sonunda yarın bende alıcam.cildim kuru etkisi nasıl olur acaba?
git al bakalım bulut hatun eger leke için almayı düşünüyorsan alma ama nemlendirici istiyorum diyorsanada hiç düşünme al bide sen dene bakalım bende hiçbir değişiklik yapmadı
salyangoz sabunundan da aldım.bakalım nasılmış
Ee nasilmis canım kullandin mi etki etti mi. Ben bu kremi hala kullaniyorum inatla annemin inadına ama nerdeyse iki ay olacak bi fayda görmedim sadece nemlendiriyo ben de nemlendirici niyetine kullanıyorum aldım para verip bosa gitmesin diye ama en ufak bi değişim yok yüzümde senin nasil durumlar ?
valla daha 2 gündür kullanıyorum.sabun kurutuyo tabiiki.krem bana biraz yağlı geldi ama cildim kuru olduğu için sorun yok.yalnız 2 kere kullanmıyorum gece kremi olarak kullanıyorum
Yüze sabun kullanmayın diyolar ama ben de zeytinyağlı sabun kullanıyorum komili bebe nin. Yeni katalog dönemi açılınca sipariş verxem oriflame pure skin serisine gecicem bakalım artık o
evet güzel onlarda.ben kullandım memnun kaldım
Inşallah bana da faydası oldu bıktım artık çünkü bu sivilce ve lekelerden:S
ben çay ağacı yıkama jelin kullanmıştım
Evet çay ağacı olan set de var şimdi bunları sipariş verdim artik ve umutluyum bakalim gecer inşallah. Salyaangoz kremini iki gündür bıraktım cildim dinlensin ürünler gelene kadar. Zaten hiç bi faydası olmadı. Hadi sivilceye eyvallah da bi tanecik lekeme bile faydası olmaz mi arkadaş ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?