İnşallah hayırlısı olur çoğu zaman hikayeleri dinlerken bende dalıyorum kitap okumayı seviyor ve hikaye yazmaya çalışıyor .Anlattığı hikayeleri çözümlemeye çalışın çünkü o hikayeler tahmin ettiğinizden çok şey anlatır :) tuhaftan çok yetenekli inşallah bu yeteneği hep işine yarar
Ne güzel kızımın yükselen burcu.Övünmek gibi olmasın kendime küçüklüğüme benzettimde:)) duygusal zekam analitik zekamdan çok daha güçlü oldu hep bazen annemlere kızarım benle ilgilenmediniz çok ünlü bir karikatürist olabilirdim diyeHer iki oğlumda kova derancım
Ne kadar güzel hikayeler varmış bilsem konusunda sevindim inşallah kazanabilir .beeenn!!!
bilsemliydim :')
2.sınıfta beni de öğretmenim ailemi bilgilendirip göndermişti genel yetenekti alanım. çok farklı projeler yaptık,aşırı eğlenceli ve çok faydalıydı benim için.
şuanda da kendi kardeşim gidiyor ve onun alanı resim.
çocuğunuzun böyle bir imkanın varsa kesinlikle gönderin derim. çok çok çok yararlı ve anlatamayacağım kadar çok şey katar çocuğunuza.
en basitinden grup çalışmasını,haklara saygılı olmayı,nasıl konuşması gerektiğini öğrenir.
Oo senin kız sana benzer inşallah :) kova burcu erkeğinin özelliğini de bilmiyorum eskiden kimse çocuğuyla şimdi ki kadar ilgilenemezdi ki var mı öyle çizimlerin falan hiç bahsetmiyorsunNe güzel kızımın yükselen burcu.Övünmek gibi olmasın kendime küçüklüğüme benzettimde:)) duygusal zekam analitik zekamdan çok daha güçlü oldu hep bazen annemlere kızarım benle ilgilenmediniz çok ünlü bir karikatürist olabilirdim diye:)) hayal gücüm epey kuvvetlidir. Umarim seçilir ve hak ettiği yerlere gelir inşallah kuzum benim
Ne kadar güzel hikayeler varmış bilsem konusunda sevindim inşallah kazanabilir .
Resim konusunda kötü kızlar bu konuda çok iyi kardeşiniz adına sevindim :)
Siz şuan ne iş yapıyorsunuz ?
Sormama gerek yok o zaman faydası olmuştur elbet :)ben şuan bilgisayar mühendisliği okuyorum.
İnşallah canımm sağol..Oo senin kız sana benzer inşallah :) kova burcu erkeğinin özelliğini de bilmiyorum eskiden kimse çocuğuyla şimdi ki kadar ilgilenemezdi ki var mı öyle çizimlerin falan hiç bahsetmiyorsun
Saol canım iyi dileklerin için
Sormama gerek yok o zaman faydası olmuştur elbet :)
Genel yetenek , resim , müzik alanlarında iki aşamalı bir sınav . Tablet üzerinden yapılıyor . Kazananlar haftada 4 saat zorunlu ders ve isteğe bağlı uygun seçmeli derslere katılabilir . İlk yıllar ufuklarını açmak , yeteneklerini keşfedip geliştirmek amaçlı aktiviteler yapıyorlar . Bildiğimiz okul dersleriyle ilgisi yok . Öğretmeni yönlendirdiyse ve götürüp getirme imkanınız varsa mutlaka başvuru yapın derim .
Yahu ne kadar sevimlisinizlisede biraz bozdum,gerçi bilsemin okul derslerine pek bir katkısı olmadı ama sosyal anlamda çok geliştirdi. kendim gibi olan birçok insan gördüm ve gerçekten en iyi ben değilim,benden iyiler de var,çalışmam lazım bilinciyle hareket ettim. aynı zamanda çok iyi arkadaşlar da edindim mesela birlikte bir sürü proje yaptık takım bilinci vs oluşması açısından. şuan mesela yüzlerce kişilik bir grubun parçası olabilirim hiç zorluk çekmeden sorumluluk alabilirim. küçük yaşta gitmem en etkilisi oldu sanırım.
umarım sizin oğlunuz da seçilir ve çok yararını görürsünüz emin olun çok değişecek. Sevgiler.
Hergün 30-45 dk arası okuma saati var küçükten fırsat buldukça bende katılıyorum :)Kitap verin eline bol bol, zekası beslensin
Eski günler güzeldi yinede ya deranım çok özlüyorum biz yinede çok şanslıydık bizim ki bazen soruyor anne sizin zamanınızda o var mıydı bu var mıydı yoktu oğlum diyorumİnşallah canımm sağol..
Eskiden yazip çizerdim saldım sonra:)) dediğin gibi eskiden böyle değildi tabi aileler şimdi değişti bilinçlendi herkes
Evet öğretmen yönlendirdi, kazanırsa gerçekten içinde olan bazı yetenekleri ortaya çıkarabileceğine eminim şüphem yok.
Küçük bi çocuğum daha var nasıl olur bilmiyorum belki tekrar taşınabiliriz bu sınav sonucuna bağlı kazanırsa iki elim kanda olsa götürür getirim.
Ben sınava odaklanmadan onun gelişime katkıda bulunabileceğim alanlar bulmaya çalışacağım kazanamasada canı saolsun onda ki ışık ona bi ömür yeter teşekkür ederim :)Hayırlısı olsun , sınav sonucu ne olursa olsun dilerim yeteneklerini değerlendirme fırsatı bulur çocuğunuz. Biraz zor olacak sizin için ama inanın derslerden alacağı keyif buna değer .
Ay aynen katiliyorum canım,manevi yönden çok daha güzeldi eskiden:) elektrik giderdi saatlerce sessiz sinema oynardık annem babam dahil..sokaktan gecenin yarısı eve dönerdik. Şu an çok şeyden mahrum minikler bizim zamanımız gerçekten bambaşkaydiEski günler güzeldi yinede ya deranım çok özlüyorum biz yinede çok şanslıydık bizim ki bazen soruyor anne sizin zamanınızda o var mıydı bu var mıydı yoktu oğlum diyorum
Sitedeyim ama gece parka inemem şahsen ne diyosunAy aynen katiliyorum canım,manevi yönden çok daha güzeldi eskiden:) elektrik giderdi saatlerce sessiz sinema oynardık annem babam dahil..sokaktan gecenin yarısı eve dönerdik. Şu an çok şeyden mahrum minikler bizim zamanımız gerçekten bambaşkaydi
bilsem üstün zekalı çocukların degil de üstün yetenekli çocukların eğitildiği bir yer bildiğim kadarıylaBen üstün zekalı olduğunu düşünmedim açıkcası farklı bazı özellikleri var, hatta ben disleksi olduğunu bile düşündüm.
Aminn. Bende efkarlanıyorum böyle okuyuncaSitedeyim ama gece parka inemem şahsen ne diyosun
Herşey o zamanlarda kaldı işte, çocuklarımız güzel günleri görür inşallah yanılmaya razıyım
İsim şehir vardı , kızma birader falan gazeteden verilen oyunlar ahh ahhh efkarlandım şimdi deranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?