- 26 Ağustos 2012
- 2.678
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
İstediğim hakareti yaparım en azından iftira atmıyorum bende hava olsaydı zaten hiç bulaşmaz sırasını bekletirdimSizin aranizda ne oldu bilmem ama malesef hastanelerde dr lar disindaki calisanlarin hqvasi uzaya cikiyor iyiki bimer var yoksa tepemize cikarlar tabiki bazi merhametli insanlar haric ... sizin bu kadar hakaretinizede cok naif insan oldigunuzu dusunmuyorum
Ya bimere ne sikayette bulunduysam sonuc aldim.Sizinle alakasi yok ama bimere yapilan sikayetler demek ki dogru kisilere ulasiyormus bunu gorunce sevindim.
Haksiz yere sikayet edilmek elbette uzucu. Bir yaptirim uygulandi mi size?
Cok iyi ya. Hic tecrubem olmadiydi ne de olsa bir sey cikmaz diye. Bundan sonra ben de kullanacagimYa bimere ne sikayette bulunduysam sonuc aldim.
İstediğim hakareti yaparım en azından iftira atmıyorum bende hava olsaydı zaten hiç bulaşmaz sırasını bekletirdim
Kendime ne milleti bulaştıracagm ayrıca istediğinizi düşünebilirsiniz olay tamamen burda anlatılandan ibaret .
Zaten bir doktorlara iki ogretmenlere saldirip sikayet etmek moda artik.aaaaaa hemen hesabini sormalisin,kiz git hemen bimere oraya buraya yaz hadi kos durma hemen cezasini cekmeli kossss.maalesef boyle takmayin kafaniza.yaptiginiz is son derece saygin ve onemli.nedense gunumuzde artik bu sayginlik sanki bilincli olarak yok edilmeye calisiliyor.ne olmus doktorsa haddini bilecek turevi sacmaliklar cabasi.o yuzden hic caninizi uzmeyin.eger birisi sizi mesleki acidan elestirecek ya da akil verecekse bu kisi sizinle ayni meslegi yapiyor olmalidir.yaapmadigim bir isi elestirmek haddime dusmez ki kendim ogretmen oldugum halde cocugumun ogretmenine akil vermek soyle dursun onunde dugmemi iliklerim.bu her meslek icin boylegerizekalı mal herif madem beni şikayet ediyorsun doğruları söyle terbiyesiz bu durumda benim onu şikayet etmem daha doğru olur bakarmısınız adamdaki rahatlığa hanımlar bundan 3 ay önce çok yoğun bir nöbetteyim kadının birisi gelmiş bebeğimin ateşi çok yüksek diye benden Rica etti haftasonu Gayette yoğun sedyeler dolu bir tane boş sedye var ve Sırayla alınıyor hastalar bende getirin ateşine bakalım dedim o ara bir başka işim çıktı kan alırken diğer arkadaşa ateşine bakarmısn dedim amacjmız ateş düşürücü verip dışarda bekletmek ki öylede oldu kadın girer girmez arkaandan bir adam daldı içeriye ki bana bağırıyor bu kadn nasl girer sırası gelmedi bağırıyor resmen bakın sadece ateşine bakacağız diyorum onun o sedyeye oturması bile yanlış diyor la mal bir dinlemiypr ki ateşi yüksekse ateş düşürücü verilip dışarda bekleyecek neyse seni şikayet etcem adını ver dedi yaka kartımı gösterdim adımı da söyledim gitti çocugn 39 ateşi verdik ateş düşürücü kadında çıktı neyse bugün beni aradılar ki bimere şikayet etmiş beni sorumlum Aradı şikayetinde diyormuş ki hasta benim yakınım Mış o benim yakınım demişim ateşine bakmak için almışım ama bütün herşeyi yapılmış ve çıkmış hasta yalana bakar mısn aslında benim onu şikayet etmem lazım çok sinirliyim şuanda
Yapacağım zaten şuan hazırlanıyorm birazdan il sağlık müdürüne gideceğim adamın ayrıca sırası gelmedi önüne kimse geçmedi gayette sırada ilerliyordu hiçbir haklı tarafı yokHerkesin canı kendine kıymetlidir. Burada küçük bebeği olan küçük bebek önceliklidir der. Yarın çocukları büyür, ama sıraya uyulmalı der. Yoo ben demem diyenlere de inanmam, o gün gelip, o tavrı gösterip, bu laflar söylenmeli. O yüzden şuradaki tüm yorumlar afaki. O adamın çocuğu da kendine kıymetliymiş, olay bu.
Iftira atıyorsa iftira davası açın madem, buradan hakaret edene kadar siz de. Hakaret de iftira kadar çirkin.
Ben adam haklı ya da değil diyemem, orada değildim. Haklı tarafı mahkeme belirler, sadece buradaki yorumlar bana çok afaki geliyor, onu belirttim. Benim çocuğum yok, o yüzden bebeği olanın yerine de koyuyorum kendimi, 15 yaşında olanın da. Çocuk olunca işin içinde herkes kendi yavrusunu düşünüyor demek istedim, kimse başkasının evladını kendi evladından önceye koyup, düşünmez, önce benim evladım der.Yapacağım zaten şuan hazırlanıyorm birazdan il sağlık müdürüne gideceğim adamın ayrıca sırası gelmedi önüne kimse geçmedi gayette sırada ilerliyordu hiçbir haklı tarafı yok
Hayır gayette medeni hoşgörülü insanlar var hastalar bizden rica ettiğinde bizden değilde sıradaki hastalardan rica et dediğimizde Gayette sorunsuz izin veren insanlar varBen adam haklı ya da değil diyemem, orada değildim. Haklı tarafı mahkeme belirler, sadece buradaki yorumlar bana çok afaki geliyor, onu belirttim. Benim çocuğum yok, o yüzden bebeği olanın yerine de koyuyorum kendimi, 15 yaşında olanın da. Çocuk olunca işin içinde herkes kendi yavrusunu düşünüyor demek istedim, kimse başkasının evladını kendi evladından önceye koyup, düşünmez, önce benim evladım der.
O onların hoşgörüsü, madem bu kadar hoşgörülü insanlar olduğunu da biliyorsunuz, önce aldığınız hastaya da bunu deseydiniz de bu problemi yaşamasaydınız, niçin demediniz?Hayır gayette medeni hoşgörülü insanlar var hastalar bizden rica ettiğinde bizden değilde sıradaki hastalardan rica et dediğimizde Gayette sorunsuz izin veren insanlar var
Sen istedigin hakarati yapabilirsen isteyende sikayet eder hanim efendi aci ama gercek bizim devlet kurumlarinda calisan kisiler babalarinin hayrina is yaptigini dusunuyor ama unutmayin bu ulkede herkes deli gibi vergi oduyorİstediğim hakareti yaparım en azından iftira atmıyorum bende hava olsaydı zaten hiç bulaşmaz sırasını bekletirdim
Kendime ne milleti bulaştıracagm ayrıca istediğinizi düşünebilirsiniz olay tamamen burda anlatılandan ibaret .
Burda sizden başka ahkam kesen yok gördüğüm kadarıyla hastaya ne diyeceğimi nasl yönlendireceğimi sizden öğrenecek değilim yoğundum diyorum farkındaysanız o ara onu da diyebilirdim ama aklıma gelmemiş olabilir ben işimi düzgünce yaptım eğer böyle insanlar olmasa bu Şekilde de devam ederim bana iftira atan birisinden de kibar bir dille bahsedemem çünkü kendisi bir maldı öylede devam edecekO onların hoşgörüsü, madem bu kadar hoşgörülü insanlar olduğunu da biliyorsunuz, önce aldığınız hastaya da bunu deseydiniz de bu problemi yaşamasaydınız, niçin demediniz?
Edit: ben cevaplayayım, böyle izin veren nadirdir çünkü, izin verilmeyeceğini tahmin ettiğiniz için demediniz, yoksa derdiniz. Dediğim gibi afaki buradaki çoğu yorum. Önce yaşayın, bu dediginiz tepkileri verin, sonra ahkam kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?