- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Yumuşatıcının mıKırmızı olanı dene bak inci resmi var üstünde çok övüyorlardı dayanamadım aldım çok güzel..
Yok ayol o kadar değilHıııı.
Yiyeceği alacağız gerisine ‘defool’ diye bihter nidası çekeceğiz, şimdi anladım
Gerçi dün akıllı saat aldım aman dursun adımsayar olur diye, piyasa fiyatının 3te 1ine almışım, şok oldum.
Yarın kocayı yollayıp oğlanlara da aldıracağım
Guzelmiymis ki sahanlari acaba
Kendime almadım ya
Evet canimYumuşatıcının mı
Sabah yürüyüşten dönerken denk getirip dalıyorum topluyorum ne varsaGuzelmiymis ki sahanlari acaba
Ben hic aktuel urunlere denk gelemiyorum aksam gidiyorum bir kac gun geciyor hatta cogu zaman yoğun diye, bir sey kalmiyor.bana da alir misin 8 tane alabildgine gore baya erken gidiyorsun
Bugun bu uc market disinda olan bir markete de gittim zeytin yag ve sıvıyag icin gozlerimKardeşim şuan çalışıyor bi gecede 10 TL koydum etikete dedisıvıyağa
BenEvime yakın Bim yok, Şok var gerçekten çok güzel ürünleri var. Kuru üzümü, Bim’imkinden çok iyi, biz çok tüketiyoruz. Bir de 25 TL üzeri alışverişte indirimli ürünleri oluyor, zaten 25 TL’yi aşmamak bir mucize markette. BİM’e haftalık gelen ürünleri hiçbir zaman bulamadım, kim alıyorsa hiçbir şey kalmıyor.
Senin gibilere gıcığım ama neyseSabah yürüyüşten dönerken denk getirip dalıyorum topluyorum ne varsa
Çok basit market çalışanları ve eş dost akrabaları alıyorEvime yakın Bim yok, Şok var gerçekten çok güzel ürünleri var. Kuru üzümü, Bim’imkinden çok iyi, biz çok tüketiyoruz. Bir de 25 TL üzeri alışverişte indirimli ürünleri oluyor, zaten 25 TL’yi aşmamak bir mucize markette. BİM’e haftalık gelen ürünleri hiçbir zaman bulamadım, kim alıyorsa hiçbir şey kalmıyor.
Geçen kurabiyelik geldi 2 katlı çok beğendim bi gititm bitmiş kadın dedi sabah 40 kişi rahat vardı açılışında böyle kalabalık olmadı dedi yeni açıldı bu şube de Bim de kazandığı belli her yer ahşap dekorlu yapıldı çok hoşBir de geçen tabak takımı yakaladım hala o galibiyetin kivanci icindeyim
Sabahın 8inde yolladim kocayı bimin kapisina
Gelmiş topu topu 2 tane tabak takımı
Bu gitti aslan gibi yakaladi tabak kutusunu penceleriyle
Ben uzaktan gururla izliyorum
Çok mantıklıSabah yürüyüşten dönerken denk getirip dalıyorum topluyorum ne varsa
Sabah 8 de kuyruğa girmen gerekiyor işin heyecanlı tarafı o isteEvime yakın Bim yok, Şok var gerçekten çok güzel ürünleri var. Kuru üzümü, Bim’imkinden çok iyi, biz çok tüketiyoruz. Bir de 25 TL üzeri alışverişte indirimli ürünleri oluyor, zaten 25 TL’yi aşmamak bir mucize markette. BİM’e haftalık gelen ürünleri hiçbir zaman bulamadım, kim alıyorsa hiçbir şey kalmıyor.
Ama ben bu durumu senede 2 kez yapıyorum sadeceSenin gibilere gıcığım ama neyse
Biminki cok guzel kahvecim bence a101den aldın.Yagli kagit aldim ordan ya bim ya a101 emin değilim cok kötüydü ya ne koyduysam yapıştı. Hangisi ki o ? Koroplast aliyorum sürekli o da baya tuzlandi.
A101den aliyordum ben incecik olmuşlar gittim koroplast aldim 50 tl civari verdim 3 taneye keske bundan alsaydim. Tek marka mi oluyor hangisi iyi? A 101 de kokulu ve normal vardi msal bimde nasil acaba. Herkes tek urun var gibi yazmis tam anlamiyorum.Çöp poşeti ve pişirme kağıdı hem ucuz hem kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?