- Konu Sahibi sevgilim06
İstanbul gibi bir yerden,24 saat uzaklıktaki bir şehre hatta şerhin bir ilçesine geldik eşimle tayin nedeniyle...
aile arkadaş akrab hiçkimse ve tanıdık hiçbirşey yok..bir sinemaya ya da alışveriş merkezine gidebilmek için hemen hemen 1 saatlik yol çekiyorsun şehir merkezine gidebilmek için.
hele de bu yer tutucu doguda bir yerse eşin olmadan dışarı rastgele cıkamıyorsan daha da çekilmez oluyor..
bi de çalışmıyorsan evde kendini internete televizyona bırakıyorsun..
sonra hır edip dşarı cıkmaya calışıyorsun eşin olmadan da... ilçeyi ögreniyorsun zaten küçük biryer
bir kaç market buluyorsun.. zaten 3 tane büyük sayılabilecek market var ilçede ona da gitmek için 15 dk dolmuşla gidiliyor..
sonra kafanı dagıtacak şeyler arıyorsun
bu arada stresten kilo alabilsin kendini yemeye veripama güçlüysen tekrar spora başlayıp,dışarıyı ögrenip kendini ayakta da tutabilirsin
Sen güçlü olduktan sonra heryerde yaşarsınn heryere alışıyor insan bi süre sonra..
hem alışamasan ne olacak eşini mi terkedeceksin burda yaşamamak için? HAYIR
Kendine hobiler meşgaleler bulup zamanın gecmesini saglamak cabuktan
arada bi hasret yükü canını acıtınca sessiz köşede aglarsın belkii
Belki benim gibi eeennn cok babanı özlersiinnn
fırsatlarını ailene gitmek için kullanırsın
böyle yani cok uzattım ama başka şehirde yaşamak hele de çalışmıyorsan ve gittigin yer kküçükse çalışman içinde imkn yoksa orda
böyle oluyor ama vakit geçiyor sonucta hi durmuyoooorr
bir senem dolcak nerdeyse
alıştım mı?
HAYIR
daha dün gece agladım yine zırıl zırıl sonra sabah kalktım müziği açtım ve internete girdim
Birazdan 1 saatlik yolu göze alıp sinemaya gidicem eşimle sonra yine bütün bi hafta yalnızlık
haftasonunu bekle dur şehir merkezine gitmek için....
Aynı benim hayatımı anlattınız , harfien belkide.. Ben Istanbulda doğdum büyüdüm .. Istanbuldan sonra böyle bir yerrrrrr.. Allahımmm kurtarsın tezz zamanda..