çocuğuna tuhaf bir çocuk diyip burun kıvıranıda var işte yazıkBir anne olarak çocuğunuzun kabiliyetlerini öğretmeninden çok çok önce fark etmeliydiniz.
Şimdi de çocuğu tuhaf, acayip gibi kelimelerle niteliyorsunuz. Ben çok garipsedim tavrınızı.
Bilsem yetenekli öğrencilerin ekstra eğitim gördükleri bir kurum. Bu bir çocuk için harika bir şey krike annesi için de olsaydı.
Yok hayır bugüne kadar asla böyle yakıştıramadılar yapmadim .Bir eğitimci olarak söylüyorum ne olur çocuğunuza olağanüstü yetenekleri varmış gibi davranmayın. Kitaplar alın ona ilgisini çekecek şeyler okusun bol bol. Biraz daha. İlerleyen zaman da kendi de birşeyler yazmaya başlar. Zamanla şekillenir. Ana çocuğa sen şöyle mükemmelsin böyle sıradışısın diye gaz verip verip onu böyle bir yükün altına sıkmayın.
Nerden uyduruyorsun acaba ? Tuhaf sözü size küfür gibi gelmiş olabilir ama herkesin günlük hayatta kullandığı bi kelime haddinizi aşıcak yorumlar yapmayın.çocuğuna tuhaf bir çocuk diyip burun kıvıranıda var işte yazık
http://www.haber7.com/egitim/haber/...rusu-nasil-yapilir-sartlari-ve-basvuru-ucreti tum acıklama burada var kısaca ogrencının muzık resım ve zıhınsel anlamda dıger cocuklardan ustun ve yeteneklı oldugu kanısına varan sınıf ogretmenlerı bu tarz ogrencılerı sıstem uzerınden tavsıye edıyor sızde 50 tl sınav ucretını yatırıyorsunuz ve cocugunuz ıkı asamalı bır sınava tabı tutuluyor.Evet konu başlığından da anlaşılacağı gibi bilsem nedir ne işe yarar ?
Öğretmen hanım yönlendirmek istiyor ben pek oralı değilim.
Öğretmen arkadaşlar ve Bilgi sahibi olan veliler yorumlarınızı alabilir miyim ?
Oğlum 2. Sınıfta 7 yaşına girmek üzere hayal gücü çok enteresan ve hikaye anlatmayı çok seven bi çocuk ne yapayım ? Sanırım öğretmen hafta içi görüşmeye çağıracak beni.
Bu bilgileri gördüm link için yine de teşekkür ederim.Ben bizzat bilsemle ilgili bi uğraşı olanlardan yorum almak istedim biraz da, okulla beraber zor olur baya ama bu yeteneklerinin körelmesinden korkuyorum açıkcası.http://www.haber7.com/egitim/haber/...rusu-nasil-yapilir-sartlari-ve-basvuru-ucreti tum acıklama burada var kısaca ogrencının muzık resım ve zıhınsel anlamda dıger cocuklardan ustun ve yeteneklı oldugu kanısına varan sınıf ogretmenlerı bu tarz ogrencılerı sıstem uzerınden tavsıye edıyor sızde 50 tl sınav ucretını yatırıyorsunuz ve cocugunuz ıkı asamalı bır sınava tabı tutuluyor.
ılk asama analdıgım kadarıyla yazılı bır sınav ve herkese aynı sorular soruluyor bundan gecer puan alırsa kendı etenegıne gore bır sınava daha gırıp bunu da gecmesı halınde orgun aldıgı egıtıme ek olarak yetenegı ne uzerıne ıse o alanda da egıtım alıyor tabı kendı derslerını aksatmayacak sekılde..
ama aldıgı bu bılsem egıtımının ekstra bır ucretı var mı varsa bunu kım karsılıyor vs bunu bılmıyorum, yınede bence bu fırsatı degerlendırın derım...
Maşallah okulla beraber yürütmekte zordur tabi neler yapılıyor derslerde mesela ?Benim 7 yaşındaki oğlum Bilsem li genel yetenekten gidiyor şu an 2.sınıfta bu sene başladı inanılmaz seviyor haftanın 2 günü okul çıkışı gidiyor yoruyor ama çok istekli gidiyor 5 kişi bir sınıfta eğtim görüyorlar ogretmenlerde seçilerek geliyor çok güzel deneyler yapıyorlar çocukların kendilerini güzel ifade ettileri bir ortam
Eee herald yaniHer iki oğlumda kova derancım
Kimse, yüz kızartıcı bir suç ya da vicdansızca bir tutum olmadığı sürece, bir diğerinin anneliğini sorgulama hakkına sahip değildir. Hele ki, ''size de keşke eğitim verseler'' tarzı bir yaklaşım gütmek kimsenin haddi değildir.Bilgim olduğu için yazıyorum siz de durumdan hala bihaber olduğunuz için bana yanlışınızı savunuyorsunuz.
çocuğunuza vakit ayırın ve lütfen onu tuhaf, acayip, garip gibi sıfatlarla anmayın.
İyi forumlar size...
Keşke çocuğumla aramdaki ilişkiye vakıf olabilseydi ben esas onun haline üzüldüm.Kimse, yüz kızartıcı bir suç ya da vicdansızca bir tutum olmadığı sürece, bir diğerinin anneliğini sorgulama hakkına sahip değildir. Hele ki, ''size de keşke eğitim verseler'' tarzı bir yaklaşım gütmek kimsenin haddi değildir.
Kovalar dahidir diyosunEee herald yani
Ben normal kalmayi tercih ettimKovalar dahidir diyosun
Merkezdeydik ama biraz daha uzakta ev aldık bu sene buraya geçtik, eğer çocuğun bilsemlik bi durumu varsa tekrar taşınmak zorunda kalabiliriz.Bu biraz da sehir merkezinde mi yoksa ilcede mi olduguna bagli bilsem'in.Yani nasil anadolu liseleri arasinda fark varsa bilsemde de oyle.Kendi ayri mufredat programlari var.Bu dogrultuda ilerliyorlar.Mesela eylul-ekim ayi boyunca uyum programi uygulandi.Ogrencinin okuluna gore ayarlaniyor ders programi.Kimi sabahtan gidiyor kimi ise ogleden sonra.Bazen de h.sonu oluyor dersleri.Proje yapiyorlar tabi bu yasa ve kacinci sinifa gittigine gore degisiyor.Bilim fuarlarina goturuyorlar.Robot,yazilim vs yapiyorlar.
Bu sene bilsem icin teklif gelmisti ama ders programi cok daginik diye istememistim.Dusunme surecinde biraz arastirma firsatim oldu.Benim edindigim bilgiler bunlar.
Kovaların mucit kafası var , annesi o daha küçük hele bi büyüsün ben napim iki kovayla :)Ben normal kalmayi tercih ettim
Benim evde de bir kiva bebesi var o da daha kalemden korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?