bimciler

Kahkaha attım
Eşim zıpladı noluyo diye

Ağda bandı haricinde beğenememişsin.

Yok siz herkese güvenmeyin biz kendimiz zeytini alıp çektiriyoruz senelerdir eğer güvenilir yoksa sızma olanı alın marketten bu çektirdiklerimiz hemen yenmiyor biraz beklemesi gerekiyor yemek isteyen de içine biraz tuz atıp yiyebilir zeytinin tortusu dibe çökmesi için o kişi niye öyle bişey yapmış anlayamadım

Ağda bandı haricinde beğenememişsin.
Bim yerine şoku tercih ediyorum genellikle hem evime daha yakın hem daha kaliteli. A101 tam bir felaket kolay kolay uğramam bile a101e. Bim konusunda aradayım. Ailem bimciydi herşey bimden alınırdı ama kendi evime çok tercih etmiyorum.

esine yarıldım. Bende gidnce kiyidan goz ucuyla bakıyorm once aksamlari gittigim halde bir yığın var. Alacagim varsa daliyorum Evet hollanda da satilan bir urun oldugunu bende gördüm dogru herhalde ama hic gormedim o urunu ben bimde. Bu yumuşatıcı vs onlari da gormedim kendmi kullanilmis hissediyorum suan bir daha gittiğimde hepsine bakacagim ya cok sinir oldum. Daha varsa yazin. Bu pembe renkli yumusaticinin adi ne

Bulanık olması eğer yeni çekildiyse zeytinin tortusu dibe çökmesi gerekiyor biz hemen yemiyoruz mesela sızmalarda öyle bişey olmuyor tabii ki

Ayy bizimde yazlıktaki bimde böyle bi olay olmuştu. Babam bisikletle önden gitmiş bende emsanın üçlü çelik saklama kabını alıcam diye evden koşa koşa çıktım 9.5 geçe markete girdim babam eline fakirin çaycısını almış sarılmış gariban gariban beni bekliyordu hahahahhaa kızım senin ne alacağını bilemedim bende bunu buldum ayırdım diyordu haahhahahah. Sonra gittim bi kadın benim alacağım ürüne bakıyordu alıyormusunuz dedim yok dedi hemen ağar topar aldım kadının elinden kasaya fırladım hahahahah

Ben a 101 in sadece penne makarnasini seviyorum. Bakliyatlarini sevmiyorum. Baharatlari da oradan aliyordum bana yakin diye ama memnun kalmadim.

Bimin de herşeyi kaliteli değil zaten ayırtetmek gerekiyor

Ben a 101 in sadece penne makarnasini seviyorum. Bakliyatlarini sevmiyorum. Baharatlari da oradan aliyordum bana yakin diye ama memnun kalmadim.
A101den bende hiç bişey beğenmiyorum bi litrelik dezenfektan almıştık geçende o kadar. Düzenli olarak aldığım hiç bişey yok malesef. Süt ürünleri de vasat.

Yumuşatıcının adı bulut.. Ama pembe olanı alın mavi olan da var.. Bir de kavrulmuş kadayıf var tatlılar için mükemmel oluyor.. Kupta muhallebilerin üzerine kullanıyorum.. Aklıma yine gelen olursa yazarım.. Deneyin pişman olmazsınız..

Bulanık olması eğer yeni çekildiyse zeytinin tortusu dibe çökmesi gerekiyor biz hemen yemiyoruz mesela sızmalarda öyle bişey olmuyor tabii ki
Misal bu litrelik ya da yarim litrelik oluyor. Abi diyorum bu neden boyle hem rengi farkli hem tortumsu gbi diyor o gercek ya doncak ondan. Dondurucu soğuk yok ki donsun dedim ama gercek böyle olur falan dedi. Aldim buzdolabına koydum donmadi

Aktüel ürünlerinde izdiham yaşanıyor.. Kapanın elinde kalıyor.. En iyisini yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…