Lekeler, Çiller Bim'de satılan Queen elizabet salyangoz kremini kullanan var mı ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kremi kullandım ve bende memnun kalanlardanım . . .
gerçekten pürüzsüz bir etki bırakıyor ciltte klasik nemlendirme etkisinden çok daha öte bi kere uzun süre kalıyor ciltte yağlılığı ve ağırlığı değil tabi yanlış anlaşılmasın nemlendirme etkisi siz yüzünüzü temizleyene kadar cildinizde muhafaza ediliyor . . .

ödediğinim beledin çok çok üzerinde bir performans aldım ben ... tavsiye ediyorum .

diğer konuya yazdığım cevabı buraya da kopyalıyorum kızlar

ben öylesine deneyeyim diye almıştım.sonra acayip memnun kaldım.bende hafif çiller var hem onların rengini açtı,hem yüzü aydınlattı ve 1 haftada gördüm etkisini ve çevremdeki herkes farketti,sen iyice beyazlamışsın,cildin parlıyo fln dediler.normalde günde 2 kereymiş ama ben sadece gece yatarken kullandım.

bi arkadaş ben de alayım dedi,ama ona yaramadı,kızarıklık fln yapmış.

ama her ürün her cilde yaramıyor sanırım,benim cildim kuru-karma arası bu arada.

bimin topiğinde gördüğüm kadarıyla memnun olanlar çoğunlukta.

Ben de az önce Bim'de görüp aldım umarım bi faydası olur çünkü cildim çok sorunlu. Neler denemedim ki bi de bunu deniyim bakalım :/ Kullandıktan sonra sonuçları yazarım tekrar.

bende aldım kullanıyorum bır hafta oldu kullanalaı ma abenımde sıvılcelerım cıkmaya basladı bırakmakta istemiyorum acaba ne yapsam karar veremedım kızlar yaa??

Queen Elizabeth bende aldım 2 gün sürdüm
cildimi temizledim gül suyuyla sildim ve uyguladım
Sonuç cildimi dahada perişan yaptı
Cildim yağlı kızlar
Açık iltihaplı ciltler kullanmasın daha kötü oldu cildim yayıldı iyice

sonunda yarın bende alıcam.cildim kuru etkisi nasıl olur acaba?

git al bakalım bulut hatun eger leke için almayı düşünüyorsan alma ama nemlendirici istiyorum diyorsanada hiç düşünme al bide sen dene bakalım bende hiçbir değişiklik yapmadı

git al bakalım bulut hatun eger leke için almayı düşünüyorsan alma ama nemlendirici istiyorum diyorsanada hiç düşünme al bide sen dene bakalım bende hiçbir değişiklik yapmadı

yaaa çok üzüldüm yine hüsran ha.alamadım daha bari dediğin gibi nemlendirici niyetine kullanırım.(

Yaaaaaa arkadaşlar 3 -5 gün kullanıp mucizeler bekliyorsunuz,yok öyle birşeyyyyyyy.....Bende aldım nerdeyse 1 hafta olcak memnunum inşallah devam eder.benim boynumda kilo alıp vermeden kaynaklı kalın 2 çizgim var,inanamadım bayağı inceldi,bir kaç hafta daha kullanayım yazarım size tecrübelerimi....İstikrar şart arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr:)

Bu kremi aldim bir aya yakındır kullanıyorum hic bi faydasını görmedim zaten insanları kandirmislar herkes sivilceye iyi geliyo diye almis ama sivilceye iyi gelmiyo kizlar orda bi kandırmaca var sivilce ve cilt lekelerine iyi geliyo yazmış herkes sivilceye de iyi geliyo anlamis ama sivilce lekesine iyi geliyo demek istemişler onlar. Kaldı ki oyle olsa bile benim lekelerkme de iyi gelmedi Yeni bi krem ariyorum bulana kadar da bunu nemlendirici olarak kullancam ama annem ona bile izin veemiyo iyice artirdi sivilcelerini diyo bende cilt altindakileri belki çıkarmıştır kurutacaktir diyorum ama haklı danirim bir ay hem gece hem gunduz surdum yuzumu temizleyip üstelik fondöten pudra herşeyi kestim ama fayda gormmedim tabi herkese farkli etki eder

Bu kremi aldim bir aya yakındır kullanıyorum hic bi faydasını görmedim zaten insanları kandirmislar herkes sivilceye iyi geliyo diye almis ama sivilceye iyi gelmiyo kizlar orda bi kandırmaca var sivilce ve cilt lekelerine iyi geliyo yazmış herkes sivilceye de iyi geliyo anlamis ama sivilce lekesine iyi geliyo demek istemişler onlar. Kaldı ki oyle olsa bile benim lekelerkme de iyi gelmedi Yeni bi krem ariyorum bulana kadar da bunu nemlendirici olarak kullancam ama annem ona bile izin veemiyo iyice artirdi sivilcelerini diyo bende cilt altindakileri belki çıkarmıştır kurutacaktir diyorum ama haklı danirim bir ay hem gece hem gunduz surdum yuzumu temizleyip üstelik fondöten pudra herşeyi kestim ama fayda gormmedim tabi herkese farkli etki eder

salyangoz sabunundan da aldım.bakalım nasılmış

Ee nasilmis canım kullandin mi etki etti mi. Ben bu kremi hala kullaniyorum inatla annemin inadına ama nerdeyse iki ay olacak bi fayda görmedim sadece nemlendiriyo ben de nemlendirici niyetine kullanıyorum aldım para verip bosa gitmesin diye ama en ufak bi değişim yok yüzümde senin nasil durumlar ?

valla daha 2 gündür kullanıyorum.sabun kurutuyo tabiiki.krem bana biraz yağlı geldi ama cildim kuru olduğu için sorun yok.yalnız 2 kere kullanmıyorum gece kremi olarak kullanıyorum

valla daha 2 gündür kullanıyorum.sabun kurutuyo tabiiki.krem bana biraz yağlı geldi ama cildim kuru olduğu için sorun yok.yalnız 2 kere kullanmıyorum gece kremi olarak kullanıyorum

Yüze sabun kullanmayın diyolar ama ben de zeytinyağlı sabun kullanıyorum komili bebe nin. Yeni katalog dönemi açılınca sipariş verxem oriflame pure skin serisine gecicem bakalım artık o

ben çay ağacı yıkama jelin kullanmıştım

Evet çay ağacı olan set de var şimdi bunları sipariş verdim artik ve umutluyum bakalim gecer inşallah. Salyaangoz kremini iki gündür bıraktım cildim dinlensin ürünler gelene kadar. Zaten hiç bi faydası olmadı. Hadi sivilceye eyvallah da bi tanecik lekeme bile faydası olmaz mi arkadaş ya:S

ne kadar süre kullandın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…