Bilsem

Eksisi yok genel olarak,ozel yetenegi olan ogrencilerin egitim gordukleri bir kurumun eksisi olmaz zaten. Her kosulda cocugunuza faydasi olur. Benim sasirdigim nokta ilgili de bir anneymissiniz anlattiklariniza gore ancak cocugunuzun ozel oldugunu kesfetmek icin gec kalmissiniz. Elestirmek icin soylemiyorum lutfen yanlis anlamayin. Cocugunuzun hangi alana egilimi oldugunu bilmiyorum ama bazi konular icin gec kalinmis bir yasta ogretmeninden ogrenmissiniz. Ornegin muzik aleti calmaya egilimi varsa 5 yasinda mandoline baslatiyoruz. Veya yuzmeye egilimi varsa kursa 3 yasinda baslattik ki ona bile gec kaldik eyvah modundaydik. Bu gibi orneklerden bahsediyorum nacizane.

Grup taraması bilsem de yapılıyor dimi ?
Evet sınavlar zor görünüyor hayırlısı olur inşallah katkısı olur diye düşünüyorum elbet biraz dikkat eksikliği var bu konuda ne yapabilirim? Sınavda onu zorlar mı ?

Ne münasebet lütfen bilginiz yoksa konumu sabote etmeyin.

İyi forumlar.

Bilgim olduğu için yazıyorum siz de durumdan hala bihaber olduğunuz için bana yanlışınızı savunuyorsunuz.
çocuğunuza vakit ayırın ve lütfen onu tuhaf, acayip, garip gibi sıfatlarla anmayın.
İyi forumlar size...

mutlaka şansınızı deneyin.
girmek zormuş ama kazanırsa artısı çok.

Evet Bilsem'de yapılıyor.
Başvuru ardından size tarih saat ve adres bildiren sınava giriş belgeleri verilecek okuldan.
Size düşen vaktinde çocuğunuzu oraya götürmek.

Dikkat de ölçüyor ilk aşama tablet üzerinden oluyordu ve gerçekten başarılı bulunan pek çok öğrenci eleniyor aslında.
Çünkü girmesi kolay değil.

Siz bir şey yapamazsınız.
Açıkçası bana bunun için özel hazırlık anlamsız geliyor.
Gerçekten üstün yeteneği olan çocuk hazırlıksız geçer zaten.

Işık varsa öğretmen önerdiyse eğer çocuğunuzu götürün başvurudan kaçmayın tek diyebileceğim bu.
Kazanırsa süper kazanmazsa da bir deneyimdir zararı yok bana göre..

Geçen sene öğretmeni farklıydı biz taşındık oradaki öğretmenle bunu bi kaç sefer konuştum şüphelendiğim bazı şeyler vardı ama öğretmen ısrarla olmadığını söyledi.

Yok ben sizi yanlış anlamadım.

Benim çocuğumun ilgisi çok hızlı değişiyor tam olarak Neye ilgisinin olduğunu anlayamadık ama bugün diğer sınıflarda santranç takımı var anne arkadaşım yarın o sınıfa gidicek çok şanslı dedi .

Anliyorum. Insallah sinavlarda cok basarili olur yavrunuz. Iyi sanslar diliyorum :)

beeenn!!!

bilsemliydim :')

2.sınıfta beni de öğretmenim ailemi bilgilendirip göndermişti genel yetenekti alanım. çok farklı projeler yaptık,aşırı eğlenceli ve çok faydalıydı benim için.

şuanda da kendi kardeşim gidiyor ve onun alanı resim.

çocuğunuzun böyle bir imkanın varsa kesinlikle gönderin derim. çok çok çok yararlı ve anlatamayacağım kadar çok şey katar çocuğunuza.

en basitinden grup çalışmasını,haklara saygılı olmayı,nasıl konuşması gerektiğini öğrenir.

Bakın bu şununla ilgili üstün yetenekle parlak öğrenci karıştırılıyor.
Bunun ayrımını yapmak güç oluyor çoğu zaman.
Bilsem'e yönlendirilen ama elenen pek çok öğrenci aslında parlak ama üstün değil.
Yine de öğretmen olarak denemeye değer diyerek ışık gördüğümüz çocukları eğer velisi
ilgili ve işten kaçmayacak biriyse yönlendirmeyi tercih ediyoruz.

Santranca ilgi duyması özel bir çocuk olduğunu göstermez.
En sıradan çocuk için bile merak uyandıran şeyler bunlar..

Cümleleri, kendini ifade edişi, iletişimi, yaşıtlarına göre açık ara önde yaptığı şeyler, yetişkinleri şaşırtan çalışmaları
onu özel yapar.

Duygusal zekası ağır basıyor zaten her zaman,çok sever hikaye anlatmayı resim konusunda kötü ama istediğinde yapamayacağı şey yok bende çözemedim tuhaf bi çocuk zaten.

Anlattığı hikayeleri çözümlemeye çalışın çünkü o hikayeler tahmin ettiğinizden çok şey anlatır :) tuhaftan çok yetenekli inşallah bu yeteneği hep işine yarar

İşte öğrenmek istediğim bu tam olarak, evet gerçekten hak eden kazanmalı hafta da 12 saat iyi bi süre üstelik kaliteli bi eğitim alıcaklar .

Öğretmen istedi, bende burdan Bilgi alayım dedim ona göre adım Atıcam yorumunuz için teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…