- 23 Ocak 2016
- 34.455
- 50.396
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bişey diyemedim canım görmedenMisal bu litrelik ya da yarim litrelik oluyor. Abi diyorum bu neden boyle hem rengi farkli hem tortumsu gbi diyor o gercek ya doncak ondan. Dondurucu soğuk yok ki donsun dedim ama gercek böyle olur falan dedi. Aldim buzdolabına koydum donmadi
Bundan iki üç ay önce a101de düdüklü tencere için saç başa kavga eden kadınları vermişlerdi haberlerde kadının elinden aldı kavga çıkardı sonrada düdüklü tencereyi aldı gitti hayretle izledim hahahaAktüel ürünlerinde izdiham yaşanıyor.. Kapanın elinde kalıyor.. En iyisini yapmışsınız
Eve yakin oldugundan acil yogurt ihtiyacını karşılıyorum hemde birsah marka ile bazen tadi kotu gelmedi bana. Birsqh sutu de tatlilar , yemek soslari icin kullaniyorum normal icmek icin pınar, icim alıyorum laktoz intolernsim var o sebeple laktozsuz alıyorum. Ama gecen gun bir adam cikti ya sut kovasina girmis dus almaya sut dolu vaziyette bir ogrensem markayi almayacagim ondan.A101den bende hiç bişey beğenmiyorum bi litrelik dezenfektan almıştık geçende o kadar. Düzenli olarak aldığım hiç bişey yok malesef. Süt ürünleri de vasat.
Bende o sebeple normal marka almaya basladim. En azindan donsun diye balmumu falan katamazlar diye düşünüyorum.Bişey diyemedim canım görmeden
Deneyeyim bakalim tesekkur ederim. Kavrulmus kadayifini kullanmistim evet guzel gercekten.Yumuşatıcının adı bulut.. Ama pembe olanı alın mavi olan da var.. Bir de kavrulmuş kadayıf var tatlılar için mükemmel oluyor.. Kupta muhallebilerin üzerine kullanıyorum.. Aklıma yine gelen olursa yazarım.. Deneyin pişman olmazsınız..
Birşahı bilemiyorum ama şoktaki mis ile bimdeki dost süt ürünlerini ak süt firması üretiyor. Ben çocukken ak yoğurt falan alırdık biz sakaryada tesisleri ist giderken geçiyoruz civarından. Ama nedense şoktaki miss yoğurt en lezzetlisi gibi geliyo bana. Misin günlük sütünü alıyoruz içmek için kutu sütü de tatlılarda kullanıyorum.Eve yakin oldugundan acil yogurt ihtiyacını karşılıyorum hemde birsah marka ile bazen tadi kotu gelmedi bana. Birsqh sutu de tatlilar , yemek soslari icin kullaniyorum normal icmek icin pınar, icim alıyorum laktoz intolernsim var o sebeple laktozsuz alıyorum. Ama gecen gun bir adam cikti ya sut kovasina girmis dus almaya sut dolu vaziyette bir ogrensem markayi almayacagim ondan.
Yalnız değilmişimeski beyaz atletlerden iyi cam bezine rastlamadım ama eve gelen yardımcı kadın tuhaf tuhaf bakıyordu bana atletleri ortaya çıkarınca
Bu ara cok tuketmeye calisiyorum bu urunleri deneyeyim yogurt ve yemekler tatlilar icin sutunu o zaman. Laktozsuzu da var mi acaba ?Birşahı bilemiyorum ama şoktaki mis ile bimdeki dost süt ürünlerini ak süt firması üretiyor. Ben çocukken ak yoğurt falan alırdık biz sakaryada tesisleri ist giderken geçiyoruz civarından. Ama nedense şoktaki miss yoğurt en lezzetlisi gibi geliyo bana. Misin günlük sütünü alıyoruz içmek için kutu sütü de tatlılarda kullanıyorum.
Laktozsuzu yeni çıktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama bakmak lazım dikkat etmedim içim laktozsuzla karıştırıyor olabilirim. Misin normal yoğurdu da süzme yoğurdu da güzel ben çorbalara eksi tat vermesi için süzme kullanıyorum tavsiye ederim eksi tat seviyorsanızBu ara cok tuketmeye calisiyorum bu urunleri deneyeyim yogurt ve yemekler tatlilar icin sutunu o zaman. Laktozsuzu da var mi acaba ?
Yok canim sevmem. Ama sut ürünleri önemli tabi. Yumurtayi da soktan mi aliyorsun. Ben a101 de ki organik yazan 10 lu yesil paket aliyorum. Pazardqkiler kodsuz oldugundan guvenemiyorum gezen tavuk demelerineLaktozsuzu yeni çıktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama bakmak lazım dikkat etmedim içim laktozsuzla karıştırıyor olabilirim. Misin normal yoğurdu da süzme yoğurdu da güzel ben çorbalara eksi tat vermesi için süzme kullanıyorum tavsiye ederim eksi tat seviyorsanız
A101den yumurta denemedim yorum yapsam yalan olur. Ben şoktan alıyorum yada burada lütfi yüksel diye bi marka var sizin orada varmı bilemiyorum bakkaldan onu alıyorum. Organik yumurta almadım yalan olmasın 3 numaralı kümes tavuklarının yumurtasını alıyorum malesef. Şoktaki anadolu çiftliği diye bi marka ama güzel oluyor taze. Haşlaması falan da iyi. Anadolu çiftliğinin organik yumurtası da var.Yok canim sevmem. Ama sut ürünleri önemli tabi. Yumurtayi da soktan mi aliyorsun. Ben a101 de ki organik yazan 10 lu yesil paket aliyorum. Pazardqkiler kodsuz oldugundan guvenemiyorum gezen tavuk demelerine
A101 deki pasta daha güzelmiş kardeşim orada da çalıştı bilginiz olsun ben daha almadım ama gerçekten merak ediyorum A101 in pastasını yedim güzeldi Bimi denemedim demek o da güzelmişBinamızda asansör yok alışverişi tamamen sanal marketten yapıyoruz taşıyamıyoruz diye ama bimde latteli pasta var kiii çok seviyoruz onu.Deli gibi millete tavsiye edip zorla yedirmeye falan çalışıyoruz eşimle. Taşıyabilecek kadar hafif şeyler aldığımızda da kahve dünyasının drajelerini, yeşil renkte olan pirincini alıyorum. Bi de tenekede olan rulokat çok güzel.
BİM'in yoğurdu ve sütü dostEve yakin oldugundan acil yogurt ihtiyacını karşılıyorum hemde birsah marka ile bazen tadi kotu gelmedi bana. Birsqh sutu de tatlilar , yemek soslari icin kullaniyorum normal icmek icin pınar, icim alıyorum laktoz intolernsim var o sebeple laktozsuz alıyorum. Ama gecen gun bir adam cikti ya sut kovasina girmis dus almaya sut dolu vaziyette bir ogrensem markayi almayacagim ondan.
Biz a101i konuşuyorduk orada yalnız. Dost olduğunu bilmeyen yoktur herhaldeBİM'in yoğurdu ve sütü dost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?