Bilsem

İnanın daha once duydum ama ilgimi cekmedıgı ıcın ıcerıgıne hıc bakma ihtiyacı duymamıstım ogretmenin istegı uzerıne sansımızı denıcez tesekkur ederim

Herkese gunaydın malum bugun sonuc gunu meb in sayfasında gosterıldıgı yetenek alani var genel girdi oglum ama bakiyim nasıl cıkıyor diye gırdım basvurunuz bulunmamaktadır yazıyor ama mart ayında sınava girdi

Çocuğunuz için üzüldüm hepsi bu. Çocuğu anlatış şekliniz rahatsız etti.
Öğretmenin aldığı eğitim apayrı bir şey. Siz bu çocuğun annesisiniz bilmeniz gerek ve hatta zorundasınız.
Her anne egitim uzmani degil ki? İlk cocuguysa bir de ne normal ne anormal kiyaslayamaz ki, neden bu kadar yargiliyorsunuz? Ustelik her anne ah yavruuuuum kurban oldugum caniiiim diyerek hayatindaki 1. Onceligi cocuguna vermek zorunda da degil. Sizin gibi dusunmeyen, davranmayan anneleri yadirgamaya hakkiniz yok

Herkese gunaydın malum bugun sonuc gunu meb in sayfasında gosterıldıgı yetenek alani var genel girdi oglum ama bakiyim nasıl cıkıyor diye gırdım basvurunuz bulunmamaktadır yazıyor ama mart ayında sınava girdi

açıklanmamış ki daha nerden baktınız siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…