fiziksel değil ama, hemen hemen bende aynı senib gibi eski sevgiliyle aldatıldım.
ona aşıkken bana yaklaşmış.
ama, benim ilişkimin başından beri hep daha çok taviz veren oydu.
yani bana asla senin duyduğun kelimeleri etmedi hep çok seviyor gibiydi beni.
ama, bi yerlerde hissettiriyordu bana eskiye takılı kaldığını.
neyse ben bunu farkettim ve bitirdim ama, o çok ısrarcı kabullenmiyor.
şu an çabalıyor eskisi gibi olmak için ama 3-4 gündür konuşmuyorum tamamen sessizim.
o düşünüyor şu anda.
ister kalsın çabalasın ister gitsin.
sende bence çok düşünme bunları canın nasıl istiyorsa öyle davran.
hiç onun yorumlarına sitemlerine kulak asma.
ben asmıyorum mesela.
tek bir güzel kelime etmiş değilim 20 gündür.
canım istemiyor.
bence sende kendine zaman ver bakalım ne olacak.
Canım bak kız arkadaşalarımın büyük bölümünden duyduğum ve benim ilk birlikteliğimde de yaşadığım üzere biz kızlarda (hele ki kendimizi=isteklerimizi, kişiliğimizi, doğrularımızı v.s. korumayı öğrenmemişsek henüz) şöyle bir durum var. İlişkinin başında erkek peşinde döner durur, seni ikna etmek için sonra bi süre yeterince etkilediğine emin olmak için bilmiyorum belki de o başlarda olan biraz olsun geride durmayı bilen halimizi cazip buldukları için daha çaba gösterir haldedirler. Sonra bi gün bi bakmışsın sürekli emek veren, alttan alan taraf sen olmuşsun. İşin kötüsü bu ilişki hangi ara bu hale gelmiş yahu dersin ama cevap da bulamazsın. Bu açıdan sakın kendini suçlama nasıl böyle davranmışım diye, emin ol bizim doğamızda bu kadar anaçlık bu kadar hassaslık varken bi çoğumuz yaşamıştır ilk birlikteliğinde. Sen farketmişssin bundan sonrasına bakıcaksın. Yalnız gördüğüm kadarıyla hala kendini görmezden gelerek davranmaya devam ediyosun. Hani diyosun ya ben ona soğuk davranırsam uzaklaşır, onun için ya hep olucak ya hiç. Farkında mısın ilişkinizle ilgili kafasında tonlarca soru işareti taşıyan sensin ama yine ona göre hareket ediyosun, uzaklaşırsam uzaklaşır diyosun. Uzaklaşırsa uzaklaşsın gittiği yere kadar yolu var, açık olsun önü! Sen hala kendi isteklerine kendi hissettiklerine göre hareket etmiyosun. Bu söylediklerim aldatılma gibi bi durum olmasa da böyle bu arada. Henüz aldatılma konusuna gelmedim bile.O yüzden yukarıdaki yoruma sonuna kadar katılıyorum. Bırak canın nası istiyosa öyle davran. Kabalaşma sakın (ki sonra geri dönüp baktığında tavırların için yine uçlarda olduğunu düşünmemen için söylüyorum bunu) ama kartlarını açık oyna. Sıcak davranmak istemiyo musun? Davranma ya ! Zaten krediyi yeterince tüketmiş anladığım kadarıyla, buna rağmen uzaklaşmak isterse paşa gönlü bilir, haspam!!!
Aldatılma mevzuuna gelince, evli çiftler bile sözüm ona affettim der devam ettirir evliliğini ama hiç bşy eskisi olmaz, gönülden affedemez kimse ki sen evli bile değilsin niye bu kadar uğraşasın ki affetmek için? Ne için yani, ne uğruna? Güzelim diyosun, güzel bi işin olucak, ilişkilerinde özverili de birisin anladığım kadarıyla..
Bana sorarsan kendini karar verme baskısına sokma. Rahatla bi! Tavırlarını da SENİN canın nası istiyosa ona göre belirle, ONUN OLASI TAVIRLARINA GÖRE DEĞİL!!!
Kıyamam, kardeşimi gördüm sende ben ya
Oyhhh valla söyledim rahatladım