Bimere şikayet etmek moda oldu ama bari yalan söylemeseydin !!!

Çünkü sinirliyim haksızlığa gelemiyorum

haksızlığa ben de gelemem
ama insanın sinirliyken sarfettiği kelimeler insanın kişiliğini ele verir, hele ki böyle büyük bir forumda
"aptal adam", "gerizekalı" falan anlarım da
"mal bi dinlemiyor ki" falan
beni çok rahatsız etti
hastanelerde sürekli gördüğümüz suratsız, konuşurken insanın yüzüne bile bakmayan hastane personeli canlandı gözümde

ama tabi ki bunlar konunuzda haklı olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor

acilde aciliyet sirasina gore alinmiyor mu? Bir bebegin atesi bana gore yarali kanamali hasta olmadigi surece daha onceliklidir. Yani sira olsa bile insaniyet namina sirami bile veririm gerekirse. Bu ne cirkin bir adammis ya.

15 gün niye beklemiş o zaman

39 derece ateşli bebek beklesin, 15 gündür öksüren ergen içeri girsin, oldu. Nasıl kafalar bunlar?
Yanlış anımsamıyorsam, bebeklerin de hasta haklarında önceliği vardı zaten. Hastane içinde mukayyeti zor-beklemesi daha sakıncalı olan yaş grupları için de öncelik ayrıca oluyordu.

Adam zaten "Yakınıydı" diye iftiraya girmiş, biliyor düzden şikayet etse bi cacık çıkmayacağını, şu halde de çıkmaz merak etmeyin. Boş yere vaktinizi biraz almış olacak ama tecrübe olarak görün bunu, böyle saçma biriyle bir daha karşı karşıya gelirseniz, çok daha ayrı bir rahatlıkta ve kontrolde olacaksınız. Sinirlenmeyin hiç. Bunların cinsi bu. Mal demişsiniz, aynen katılıyorum, mallar ve can sıkmaya değmezler.

BIMER şimdi herkesin ağzında şu vaziyette. Hemşire odana iki dk geç mi geldi hemen ara ara ara. Hadlerini bilsinler!!

Bir de siz benim verdiğim vergilerle maaş alıyorsunuz versiyonu var bunun.
Biz maaşımızın bile vergisini veriyoruz bundan haberleri yok tabi.

Ama bunun daha güzeli böylelerine hiç üşenmeden beyaz kod vermek lazım. Sonrasında nereye şikayet ederse etsin. Kamu davasından ceza almadan sıyrılamaz. Onlar üşenmiyor çünkü. Biz de üşenmeyelim bence.

acilde aciliyet sirasina gore alinmiyor mu? Bir bebegin atesi bana gore yarali kanamali hasta olmadigi surece daha onceliklidir. Yani sira olsa bile insaniyet namina sirami bile veririm gerekirse. Bu ne cirkin bir adammis ya.
Aynen belki o şekilde davranmasaydı o çocuk muayene olabilir di ama olmadı çünkü doktor bile artık sorumluluk almıyor sıra kimdeyse o gelsin diyor

Hayır sorumluma söyledim savunma vermem gerekirse veririm dedim ben sağlık müdürüne söylerim dedi bir sürü Şahidm var o gün yaptırım uygulanacak bir durum yok ortada

Öncelikle geçmiş olsun.Böyle bir durumda ne olur ne olmaz tutanak tutup varsa şahitlere imzalatsaydınız keşke.
İstediğini söylesin ,soruşturma başlatıldığında sizinde savunmanızı isterler zaten.Ki vatandaş istediği kadar iftira atsın bu önemli değil.Yoksa canı sıkılan ,işine gelmeyen şikayet etse yanmıştık.Sözlü ve fiziki şiddete mağruz kaldıysanız hizmetten çekilme hakkınızda var.

Bir kaç ay önce ben beyaz kod vermiştim ve karşı tarafta bir ton iftira atmış ifadesinde.Üstelik karşılıklı şikayet olmuştu.Dava görüldü ve bana yapılan hakaret ve tehditten dolayı 10 bin tl para cezası aldılar.

Sizde şikayet etmelisiniz.

Çünkü sinirliyim haksızlığa gelemiyorum
Sıkıntı sizde değil acil sürecini olması gibi yonetemeyenlerde. Yani hastane idaresinde. Benim biliğim bir triaj olur orada da sağlık personeli bir değerlendirme yapar. Benim gördüğüm hiç bir acilde sağlık personeli ön bir değerlendirme yapmıyor. Aradan hemşire bulup rica etmen lazım. Mesela güvenliğin de yerinde durmamasi büyük sorun. Allah kolaylık versin. Burada hatalı olan süreci doğru işletmeyen idare

Acilde neyin sırası bu ben anlamadım?
Hafta sonu acil açık oluyor sadece değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Bebeğin durumu adamınkinden acildir, öne geçer yani, bu şikayetten bi şey çıkmaz.
Haklısınız, zaten bebek ve yaşlılar öncelikli her zaman.. Bencillikle hak aramayı birbirine karıştıran insanlar yuzunden.kacmiyor mu zaten hep huzurumuz her yerde.?
Bu arada hastanede kamera kaydı falan yok mu o gune dair. Kendinizi savunma açısından..

Aynen belki o şekilde davranmasaydı o çocuk muayene olabilir di ama olmadı çünkü doktor bile artık sorumluluk almıyor sıra kimdeyse o gelsin diyor
Cok uzuldum sizin adiniza. Saglik calisaninin isi gercekten zor hem hata yapmamaya gayret et, hem milletin afrasini tafrasini cek... allah kolaylik versin sizin hakkiniz oddnmez. Umarim meslek hayatiniz boyunca bir daha boyle dengesizlerle karsilasmazsiniz

Bimer dediğiniz olayın çalışma sistemini biliyormusunuz bilmiyorum.anlatayım kısaca.
Şikayetçi şkayetini yapar.konu Başbakanlıktan kişinin çalıştığı kuruma şikayet dilekçesi iletilir.Kurumda şikayet edilen kişiyi bulur onun amirine yönlendirir.Amiride şikayet edilen kişiye havale eder dilekçeyi al cevap ver aman günün geçmeden cevabını verelim der.Şikayet edilen kişi yazar şikayetçiye ama amirinin ağzından.amirde imzalar yollanır.bu kadar saçma bi çalışmadır.
Bizim müdürü zamanında bimere yazmışlar.dilekçe müdürün önüne geldi verdi cevabını yolladı.Üst amirde imzaladı.

Biz bir gün ambulansla geldik acile girdik. Hemen bizi aldilar. Kirmizi kod verdiler. Ultrasona gönderdiler kirmizi kod oldugu halde ultrasondaki doktor siraniz degil diye almadi. Bir de o panik haliyle anlatamiyotsun derdini. Adam bana kayit yaptirdin mi diyor. Kayit yaptirmadan ultrasona nasil geleyim. Acilden giris yapmisim ben anlıyorum ki ultrason için de bir yere kayıt yaptırmam mi lazım. Neyse sonra Allahtan 2. Hasta olarak bizi aldı. Adımızı ekranda aratması gerekti. Gercekten arada düşünüyorum o gün kendi aracımız ile mi gitsek diye düşünmüştük iyiki ambulans ile gitmişiz. Ambulansla gelmesek kaç saat beklerdik nice olurdu halimiz çok merak ediyorum.

bir sağlık görevlisi olarak bu olayı biraz daha sakinlikle karşılamanızı beklerdim. iftira atılması çok ağır bir şeydir muhakkak ama soğukkanlılığınızı kaybetmemelisiniz. böyle şeyler olur geçer, şahidiniz de varmış madem. bu kadar hakarete gerek var mıydı bilemedim.

Benim de bildiğim ateşli bebeklerin önceliği olduğu. Oğlum ateşlendi(yaş da 4-5 civarı o zamanlar), doktora gittik normal çalışma saati(acil filan değil, randevulu hastalar var önümüzde). Bankoda kayıt açan kıza ateşi yüksek dedik, sıraya girin doktorun asistanına söyleyin dedi. Ama bize bir türlü sıra gelmeyince eşim biraz çıkıştı. Hatta doktor da bizi kovmaktan beter etti. Tabi bunlar biraz yanlış anlaşılmadan oldu, asistan doktora yüksek ateşi iletmemiş, o da randevuların bitmesini beklemiş. Daha sonra bize dedi ki bu durumda bana bilgi vermeniz gerek benim sizi hemşirelere yönlendirmem ateş için müdahale ettirmem gerek demişti. Çocuklarda ki bebekler öncelikli yüksek ateşin öncelikli olduğunu söylemişti o dönem. Üzerinden 3-4 yıl geçti kuralım değiştiğini sanmıyorum. Zaten ülkemizde acile giden hastaların da ne kadar acil olduğu ortada.

İl sağlığın sabim bimer cimer birimi felç beyaz kod o kadar yoğun değil, burdan anlaşıldığı üzere vatandaş bu bimer işini ciddi abartıyo,1 hafta sabime yardıma çıkmıştım şikayet şu: doktor bana memleketimi sordu bu düpedüz ırkçılık gereği yapılsın, adamda manisalıymış bizde çarşı pazarda dahi sorulmaz mı nerelisin oooo hemseriyiz vs muhabbeti dönmez mi,tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…