Bilmiyorum, bilemiyorum :(

Gecenin bu saatinde uyku sersemi halimden mi bilemedim ama şuna netlik kazandırmamız mümkün mü?

Aldatıldın mı, aldatılmadın mı ?

Ben okuduklarım arasında böyle bir şey göremedim de tam olarak? :44:

Bu arada benim kardeşim de tıp fakültesi öğrencisi, okulunuzun uzun ve çok yoğun olması ilişkilerin yaşanırlığını çok etkiliyor bunu iyi bildiğim için yukardaki sorumun cevabına göre yorum yapmak istiyorum canım ?

Soyle anlatayim canım, beni çok fazla kısıtladığı için ben de aynı şeyleri oman yapıyordum ve mesela bana hiçbir erkek arkadasin olmayacak senin dostun da sevgilin de benim demişti ben de aynı şey senin için de geçerli demiştim. Ben normal bi erkek arkadaşımla konuşsam kıyameti kopardı hep. Bi gün fark ettim ki.kendisine sanal alemde asılan bi kıza taviz vermiş. Benim için konuşması bile büyük sorundu o bildiğin tavizler vermiş. Bi sevgilisinin olduğunu söylemeden konuşmuş. Üstelik kız cinsel içerikli mesajlar atmış bu da balıklama atlamış işi bitince kaba bi tabir olacak ama rahatlayınca da postalamış. Yani evet aldatıldım. Şu an gerçekten bana karşı süper otesi, maşallah, ama benim o tatlı heyecanımı bunlarla yok etti içimden birşeyler koptu aşk bitti bende sevgi devam ediyor ama

Şimdi evlenme ya da birlikte yaşama gibi bir fikrin olmadığı için ilişkinizin devamı için verdiği çabayı takdir edebiliyorsun

Lakin aldatılmak ateşten gömlek, ne giyebiliyorsun ne de çıkarıp atabiliyorsun. Durup durup hortluyor bir yerlerden

Kendine fırsat ver, küçük mesafeler koy bakalım ne hissedeceksin ve tabi onu da gözlemle. Şu an evlilik durumu olmaması bir fırsat aslında, yalın haliyle sevgini sınayabilirsin

Aynen öyle bana kötü davranmalarını falan unutmuşum tamamen dün o konuşmaları okuyunca hatırladım ve kötü oldum çok ben napmışım kendime beni aldatan biri için. Ya evet ben sanırım affedemiyorum kabullenemiyorum böyle bi durumu bana herşeyi ispatlasa da gittiği.yerlerin fotoğrafını atsa bütün şifrelerini bilsem de ailesiyle tanıştırdığı kızla evlenme hayalini bilirken beni ailesiyle tanıştırsa da bu unutulmuyor. İsterdim unutabilmeyi gerçekten ama yapım gereği olsa gerek unutmadım. Bu arada küçük mesafeler koy demişsin ablacım ama bu insan öyle mesafeden soğukluktan hiç haz etmez ya tamam olacak ya da tam olacak ben soğuk davranırsam napar eder bi neden soyletir sonra onu çözer beni.güldürür biter gider. Tabi bu yeni o

Hatalarına üzülmek yerine, onları farketmiş olmana sevinmelisin. İnsanın kendi kendini hatalı bulması çok zordur gerçekten. O yüzden kendine yüklenmeyi bırak "Nasıl yapmışım?" diyerek. Yalnız aldatılmak çok başka... Yaşın çok genç, güzel bir mesleğin olacak, ilgilenmen gereken bir hayatın var, beğenilen de bir kızmışsın. Neden seni aldatan bir adama tahammül edesin? Bu verebileceğin en büyük taviz zaten, bahsettiğin hatalarından çok daha büyük hem de...

Neden beni aldatan bi adama tahammül ediyorum bilmiyorum gerçekten şu an inanılmaz iyi ayrilmaya kıyamıyorum zaten ayrilik anları bana hep çok zor gelmiştir onun da ağırlığı var. Ama ben tam olarak guvenemedikçe guveni geç heyecanimi yitirdikce daha en fazla ne kadar surdurebilirim bilmiyorum

ne olursa olsun aldatildigin bir tarafta durucak hiç unutmayacaksın hazmedemeyeceksin ona göre kararını ver bence ve son birşey insanlar hiç birzaman değişmezler sadece bir sure değişmiş gibi yapıp durumu idare ederler sonra hooop yine aynı biliyorum çok kati bir düşünce ama benm fikrim bu yonde ..., ve sen onu gercekten tanıdigina inaniyormusun zaman ver bakalım kendine yüreğin ne diyor? :) (sert bir yorum olmuş olabilir kayideyede almaya bilirsin benim icimde kalasında.d)

Uşenmeyip yorum yapmışsın kaideye almamak ne demek.. Teşekkür ederim güzel yorumun için. Aslında ben insanların degisebildigine inanıyorum insan beyni çok farklı bi dünya ne olmak isterse bi kişi, o olabilir. Benim sıkıntım kendimle affedemiyorum ama geçmişte bana şunu şunu yaptın diyerek ayrilirsam sanki ona da haksızlık olur sonuçta affetme sözü verdim. Bilmiyorum..

fiziksel değil ama, hemen hemen bende aynı senib gibi eski sevgiliyle aldatıldım.
ona aşıkken bana yaklaşmış.
ama, benim ilişkimin başından beri hep daha çok taviz veren oydu.
yani bana asla senin duyduğun kelimeleri etmedi hep çok seviyor gibiydi beni.
ama, bi yerlerde hissettiriyordu bana eskiye takılı kaldığını.
neyse ben bunu farkettim ve bitirdim ama, o çok ısrarcı kabullenmiyor.
şu an çabalıyor eskisi gibi olmak için ama 3-4 gündür konuşmuyorum tamamen sessizim.
o düşünüyor şu anda.
ister kalsın çabalasın ister gitsin.
sende bence çok düşünme bunları canın nasıl istiyorsa öyle davran.
hiç onun yorumlarına sitemlerine kulak asma.
ben asmıyorum mesela.
tek bir güzel kelime etmiş değilim 20 gündür.
canım istemiyor.
bence sende kendine zaman ver bakalım ne olacak.

Uşenmeyip yorum yapmışsın kaideye almamak ne demek.. Teşekkür ederim güzel yorumun için. Aslında ben insanların degisebildigine inanıyorum insan beyni çok farklı bi dünya ne olmak isterse bi kişi, o olabilir. Benim sıkıntım kendimle affedemiyorum ama geçmişte bana şunu şunu yaptın diyerek ayrilirsam sanki ona da haksızlık olur sonuçta affetme sözü verdim. Bilmiyorum..

O zaman kendi haline bırak soğuk davranmak istiyorsan soğuk ol kendine çok sorumluluk yükleme ilişki konusunda çünkü geçmişten aklında silemediğin şeyler var eğer gerçekten iyi olduysa senin bu davranışının sebebi sorgulayıp oralara kadar gelicektir yoo benim dediğim gibiyse şayet değişmemişse illaki patlak vericektir kaçışı yok yani... öyle yap bence nasıl olmak istiyorsan öyle ol yorma kendini :)) Bırakta o biraz senin nazını çeksin zamanında sen onunkini çekmişsin..:)

Öyle bi anlatıyosunuz ki
Sanki hafızanızı kaybetmişsiniz gibi
Yapmışım, etmişim, alttan almışım vs.

Sevgiliyken aldatan adamdan hayır gelmez

Öyle bi anlatıyosunuz ki
Sanki hafızanızı kaybetmişsiniz gibi
Yapmışım, etmişim, alttan almışım vs.

Sevgiliyken aldatan adamdan hayır gelmez

Size öyle aksettirdiğimi bilmiyordum elbette kabaca bütün olayları hatırlıyorum ancak detayları gördüm ben belki o zaman fark edemediğim şeyleri gördüm.naçizane yorumunuz için teşekkürler

fiziksel değil ama, hemen hemen bende aynı senib gibi eski sevgiliyle aldatıldım.
ona aşıkken bana yaklaşmış.
ama, benim ilişkimin başından beri hep daha çok taviz veren oydu.
yani bana asla senin duyduğun kelimeleri etmedi hep çok seviyor gibiydi beni.
ama, bi yerlerde hissettiriyordu bana eskiye takılı kaldığını.
neyse ben bunu farkettim ve bitirdim ama, o çok ısrarcı kabullenmiyor.
şu an çabalıyor eskisi gibi olmak için ama 3-4 gündür konuşmuyorum tamamen sessizim.
o düşünüyor şu anda.
ister kalsın çabalasın ister gitsin.
sende bence çok düşünme bunları canın nasıl istiyorsa öyle davran.
hiç onun yorumlarına sitemlerine kulak asma.
ben asmıyorum mesela.
tek bir güzel kelime etmiş değilim 20 gündür.
canım istemiyor.
bence sende kendine zaman ver bakalım ne olacak.

Canım bak kız arkadaşalarımın büyük bölümünden duyduğum ve benim ilk birlikteliğimde de yaşadığım üzere biz kızlarda (hele ki kendimizi=isteklerimizi, kişiliğimizi, doğrularımızı v.s. korumayı öğrenmemişsek henüz) şöyle bir durum var. İlişkinin başında erkek peşinde döner durur, seni ikna etmek için sonra bi süre yeterince etkilediğine emin olmak için bilmiyorum belki de o başlarda olan biraz olsun geride durmayı bilen halimizi cazip buldukları için daha çaba gösterir haldedirler. Sonra bi gün bi bakmışsın sürekli emek veren, alttan alan taraf sen olmuşsun. İşin kötüsü bu ilişki hangi ara bu hale gelmiş yahu dersin ama cevap da bulamazsın. Bu açıdan sakın kendini suçlama nasıl böyle davranmışım diye, emin ol bizim doğamızda bu kadar anaçlık bu kadar hassaslık varken bi çoğumuz yaşamıştır ilk birlikteliğinde. Sen farketmişssin bundan sonrasına bakıcaksın. Yalnız gördüğüm kadarıyla hala kendini görmezden gelerek davranmaya devam ediyosun. Hani diyosun ya ben ona soğuk davranırsam uzaklaşır, onun için ya hep olucak ya hiç. Farkında mısın ilişkinizle ilgili kafasında tonlarca soru işareti taşıyan sensin ama yine ona göre hareket ediyosun, uzaklaşırsam uzaklaşır diyosun. Uzaklaşırsa uzaklaşsın gittiği yere kadar yolu var, açık olsun önü! Sen hala kendi isteklerine kendi hissettiklerine göre hareket etmiyosun. Bu söylediklerim aldatılma gibi bi durum olmasa da böyle bu arada. Henüz aldatılma konusuna gelmedim bile.O yüzden yukarıdaki yoruma sonuna kadar katılıyorum. Bırak canın nası istiyosa öyle davran. Kabalaşma sakın (ki sonra geri dönüp baktığında tavırların için yine uçlarda olduğunu düşünmemen için söylüyorum bunu) ama kartlarını açık oyna. Sıcak davranmak istemiyo musun? Davranma ya ! Zaten krediyi yeterince tüketmiş anladığım kadarıyla, buna rağmen uzaklaşmak isterse paşa gönlü bilir, haspam!!!

Aldatılma mevzuuna gelince, evli çiftler bile sözüm ona affettim der devam ettirir evliliğini ama hiç bşy eskisi olmaz, gönülden affedemez kimse ki sen evli bile değilsin niye bu kadar uğraşasın ki affetmek için? Ne için yani, ne uğruna? Güzelim diyosun, güzel bi işin olucak, ilişkilerinde özverili de birisin anladığım kadarıyla..

Bana sorarsan kendini karar verme baskısına sokma. Rahatla bi! Tavırlarını da SENİN canın nası istiyosa ona göre belirle, ONUN OLASI TAVIRLARINA GÖRE DEĞİL!!!

Kıyamam, kardeşimi gördüm sende ben ya :29:

Oyhhh valla söyledim rahatladım :1:

Back
X