derim.

Kutsal evlilik bağı tabii ki vardır.
Ama taraflar maddi manevi BİR oldukça.

Adam bir kere o bu demeden evle bağını kesmişse tabiiki boşanmalı.

Demek ki bir sebep varmış.
Demek ki kimya tutmuyormus. Heyecan kalmamış vs.
Guzellikle ilgisi olmayabilir.

Demek ki bir sebep varmış.
Demek ki kimya tutmuyormus. Heyecan kalmamış vs.
Guzellikle ilgisi olmayabilir.

Tamam.

Ben de aldatmanın bahanesi yok.

Boşansın karısından 100 tanesiyle görüşsün diyorum.

Aynı şeyi söylüyoruz aslında. İyi günler.

Adam tum hayatini is yerinde kendinden genc caliskan ve guzel bir kadinla geciriyor karisinin cocuklarinin yuzunu neredeyse gormuyor olacagi buydu. Benim anlamadigim sizin olayiniz ne ?
Evli ve cocuklu bir adama yaklasmanizdaki mantik nedir ? O adamdan size koca olmaz sevgili olmaz arkadas da olmaz.
TURK INSANI IS AHLAKI VE IS YERI PROFESYONEL ILISKISINI BILMIYOR!!!!
Neden bende anlamis degilim , ya evli , biri evli biri bekar insanlar arasinda ahlaksiz iliskilere donusuyor is arkadasligi yada taraflardan biri kendini bile yuz vermeye biriyse olay mobbinge donusuyor.

Siz eger su ustteki kategorilerden birine girmek istemiyorsaniz kim oldugunuzun nerde oldugunuzun ne yaptiginizin farkina derhal varmaniz lazim. Adam evli samimi veya degil sizin yakinliginizdan yararlanmaya calisiyor sizde safca yaklasmasina izin vermissiniz. NE MUNASEBET BIR MUDUR CALISANININ SACINA NEDEN DOKUNUR ?????
Siz basta ilk once bu hareketten irkilip araniza bir mesafe koymadiginiz icin adam sizi sevgilisi yerine koymus bildiginiz.
Kisaca ortada anlasilmayacak birsey yok adamdan uzak durun yoksa herkesin hayati felakete suruklenir, sizin onun ve karisinin ve cocuklarinin.

Allah o zaman benim gibi pamuk kalplilerin sayısını umarım cogaltir da bu serefsizler yapacak kişi bulamazlar ne diyelim

Bunu aldatilma yasamis ya da aldatmis da buraya konu acmis kadinlarimizin konularinda defalarca yazdim. Dayanamayip yine yazacagim. Cogu kadinlarimizin ozellikle de bekar evliligi yasamamis kadinlatimizin kafasinda soyle bir dusunce var. Bana gore sIg bir dusunce: evli erkeklerle birliktelik yasayan bayanlarin adamin karisina karsi sorumlulugu yok dusuncesi.
Ben boyle dusunmuyorum. Toplumda yasiyorsak hergesin herkese bazi yonlerden sorumlulugu var. Soyle ki mesela eger bir apartmanda oturuyorsaniz sabahin ucunde elektrik supurgesini acip evinizi supurmezsiniz degil mi? Diger insanlari rahatsiz etmeyim uyuyor dersiniz. Bu bir saygidir.
Ayni sey bu mesele icin de gecerli. Sirf gezip tozuyum gencim bir daha bu gunler ele mi gececek adamin karisindan colugundan cocugundan bana ne diyemeyiz. Tamam adam okuz. Karisi umurunda degil, evliligine de saygisi kalmamis olabilir ama biz de adam gibi bananeci olursak ne farkimiz kalir ki adamdan? Insanlik bu degildir. Velhasil bazen emoati kurup diger tarafi dusunmek ve incitmemek gerekir. Insanuz biz. Bizi hayvanlardan ayiran da bu. Sadece durtulerimizle hareket etmeyiz beynimizi de kullanmamiz gerekir.
Konu sahibi muduru tarafindan takdir gormus begenilmis. Bu durum onun ruhunu oksamis. Adam zaten niyetini bozmus. Belli ki evdeki rutin hayatindan sIkIlmis macera aramis. Bu kizimizin once nabzini bir olcuyum demis. Once sacina basina dunmakla baslamis. Eger kizimiz tepki verseydi adam gidip baska kiza asilacakti ama kizimiz tepki vermemis belki de adamin muduru konumunda oldugundan verememis. Oysaki vucudumuz bize ozeldir. Ozel alanlarimiza izin verdiklerimiz dokunmalidir. Neyse adam bakti karsi taraftan hic tepki yok bir adim ileri gitmis ve kizi alip disarda bir cay icmeye goturmus. Guya is yerindeki bir problemi konusmak icin. Kizin da bu baba canlisi yakinlik hosuna gitmis. Adam bundan yararlanarak isi bir adim oteye goturup kizin tepkisini olcmek icin beline sarilmis koluna girmis. Kizdan hala tepki yok. Veee sonunda kiz bunda bir anormallik oldugunu fark etmis ki buraya yazmis. Simdi kizimiz bu duruma tepkisiz kalmaya devam ederse bu isin sonu yatakta bitecek hepimiz biliyoruz. Adam evde karisini disarda da kizimizi idare edip mutlu mutlu pasalar gibi yasayacak. Ben neymisim be kiz benim evli oldugumu bile bile hayir demedi diyecek. Ne paylasilmaz herifmisim diyecek. Bu durum boyle devam eder taaaaa ki bir taraf diger taraftan vazgecene kadar. Olan cocuklara olur....

Hiç o kadını ve çocuklarını düşündün mü ? O çocuklar akşam Babamız gelecek diye yola bakiyorlardir ya eşi akşam geldiğinde sıcak yemek yesin birlikte vakit geçirelim diye ne hayaller kuruyordur yazık değil mi o kadına o çocuklara?

evet bilmediğin birşey yaşıyorsun. evli çocuklu adamla. nasıl bir duygu o adamın hergün karısıyla aynı yatakta yatmasını bilmek? bunu bize en iyi sen açıklarsın.

Hayatınızı 13 bölümlük dizi kendinizi de başrol falan mı sanıyorsunuz.
Bilmediğim bişey yaşıyorum falan. Vauvv çok çarpıcı.
Her ne yapıyorsanız yapın, hareketlerinizi sahiplenin. İstiyorum yapıyorum yaşıyorum deyin kendinize karşı dürüst olun.
Durum böyle ifade edilince daha da mide bulandırıcı oluyor.

Bir kere bu adam konu sahibine yazmayi kafasina koydugu an evliligi manevi olarak sona ermis. Yikilan yuva, alinan ah vs sozkonusu degil bu dakikadan sonra.

Konu sahibinin gecici heves araci olmasi veya adamin gercekten asik olmasi da onemli degil. Adam karisini aldatmis, evlilik zaten ortada yok. Kutsal yuva hikayelerini geciniz.

Konu sahibi siz de bilmediginiz durum iddiasini geciniz. Evli bir adam sizle acik acik flort etmis, bundan once de ediyormus. Mudurun sac oksamasi falan bunlar bilmediginiz seyler olamaz.

Bundan sonrasi ise sizinle ilgili. Baska bir kadinla ayni eve giren, ona sevmese de onu sevdigini soyleyen, sarilip uyuyan bir adamla flortlesmeye devam edip etmemek sizin karakterinizle ilgili. Insanin hayatinda onurlu davranmak icin yalnizca birkac an cikar karsisina zaten. Bu da onlardan biri.

o zaman bilgilendirelim..
salak ayagina yatarak ikinci kadin olma yolunda ilerliyorsunuz.
icinize sinip elin evli barkli adamiyla salak ayagina yatarak beraber olacaksaniz vicdaninizi bi sorgulayin..2 tane evlat var ortada,ayiptir.

Başından beri belliymiş zaten sen de rahatsız oldum diyorsun ama şimdi de kendiliğinden gelişti diyorsun. Yani adama fırsat vermiştin. Sözleri neyse de dokunmak ne demek elini saçına atmak ne demek. Ya anlamıyorum benim müdürüm öyle bir şey yapacak onu orda rezil ederim. Baştan izin vermişsin zaten. O kadının çocukların günahına girme. Adam boşanmak istemeyecek istediğini alınca da yol verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…