Lekeler, Çiller Bim'de satılan Queen elizabet salyangoz kremini kullanan var mı ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bim aylardır bu kremi satıyor, harika valla. Sonunda cildime iyi gelen bir krem buldum, şimdiye kadar salak gibi diğer markaların salyangoz kremlerine verdiğim paraya acıyorum. İnşallah başka çeşitler de olur.

4 gündür kullanıyorum çok memnunum kızlar.Yüzüm aydınlandı resmen.2 Sivilcem vardı bugun kabuklarını soydum çok harika bir ürün bu ya.Sürekli kremim bu olacak artık.Bim yine güvenimizi sarsmadı.

srfa canım ya senden bi ricam olucak
gecen hafta inci içeren yenileyici krem satısa sunulmustu 9.90 a ben de aldım
ama çiçeriğe baktım hyaluronic acidden squalene e, collagen e kadar herşey var
sonra tereddüt ettim bu collagen i domuzdan mı elde ettiler diye çin malı cünkü
krem güzel ama collagen kafama takıldı

sarı karton kutusunda ithalatcı fırmanın teli vardı 216 ile baslayan
o numarayı bana verebilir misin ben kutuyu atmısım

bu kremi hemen hemen 2 haftadır kullanıyorum ilk 3 gün çok kötü yaptı sonraki günlerde çok beğendim ama şu son 3-4 gün yine kötü oldu cildim sürdükten 1-2 saat sonra cildim yine kurumaya ve gerilmeye başlıyor bu konuda çok üzüldüm çünkü bazı konularda da faydası var mesela ilk günler yüzümde sivilce çıktı sonraki günlerde hiç çıkmadı ve çıkacak gibi olanlarda ertesi gün yok oluyordu bu konuda çok güzeldi ama neden şimdi cildim böyle hassaslaştı ki ,sadece geceleri süreyim dedim baktım sabahlarıda yüzüm kuruyor sabah akşam kullandım acaba ben bu kremi kullanmadan önce kil sabunuyla temizliyordum o mu böyle yaptı ki peki sizler kullanmadan önce yüzünüzü neyle temizliyorsunuz :)

Bende bugün aldım. Kullanmadam önce yüzümü gülsuyu ile temizledim ardından kremi sürdüm umarım iyi gelir kızarık lekelerime. Birkaç gün sonra etkilerini yazarım buraya, bence kullanmaya değer arkadaşlar :)

bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bu kremi, zaten çok yoğun sivilcelerim kalmamıştı artık regl dönemleri sırasında 2 3 tane çıkıyor. bu kremin bende en büyük etkisi cilt rengimi düzeltmesi oldu sanırım. makyajdan dolayı benzim solmuştu sanki ama özellikle bu sabah kendimi iyice inceledim cilt tonum düzeldi artık çok mutluyum zaten 2 3 sivilce makyajsız gezmeye engel değil ama cilt tonu bozukken insan asla makyajsız çıkmak istemiyor. bu arada kremin yanında sabah akşam çildimi killi kükürtlü sabunla da yıkadım. çenemde regl döneminde olduğumdan bir sivilce var şu an ama genel durum iyi.
bepanten bende işe yaramadı. Bu krem güzel ve madecassol da bana iyi gelmişti ama o krem uzun kullanımlarda gözenek tıkıyor sivilceye neden olabiliyordu.

kızlar sagolun valla aylrdır bı kenarda duran kremımı aklıma getırdınız az once konuyu okuyunca surdum tekrar ve gozumun onune koydum bıtene kadar kullancam bnm kız arkadasım almıstı bende meraktan almıstım uc bes gun kullanmıstım fyadasını gormustum ama ben ole uzun sure kullanmam bıseyı sıkılır bı kenara atar unuuturum neyse bu sefer kullanıcam

kızlar yazılanları okuyunca bende denemeye karar verdim yüzümde sivilce lekeleri var inşallah geçirir yaa

cildim çok kuru ve pul pul oluyordu yüzüm.bu kremi 3-4 gün üst üste kullanınca çok güzel nemlendirdi yumuşattı cildimi.ama cildi yağlı olanlar kullanmasın bence.çünkü çok yağlı bir krem.sivilce ve lekelere de iyi gelmiyor.ama nemlendirici etkisi süper.kışın soğuktan yıpranan ve kuruyan ciltler rahatlıkla kullanabilir.ellerim de çok kuruyordu ellerime de sürdüm bu kremi çok iyi geldi.dediğim gibi sadece kuru ciltler kullansın.

Arkadaşlar;Ben de bu yorumlardan sonra bugün bu kremi almaya karar verdim
Peki günde kaç defa sürüyosunuz,yüzünüzde kaç saat kalıyor bu krem:44:

bende bulamadım henüz irtibatta kalalım.mecitefendi bezelye kremini araştırıyorum

Siz gerçi baya olmuş yazalı ama ben mecitefendinin bezelye kremini denemiştim 1 ay kadar hiçbir faydasını görmedim yani pek tavsiye etmem

kızlar bende bu ürünü bi 10 gün önce aldım ve sizin gibi çok terddüt ettim ilk kullanırken.. yaşım 20 çene bölgemde sivilceler çıkıyordu özellikle de adet döneminde.. cildim de karma cilt bu arada.. başlarda korktum sivilcelere sürmedim yalnızca yanağıma sürdüm ama yanağımda bir sivilcem vardı onun küçüldüğünü görünce çeneme de sürmeye başladım. sivilcelerimin hızla küçüldüğünü gördüm.arkadaşlarım bile hemen farketti ve hepsine tavsiye ettm size de yazmak istedim :)

arkadaşlar ben de aldım kullandım 2 hafta oluyor.
ben sivilce sıkmayı seven bir insanım alışkanlık da oldu böyle elimde olmadan sıkıyordum filan sonra tabi her sıkılan sivilcenin arkasında bir iz mutlaka kalıyor ama küçük ama büyük. bu kremi de biraz bunlar için aldım ve gerçekten faydası oldu. dışarıdan gören herkes cildimin çok düzeldiğini söylüyor. ayrıca cildimin rengi de yerine geldi önceden sarıya dönük soluk bir rengi olan cildim parlamaya başladı adeta.
üstelik yumuşacık, kokusu da gayet güzel, sabah ve gece olmak üzere günde 2 kere sürüyorum azar azar masaj yaparak yediriyorum cildime. sabah okula gitmeden önce yüzümü yıkayıp temizleyip sürüyorum kremi gün boyunca yüzümde kalıyor zaten kolayca emilen bir krem ve hiç rahatsız etmiyor gece yatmadan önce de tonikle yüzümü yıkayıp temizledikten sonra tekrar sürüyorum.
ben faydasını gördüm tabi ki bir mucize gibi iki gün sonra bütün sivilceler geçicek demiyorum ama ciltteki lekeleri ve ton farklılıklarını azalttığını düşünüyorum kullanmaya devam edicem bakalım.

bir de benim yüzümde pütür pütür küçük yağ bezelerinden var naptıysam geçmiyor onlar bir süre maya maskesi deniyordum ama sonra bu kreme başlayınca onu bıraktım. bu krem tam olarak onları geçirmedi ama sanki küçülttü gibi ama yine de hala var yüzümde epey ne yapsam geçmiyorlar böyle iltihaplı akne gibi değil siyah nokta gibi değil böyle minik minik beyaz çıkıntılar.. bu şeylere iyi geldiğini bildiğiniz bir şey varsa ne olur paylaşın benim asıl istediğim ley onlardan kurtulmak çünkü.

her cilde farklı etki edebilir tabi ki bu krem o konuda bir bilgim yok ama ben son derece memnunum temiz cilde sürmek de önemli yüz temizleme jelleri ve toniklerini kullanabilirsiniz bunun için. sorduğum soru hakkında cevaplarınızı bekliyor sağlıklı ve sivilcesiz günler :)

bende kullanıyorum memnunum şu an fiyatıda çok uygun yalnız ben günde 1 kere sürüyorum sivilcem yok o yüzden o konuda yorum yapamıyorum

Arkadaşım dediğin kremi anladım ben de denemek için aldım fakat sürdükten sonra yatınca burnuma inceden beni rahatsız eden bi koku geliyordu.Ben aynı kokuyu çocukken yediğim ucuz bakkal çikolatalarından hatırlıyorum ve aklıma tabi ki malum soru geldi ve iade ettim.

Bu arada birkaç kişi söylemiş ama kimsenim bir tahmini yok sanırım.O yüzünüzde hissettiğiniz küçük kıymık kırıntı gibi şeyler salyangoz kabuğu arkadaşlar dikkatli bakarsanız sedefli yapısını görebilirsiniz yüzünüzü çizmemeye dikkat edin..
Ben de birkaç aydır kullanıyorum.Açıkçası benim leke ve sivilceler ya da anti aging için beklentim yok ama nemlendirici olarak standartın gerçekten üstünde.Cildim hassas karma bana yarıyor ...

Son düzenleme:
Yaklaşık bir ay yüzüme ve hatta burada yapılan bir yorumun etkisiyle göz altlarıma kullandım ve hiç bir faydasının olmadığını görünce bıraktım, bu arada kremin koyu bir kıvamı olduğu için ben göz altı kremi olarak kullanılmasını tavsiye etmem.
Annem de eline güneş lekelerine iyi gelir düşüncesi ile için kullanmıştı halla da kullanmaya devam ediyor ama lekelerde hiç bir değişiklik olmadı ama el kremi olarak kullanıyor, sadece el kremi olarak kullanabilirsiniz başka da bir faydası yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…