- 9 Mart 2023
- 265
- 357
- 23
- 30
- Konu Sahibi kahrolmusbirinsan
-
Yinede kabul etmeliydi sonuçta onun için almışsın .Erkek arkadaşıma hediye olarak bir saat aldım Türkiye'de meşhur bir saat markası var bilen bilir ismide saat diye başlar ünlü bir markanın saati verdim teşekkür etti bugünde tarzım değil değiştirelim dedi tamam başka seçersin dedi sonra sen iade et benim saatim var paran cebinde kalsın dedi çok zoruma gitti nasıl davranmalıyım
Adama tekmeyi bas saati de değiştir kendine al.Erkek arkadaşıma hediye olarak bir saat aldım Türkiye'de meşhur bir saat markası var bilen bilir ismide saat diye başlar ünlü bir markanın saati verdim teşekkür etti bugünde tarzım değil değiştirelim dedi tamam başka seçersin dedi sonra sen iade et benim saatim var paran cebinde kalsın dedi çok zoruma gitti nasıl davranmalıyım
Maddi olarak sıkıntıda mı acaba bu bana pahalı hediye aldı karşılık olarak pahalı bişey almam gerek mantığı varsa ondan olabilir yinede çok can sıkıcı bi hareket yaptığıErkek arkadaşıma hediye olarak bir saat aldım Türkiye'de meşhur bir saat markası var bilen bilir ismide saat diye başlar ünlü bir markanın saati verdim teşekkür etti bugünde tarzım değil değiştirelim dedi tamam başka seçersin dedi sonra sen iade et benim saatim var paran cebinde kalsın dedi çok zoruma gitti nasıl davranmalıyım
Vallahi aynen katılıyorum aşırı kaba bir hareket.Adama tekmeyi bas saati de değiştir kendine al.
Kendinize alacaginiz yeni saat ve gelecwk donemlerde bulacaginiz yeni sevgili simdiden hayirli olsunErkek arkadaşıma hediye olarak bir saat aldım Türkiye'de meşhur bir saat markası var bilen bilir ismide saat diye başlar ünlü bir markanın saati verdim teşekkür etti bugünde tarzım değil değiştirelim dedi tamam başka seçersin dedi sonra sen iade et benim saatim var paran cebinde kalsın dedi çok zoruma gitti nasıl davranmalıyım
Mahçup olmuş olabilir veya seni düşünmüştür maddi durumunun eğer çok iyi değilseErkek arkadaşıma hediye olarak bir saat aldım Türkiye'de meşhur bir saat markası var bilen bilir ismide saat diye başlar ünlü bir markanın saati verdim teşekkür etti bugünde tarzım değil değiştirelim dedi tamam başka seçersin dedi sonra sen iade et benim saatim var paran cebinde kalsın dedi çok zoruma gitti nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?