- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Tüy bırakıyor diye ona da mikrofiber kullanıyorumsarı bez lavabo kenarı silmeye daima kullanırım ben
Sarı bez müdavimi var burdaSarı bez kullanan mı kaldı ki ya mikrofiber candır bimin mikrofiberi iyi şimdi allah var ama süngerler tırt
Evet migros tava guzel bende almistimTavalar bak Migrosun var çok güzel hem uygun hem çok güzel
sarı bez candır vazgeçmemSarı bez müdavimi var burdamikrofiberi nasıl iyi mi
Nesilden nesile kuşaktan kuşağasarı bez candır vazgeçmem
Vileda marka cam bezi aldim o neydi ya kazik gibi oldu 3 kullanim da 2 tane aldim cope gittiler.altı üstü sarı bez ve sünger ben de vileda marka almıyorum uzun zamandır
Cam bezini rossmandan alıyorum. Vileda falan berbat gerçekten.Vileda marka cam bezi aldim o neydi ya kazik gibi oldu 3 kullanim da 2 tane aldim cope gittiler.
eski beyaz atletlerden iyi cam bezine rastlamadım ama eve gelen yardımcı kadın tuhaf tuhaf bakıyordu bana atletleri ortaya çıkarıncaVileda marka cam bezi aldim o neydi ya kazik gibi oldu 3 kullanim da 2 tane aldim cope gittiler.
Atlet cam bezi candıreski beyaz atletlerden iyi cam bezine rastlamadım ama eve gelen yardımcı kadın tuhaf tuhaf bakıyordu bana atletleri ortaya çıkarınca
Sen cekme zeytinyagi kullaniyoruz dedin ya bizim burda biri satiyor cekme gercek diye. Ama şöyle bir sey fark ettim. Zeytin yağı donar derler ya sanki o yuzden donmasi icin bir sey ekliyor. Misal yudum markaya bakiyorum sizma guzel duru bir zeytin yag onunki bulanık gibi. Diyor donacak ondan ama raftaki hepsi oyle degil misal. Bazisi duru bazisi puturlu gbi kac derece sogukta oyle olmasi gerekiyor acaba bu dedigim son baharda oldu. Hadi diyorum gercek olsun aliyorm da kaziklaniyorum hissi var.Sarı bez müdavimi var burdamikrofiberi nasıl iyi mi
BİM’in büzgülü, renkli ve kokulu çöp poşetleri harika. Diğerlerini bilmiyorum, ünlü markalar çok pahalıyken, BİM’inki hem daha güzel ve çok ucuz. Ben eskiden 2-3 tane alıyordum gittikçe.A101den aliyordum ben incecik olmuşlar gittim koroplast aldim 50 tl civari verdim 3 taneye keske bundan alsaydim. Tek marka mi oluyor hangisi iyi? A 101 de kokulu ve normal vardi msal bimde nasil acaba. Herkes tek urun var gibi yazmis tam anlamiyorum.
Yani hani cop poseti iyi deyince kokulu kokusuz buzgulu buzgusuz modelleri fari degil mi? Herkes nasil drank diye anlaiyor ya
Mikrofiber hem daha iyi hemde uzun süreli kullanılabiliyor ben çamaşır suyuna basıyorum sık sık kaynar suda bekletiyorum cıkarınca yep yeni oluyor kullanmaya devam sarı bez bi kaç haftada dağılıyor deliniyor sinir oluyorum ben. Kesinlikle daha pratik hemde tiftik kalmaz yırtılma olmaz deneyin vazgeçemeyeceksiniz.Sarı bez müdavimi var burdamikrofiberi nasıl iyi mi
Eski çarşafeski beyaz atletlerden iyi cam bezine rastlamadım ama eve gelen yardımcı kadın tuhaf tuhaf bakıyordu bana atletleri ortaya çıkarınca
Evet Aktüellerin hepsi iyi değil hele elektronik hiç güvenmem bilindik sitelerden yorumlara bakmadan almam ve o sitelerden alırım elektroniği yıldızlara bakarak alınca kaliteli ürünleri bulmak çok kolay oluyorAktüel ürünleride artık çok pahalı beya çok kalitesiz. Kurban bayramında kıyma makinesi aldık fakirin diye resmen eti kesmiyen kıyma makinesi yapmışlar. Berbattı iade ettik. Ama emsanın ürünlerini alıyorum onlar güzel oluyor. Fakirin tost makinesi ile buharlı makinesini de beğendik ama tost makinesinde bi gariplik var anlamadık hala çalışıyor ama garip biraz.
Yok kız şokta comfort var o dağılmıyor biminki kadar. Zenginlikten değil de para verdiğim ürün işimi görsün yeterTarifin mükemmel wc kağıdı dağılıyor kayınpederim hiç sevmez ille de Selpak bi de desenli renkli vay be zenginlik böyle bişey dedim
Parex marka aldim sonra iyiydi ama sanirim artik miladini doldurdu ne tozu duzgun aliyor ne cami duzgun siliyor hem hav birakiyor. Ben oyle atlet kullanmiyorum o yuzden evde yok. Muadil uygun fiyatli varsa fikir alirimeski beyaz atletlerden iyi cam bezine rastlamadım ama eve gelen yardımcı kadın tuhaf tuhaf bakıyordu bana atletleri ortaya çıkarınca
elektronik ben de almam bir kere kıza masa lambası aldım o kadar ısındı ki yangın çıkarırdı farketmesekEvet Aktüellerin hepsi iyi değil hele elektronik hiç güvenmem bilindik sitelerden yorumlara bakmadan almam ve o sitelerden alırım elektroniği yıldızlara bakarak alınca kaliteli ürünleri bulmak çok kolay oluyor
Valla müthişsiniz ben bugünlerde sarı bez çabuk yıpranıyor diye nasıl bir ürün kullanabilirim diye düşünmüştüm mikrofiberi deneyim teşekkür ederim tam da denk geldi iyi olduMikrofiber hem daha iyi hemde uzun süreli kullanılabiliyor ben çamaşır suyuna basıyorum sık sık kaynar suda bekletiyorum cıkarınca yep yeni oluyor kullanmaya devam sarı bez bi kaç haftada dağılıyor deliniyor sinir oluyorum ben. Kesinlikle daha pratik hemde tiftik kalmaz yırtılma olmaz deneyin vazgeçemeyeceksiniz.
Ama bazen iyisini de buluyoruz mesela phlips powerbanklar bimde şokta 60 tlye aldık aynı ürün int de 90tlydi sağlam çıktı memnun kaldık.Evet Aktüellerin hepsi iyi değil hele elektronik hiç güvenmem bilindik sitelerden yorumlara bakmadan almam ve o sitelerden alırım elektroniği yıldızlara bakarak alınca kaliteli ürünleri bulmak çok kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?