Bilmiyorum belki de ben abartıyorum akıl verin kızlar :/

Samimi olmayım derken abartmışsın ama çağrıldıkça gitmişsin sanırım ayıp olur vs diye düşündün.

Bazı şeylerde açık sözlü olmak lazım niye tıkanıyosun ki ilerde senin oturcağın evi konuşuyo adam "öyle uygun olacağını sanmıyorum birbirimizi ne kadar seviyor olsak da çok yakın oldukça ilişkimize zarar verir sizlerle yarın öbür gün kötü olmak istemem" gibi gibi bi'cümle kursaydın.

Baştan tavrın net olursa bu kız dobra arkamızdan oynamıyo derler yüzlerine sırıtıp sevgiline yok valla olmaz dersen oğlunu dolduran gelin olursun.

Gerekirse kiraya git
Ama yine de onların sağladığı dipdibe bir eve gitme
Şimdiden herşeyde söz hakkı onlarınmış gibi davranıyolar, bir de size bi ev filan sunsalar çok daha rahat davranırlar

İşte o an tıkandım bişey diyemedim. Eğer aynı ortama tekrar gelirsek lafımı söylicem normalde çünkü hiç lafı içime atan biri değilim kötü bilirlerse bilsinler sonuçta bütün bi hayatını onlarla yaşamak diye bişey var düşüncesi bile kötü.

Gerekirse kiraya git
Ama yine de onların sağladığı dipdibe bir eve gitme
Şimdiden herşeyde söz hakkı onlarınmış gibi davranıyolar, bir de size bi ev filan sunsalar çok daha rahat davranırlar

Çok kötü bir durum ya. Ama daha evlenmemize çok var gerekirse çekerim kredimi girerim bi işe bütün paramı eve yatırırım.

Çok kötü bir durum ya. Ama daha evlenmemize çok var gerekirse çekerim kredimi girerim bi işe bütün paramı eve yatırırım.

Ben öyle yaptım pişman değilim
Uzakken bile bıdı bıdılaır bitmiyoda
Herşeyini kendimiz yaptığımız için ve ayrı semtte oturduğumuz için kapımızı kapattığımızda hepsini dışarda bırakabiliyoruz
Tek muhatabımız ayda bir banka

Ne güzel. Olsun borç elbet biticek. Huzurun olduktan sonra gerisi önemli değil. Karışan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…