Bilsem almazdım

Erkek arkadaşıma hediye olarak bir saat aldım Türkiye'de meşhur bir saat markası var bilen bilir ismide saat diye başlar ünlü bir markanın saati verdim teşekkür etti bugünde tarzım değil değiştirelim dedi tamam başka seçersin dedi sonra sen iade et benim saatim var paran cebinde kalsın dedi çok zoruma gitti nasıl davranmalıyım
Bende eşime nişanlıyken saat almıştım ilk tepkisi ben saat kullanmam ki olmuştu 🙄 Zamanla daha iyi tanıdıktan sonra onun beğeneceği şeyler seçmeye çalışıyorum ya da direkt kendine seçtiriyorum..

Herkes kötü düşünmüş ama bende hediyeleşmeyi sevmiyorum biri bana pahalı hediye alsa kabul etmek istemem biraz kaba söylemiş ama belki senin yok yere para harcamanı istememiştir🤷🏻‍♀️Kabul edip takmasa daha kötü bence keşke sorsaydın ona ben olsam sorardım.

Erkek arkadaşıma hediye olarak bir saat aldım Türkiye'de meşhur bir saat markası var bilen bilir ismide saat diye başlar ünlü bir markanın saati verdim teşekkür etti bugünde tarzım değil değiştirelim dedi tamam başka seçersin dedi sonra sen iade et benim saatim var paran cebinde kalsın dedi çok zoruma gitti nasıl davranmalıyım
Keske kocamda bana ayni teklifi yapsa. Dortgozle ozel gunleri bekliyor🤣 aman ne uzuleceksin bak guzelce soylemis iste. Tarzi olmayabilir bir arkadasimda bana swatchtan almisti miktari cok yuksekti. Bende gifip ertesi gun degistim ikimizde alinmadik. Esim hic degistirmez genelde aldiklarimi cunku cigerini bilirim ne giyer ne takar eder. Ama onun aldigi herseyi ben degistiririm oda alinmaz. Hatta gecenlerde artik para veriyim beni ugrastirma dedim hemen olur dedim. Evlenirseniz alirsirsin bu duruma bu kadar hassas olma derim

Bende böyle düşünürdüm ama geçen ay doğum günümde kendisi bana çok pahalı bir markanın bir aksesuarini aldı ve yine ondan önce çok çok pahalı 10 bin üstü bir saat aldı niye böyle davrandı anlam veremedim
Geçen ay adam senin doğum gününde pahalı bir hediye öncesinde pahali saat aldıysa daha bir ay geçmişken senin ona pahalı bir saat alman kaba bir hareket.
Ben olsam gıcık olmuştum, bu ne ya iade-i ziyaret gibi.
Adamin davranışı kaba, onu asla aklayamam. Ama senin hediyen de cidden çok saçma

Herkes cimri olduğunu düşünmüş ama size pahalı hediyeler alıyormuş öyle yazmışsınız sonradan. Bence sizin cebinizi düşündü tamamen ama yine de yaptığı çok ayıp. Sonuçta alabildiğinize göre bütçe ayırmışsınız bunun için ne olursa olsun kabul etmesi gerekirdi.

Bende böyle düşünürdüm ama geçen ay doğum günümde kendisi bana çok pahalı bir markanın bir aksesuarini aldı ve yine ondan önce çok çok pahalı 10 bin üstü bir saat aldı niye böyle davrandı anlam veremedim
Deli mi ne?
Başta dedim ki kendisi de pahalı hediye almak zorunda kalır diye dedi ama kendisi alıyorsa sizin hediyenizi de bu şekilde geri çevirmemeliydi.
Bilemedim,tavrı da sevimsiz.
Hani güzellikle soylese ,samimiyetle dese sizde bozulmazdınız tabi ama bu şekliyle olmamış. Bilemedim ne denir. Tuhaf.

Ben olsam mutlu bile olurdum, vakitlice kendisini belli etti.

Onu tanımadan yorum yapmak zor olur.
Bi çok sebebi olabilir.
Mesela oda senin doğum gününde sana aynı maddi değerde hediye alabilecek birimi? Yada mesela senin maddi durumun nasıl zor şartlardamı aldın?
Tamam söyleme şekli kötü ama niyeti belki hiç kötü değil. Pahalı bi hediyeyse altında ezilmek istememiştir.

Ben ona en değerli hediyeyim değil mi 😅
2 tane çok akıllı üye benim yorumuma beğenmedim atmış :D
hediye almadığım flörtlerim mi sandılar kendilerini acaba :)
ben almıyorum ama ben almadıkça bana alınıyor. evde bi kutum var içinde hep
eski sevgililerimin bana aldığı hediyeler
kimisini hiç kullanmadım kimisini de zamanında kullandım sıkılıp bıraktım duruyor bi köşede
çöpe attıklarımda var öyle romantik resimli sözlü saçma sapan romantizm kasılan hediyeler

Saat vb eşyalar kişiseldir..

Açıkçası böyle bir takıyı hediye olarak zevklerimi iyi bilen birinden kabul ederim..

Eğer ki uzun süredir birlikte olduğum biri bana beğenmediğim bir şey hediye etse bende tepkimi bir şekilde koyar kullanmazdım.

iade et kendine al :KK19: adam kötü bişi dememiş aslında çünkü saat vs şeyler kişisel bende sevmem nal gibi bi kolye almıştı erkek arkadaşım yemin ediyorum yumruk kadar kalp hayatım değiştirelim dedim takamam yani o üzülmesin diye

Nasıl davranmalısın? Bence bir daha davranmamalısın. Hayatınızdan cıkarın.

Bilsem bu kaynanayi ben kocamı almazdım.. Bu da dert mi simdi :KK14:

Back
X