- 25 Mayıs 2007
- 1.550
- 19
Öyledir tabi ona birsey demiyorum da kendi fikrimi söyledim sadece.
aslında haklısın sucuk salam türü fiyasko çıktı.şampuanada kimbilir parabeni basıyolardır.ekonomik diye oraya yöneliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyledir tabi ona birsey demiyorum da kendi fikrimi söyledim sadece.
Valla sizi bilmem ama ben bim diyince bi durup düşünürüm:)
bana pek güven vermiyor tatlım
haklısın aslında canım...
bugün komili bebe aldım..bugün yıkadım...mis gibi ve yumuşacık oldu valla..sağol tatlım..
Bim ürünlerini kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz sonucta yararıda zararıda size. Bim ürünlerinin kaliteli oldugunu düsünmemek de benim tercihim.( Ne kadar büyük firmalara ait oldugunu savunsanızda)Tabii ki, kendi fikriniz. Bende bir bilgimi paylaşmak istedimm.
Ben öyle pek bilinmeyen - özellikle marketlerin kendi ürettiği malları - pek kullanmam. ama bimde satılanların arkasına bakıp, google da araştırsanız, büyük firmalara, markalara ait olduğunu anlarsınız.
merhaba,
bilenler mutlaka vardır ama ben yeni keşfettim,benim gibi bilmeyenler varsa paylaşmak istedim...
saçlarım hayatımda ilk defa sırtımdan aşağıya dökülüyorlar uzun yıllardır boya,röfle,perma herşeyi yaptırdım saçlarıma malesef...bu yüzden hep kısa tutmak zorunda kalıyordum.2 senedir yarısı röfle+boya yarısı doğal geçinip gidiyoruz...ne zamandır kestireyim diyorum ama kıyamıyordum...yarısı gerçekten tiftik tiftik duruyordu...geçen hafta BIM de saç kremi gördüm aldım A Plus adı...inanamadım saçlarım daha taramadan parmaklarımın arasından kayıp gidiyor...uçlarındaki o çirkin görüntü düzeldi,inanamadım...umarım rastlantı değildir...
güzel ürün...sampunıda güzel..çok merak ettim bu saç kremini, %90 memnun olmuşlar . denemek istiyorum ilk fırsatta.
güzel ürün...sampunıda güzel..
merhaba,
bilenler mutlaka vardır ama ben yeni keşfettim,benim gibi bilmeyenler varsa paylaşmak istedim...
Saçlarım hayatımda ilk defa sırtımdan aşağıya dökülüyorlar Uzun yıllardır boya,röfle,perma herşeyi yaptırdım saçlarıma malesef...bu yüzden hep kısa tutmak zorunda kalıyordum.2 senedir yarısı röfle+boya yarısı doğal geçinip gidiyoruz...ne zamandır kestireyim diyorum ama kıyamıyordum...yarısı gerçekten tiftik tiftik duruyordu...geçen hafta bım de saç kremi gördüm aldım a plus adı...inanamadım saçlarım daha taramadan parmaklarımın arasından kayıp gidiyor...uçlarındaki o çirkin görüntü düzeldi,inanamadım...umarım rastlantı değildir...