İnsanları umursamak, saygı duymak için kim kimin kocası,karısı diye degerlendirmeyiz.Canım
Öncelikle kendine yapabileceğin en kötü şey, 2.kadin olmak. Benlik saygın yerlere iner. Bayramlarda tatillerde o ailesiyle gezip tozar ve sana 1 kelime bile mesaj yazmazken, sen kendini yersin evde yalniz yalniz. Tatil dönüşü de gelip gönlünü almaya çalışır. Boş zaman aktivitesi olursun adam için.
adamın karısını falan bir kenara bırak. Kocası bile karisini umursamiyor baksana. Sen hiç umursamak zorunda değilsin (haa umursarsan da o senin büyüklüğün zaten) hatta belki karısı aldatıldığıni bildiği halde konforundan ve hazir paradan vazgeçmemek için bosanmiyor. Var böyle gurursuzlar.
O yüzden karısı marısı neyse de, sen kendi düşecegin durumu düşün..yaşayacağın üzüntüyü düşün.
Ona de ki evli adamla ilişki yaşamam.çünkü ben guzel bir iliski yasamayi hak ediyorum. bir gün bosanirsan düşünürüz. Bunlari soyledikten sonra İş yerinde de devam etmek istiyorsan et. Hiç sallama. O düşünsun ne halt edeceğini.
20 yasindasin. Genceciksin. Belli ki hoş bir kadinsin.
O düşünsun seni nasıl elde tutacagini . O kafayı yesin seni ya birisi kaparsa diye. Avantajli durumda olan sensin. İpleri birakma sakın.
Kafani bulandiran ne? Hareketlerine devam etmesine izin verip vermeyecegin konusunda mi?Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık
Ben metres olsun demedim yalnız. Okuduğunuzu anlayın önce.İnsanları umursamak, saygı duymak için kim kimin kocası,karısı diye degerlendirmeyiz.
Aldatilan bir kadına seni sevgilin aldatıyor o düşünmese ben hiç dusunmem demeyiz.
Annesi tarafından dolandırılan bir çocuğa annen bile dolandırıyor ben hiç düşünmem ben de dolandiririm diyemezsin
Ne alakası var deme sakin metres olmanın da cezası var.
Ortada evlilik sözleşmesi var. Resmi .kanunla korunan
Hukuk önünde 2. Kadın yani metres de suçlu .
Ope ope odetirler o tazminati .
Kocası dusunmuyor sayin hakim ben niye umursayim desin bakalım senin aklına uyup
Tamam da burada adam da suçlu.Allah aşkına adamın karısına çocuklarına yazık günah ya yapmayın lütfen yapmayın. Daha ne bilmiyorum diyorsunuz? Kendinizi karısı yerine koysanıza bi? Aynısını kocanız, çocuklarınızın babası size yapsa? Sizi aldatsa? Niyetiniz de varmış hazır ayrılın gitsin o işyerinden. Koparın bütün bağlarınızı. Numaranızı bile değiştirin. Nasıl büyük bi yanlışın içindesiniz ne kadar büyük vebal alacağınızın farkına varın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?