Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum...

My flower

Geçer mi acaba???
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
851
1.018
208
Iyi geceler arkadaşlar.
Ben matematik mezunuyum. Atanamadım. Bilmiyorum olmadı. Çok çalıştım çok yıprandık (kızım var ona vakit ayıramadım o oyun istedi ama ben ders çalışmayı tercih ettim falan ) o kadar yoruldum ki mülakata çağrıldım olmadı. Özel okullara başvuru yapayım diyorum tecrübe istiyor bende yok sadece özel ders verdim. Kaynim kolejde müdür. Belki onun yardımı olur dedim. Maalesef elimde kaldı. Eşim atanirsan sevinirim ama ben bu halimden çok memnunum senden önemli değil biraz dinlen istersen yine çalış diyor. Ama ben o kadar yoruldum ki sadece kaçmak istiyorum. Bugün düşündüm gün boyu ben gerçekten ne istiyorum. Şu anda öyle bir noktaya gelmişim ki ne çalışmak istiyorum ne evde oturmak. Ne soru görmek istiyorum ne de sorulardan vazgecebiliyorum. Bilmiyorum sadece bedenimde ağırlık hissediyorum. Allah razı olsun eşim her konuda destekcim. Bazen fotoğraf paylasimlarini görüyorum Allah şahit hep diyorum Allah daha çok versin hep mutlu olsunlar inşallah diye. Sonra içimde burukluk oluyor atansaydim bizde böyle olurduk diye. Off ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum. Lütfen akıl verin ben ne yapacağım. Ders çalışmaya gücüm kalmadı. Özel sektörde korkuyorum. Ücretli eşim istemiyor. Kafam bir milyon resmen

Ben sürekli kpss çalışılmasından yana değilim. Bıktırıcı bir süreçtir sanırım.
Özelde 10yıldan fazla çalışmış birisi olarak eğer sizi severlerse işiniz kolay ama sevmezlerse zor olduğunu söylemek istiyorum.
Ama sürekli sınav çalışmak bıktırıcı. Özelde çalışınca mis gibi sigortanız ve maaşınız olacak. Ücretli çok hoş birşey değil. Sigorta kırpık kırpık oluyor.
İnşallah hakkınızda hayırlı olan olsun

Birebir ayni olaylari yasadim tam 3 yil..evliydim..evliligimin ilk 3 yili resmen ders calisarak gecti.gectgmz ekim ayinda mulakatta haksiz verilen puanlar yuzunden atanacakken atanamadim.sonra tekrar mulakata girdim.cok sukur simdi temmuz ayinda atama bekliyorum ins.cok mucadele verdim cok emek verdim.2010 mezunuyum.2 yil ucretli calistm 1 yil kolejde calistim bekarken.yillarca sabrettim.allah yardimciniz olsun.rabbim emeklerinizin meyvesini verecektir buna inanin

Yıllardır atama bekliyorum
Ama olmuyor
Benden yaşça küçük kuzenim atandı aglicaktim valla aramızda 3 puan vardı
Umutlar temmuza kaldı

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Maalesef özel okullar tecrübe istiyor. Hangi okula başvuru yaptıysam dönüş olmadı. En az 2 yıl tecrübe isteniyor. Ama fırsat verilmiyor. Galiba bu olanları da gördükçe daha kötü oluyorum. Eşim de söylüyor ara ver biraz diye ama hep bir ümitle yaşıyorum belki bu sene olur bırakma diyorum ama çoook yoruldum.

Amin Allah razı olsun inşallah sizde emeginizin meyvesini alırsınız. Ben 2013 mezunuyum 5 yıllık evliyim. Maalesef özel okul ve ücretli deneyimim olmadı. Sadece kpss için uğraştım. 87 aldım olmadı. Mülakatta 60 verildi. Artık ümidimi yitirmek üzereyim.

Yıllardır atama bekliyorum
Ama olmuyor
Benden yaşça küçük kuzenim atandı aglicaktim valla aramızda 3 puan vardı
Umutlar temmuza kaldı
Inşallah bu sefer olur Allah gönlünüze göre versin. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Millet zannediyor ki sürekli alım var sadece ben atanamiyorum. Artık birilerine bir şeyler anlatmaktan sıkıldım. Umarım sizin için bu sene olur da kurtulursunuz bir dertten

Başlıga bakarak Biliysen kız demek geldi içimden iki kardeş videosu var ya

Bence biraz depresyona girmiş gibisin biraz rahat ol
Valla bilmirem bilmirem kesinlikle haklısınız bende depresyona girmiş gibi hissediyorum ama maalesef rahat olamıyorum her sene aynı kâbus olunca akışına bırakamıyorum

Allah yardımcınız olsun maalesef artık gittikçe daha zor oldu işe girmesi
çalışmalarınızın sonu güzel olsun inşallah en kısa zamanda

Artık 100 alsanız da atanamayabilirsiniz ki

Küçük bir yerde mi oturuyorsunuz

Özel olup tecrübe istemeyen yok mu

Sizin stajyerliğiniz de kalkmamış ise bir yerden başlayın az para ile

Eşim ücretli istemiyor diyorsunuz da neden

Ücret düşük sigorta az ama tecrübe işte

Ne zor bir dönemdir iyi bilirim. Hele ki 2yilda bir olması sınavın....ilk sınav olmadı, ikinci kez giriyim dedim. Arada bir yıl bekledim ama milletin lafı sözü bitmedi, resmen bunalıma girdim ama 2.girisimde atandım. Aynen öyle milletin bir şey bildiği yok anca bol keseden sallayıp moral bozar, sanki her dk alım var bi biz atanamadik...bilmeyene laf anlatmak coookkk zor ve yıpratıcı. İnşallah siz de atanıp benim gibi millete lafını yedirirsiniz

Maalesef ücretli yaptığım zaman kazanç anlamında bir şey kalmıyor 650 lira bakıcı parası en az 400 lira yol parası yeme içme parasını dahi söylemeden zarara ugruyorum. Bu yuzden eşim bu eziyeti çekeceğine çocuğuna bak daha iyi olur diyor ki haklı da. Yaşadığım yerde maalesef 12 okula başvuru yaptım hepsi de en az 2 yıl tecrübe dedi

400 yol parası mı

Inşallah inşallah Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Maşallah Allah gönlünüze göre versin o kadar yıpratıcı dönem ki sadece memurluk için mi ugrassam diyorum bazen sonra vazgeçiyorum matematik benim için her şeydi çok severek okudum. Olmayınca bari evinde otur diyorum. Bu sefer yakın akrabaların beni göstererek okudu da ne oldu lafiyla yine başlıyorum ama gerçekten yorucu donem

400 yol parası mı
Maalesef burada merkeze torpilin yoksa ücretli olarak bile calistirmiyorlar. 4 defa geldi ücretli ve en ücra köyler. Tarih mezunu hoca vardı. Lise matematik derslerine merkezde ücretli olarak vermişler. Ben matematik mezunuyum ama sinif ogretmeni olarak çağırdılar.

Matematikçisiniz

12 değil 52 okul ister sizi

Evet şartlar ağır olabilir ama yerleşme aşaması sıkıntılıdır

Önce evlilik çocuk olunca zor fakat imkansız değil

Herkes 2500 alırken siz 1500 alın bir okulda başlayın gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…