- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Çünkü sinirliyim haksızlığa gelemiyorum
15 gün niye beklemiş o zamanBizim ki çocuk acil ve sedye sayısı az alan dar doktorlar dönüşümlü bakıyor sıra o yüzden oluyor adamın da çocuğu vardı sonradan girdi zaten 15 yaşında kocaman çocuk ve şikayeti özellikle dinledim 15 günlük öksürük acile gelmiş birde millete saldırıyor yalan yere şikayet ediyor
Bizim ki çocuk acil ve sedye sayısı az alan dar doktorlar dönüşümlü bakıyor sıra o yüzden oluyor adamın da çocuğu vardı sonradan girdi zaten 15 yaşında kocaman çocuk ve şikayeti özellikle dinledim 15 günlük öksürük acile gelmiş birde millete saldırıyor yalan yere şikayet ediyor
Aynen belki o şekilde davranmasaydı o çocuk muayene olabilir di ama olmadı çünkü doktor bile artık sorumluluk almıyor sıra kimdeyse o gelsin diyoracilde aciliyet sirasina gore alinmiyor mu? Bir bebegin atesi bana gore yarali kanamali hasta olmadigi surece daha onceliklidir. Yani sira olsa bile insaniyet namina sirami bile veririm gerekirse. Bu ne cirkin bir adammis ya.
Hayır sorumluma söyledim savunma vermem gerekirse veririm dedim ben sağlık müdürüne söylerim dedi bir sürü Şahidm var o gün yaptırım uygulanacak bir durum yok ortada
Evde canı sıkılmış galiba haftasonu bir acile geleyim olay çıkarayım demiş15 gün niye beklemiş o zaman
Sıkıntı sizde değil acil sürecini olması gibi yonetemeyenlerde. Yani hastane idaresinde. Benim biliğim bir triaj olur orada da sağlık personeli bir değerlendirme yapar. Benim gördüğüm hiç bir acilde sağlık personeli ön bir değerlendirme yapmıyor. Aradan hemşire bulup rica etmen lazım. Mesela güvenliğin de yerinde durmamasi büyük sorun. Allah kolaylık versin. Burada hatalı olan süreci doğru işletmeyen idareÇünkü sinirliyim haksızlığa gelemiyorum
Haklısınız, zaten bebek ve yaşlılar öncelikli her zaman.. Bencillikle hak aramayı birbirine karıştıran insanlar yuzunden.kacmiyor mu zaten hep huzurumuz her yerde.?Acilde neyin sırası bu ben anlamadım?
Hafta sonu acil açık oluyor sadece değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Bebeğin durumu adamınkinden acildir, öne geçer yani, bu şikayetten bi şey çıkmaz.
Cok uzuldum sizin adiniza. Saglik calisaninin isi gercekten zor hem hata yapmamaya gayret et, hem milletin afrasini tafrasini cek... allah kolaylik versin sizin hakkiniz oddnmez. Umarim meslek hayatiniz boyunca bir daha boyle dengesizlerle karsilasmazsinizAynen belki o şekilde davranmasaydı o çocuk muayene olabilir di ama olmadı çünkü doktor bile artık sorumluluk almıyor sıra kimdeyse o gelsin diyor
Bende merak ediyorumEtsin ya
Yapıcak birsey yok
Bizim millette bayılıyor şikayete valla
Kendileri agresifleşip saldırganlaşıyorlar sonrada şikayet
Biz kime edicez acaba bunları??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?