Bimere şikayet etmek moda oldu ama bari yalan söylemeseydin !!!

Biri de beni ve oda arkadaşlarımı şikayet etmişti ama o kadar komik ki hala söyleyip gülüyoruz.
Benim bulunduğum odada 4 kisiyiz ve personel alımı ile alakası olan bir yer değil çalıştığım ortam, verilen dilekçe aynen şöyle.
Elanur ve yanında bulunan 5 kişi, personel alımlarında usulsüzlük yapmakta olup, alınacak personellerden 10 dolar almaktadır, bu kişiler topladığı paralar ile her yıl birer ev almaktalar gereğinin yapılması falan filan diye saçmalamış. bizim Müdürlüğümüz tabi inceleme başlattı ama baktılar ki dilekçe adresi yanlış tlf no yok, bizim oda 4 kişilik (5 kişi değiliz yani ), bizim bulunduğumuz oda personel alımı ile ilgili değil bir sonuç çıkmadı
Ayrıca 10 dolar ne ALLAH aşkına devlet dairesine eleman aldırıyorum (öyle bir gücüm varmış gibi) ama karşılığında 10 dolar alıyorum

İstediğim hakareti yaparım en azından iftira atmıyorum bende hava olsaydı zaten hiç bulaşmaz sırasını bekletirdim
Kendime ne milleti bulaştıracagm ayrıca istediğinizi düşünebilirsiniz olay tamamen burda anlatılandan ibaret .

Genelleyip eleştiresim var ya şu an çok acayip :/
Ambulansla yarışan, önünü kesenlerin olduğu bir ülkedeyiz yani, acilde ne bekliyoruz?
Elbette olay çıkaracaklar çünkü en acil onlarınki, öksürüyo acil, en acil... Yamacında havalenin eşiğinde bebek var, önceliği var yok "En acil benimki, şikayet edeceğim!" ...
Acilde çok yaşanıyor bu, birinde millete azarı kaydığımı biliyorum beklerken "Bi sizinki mi can be?!" diye.
Trafik kazasından sedyeyle içeri adam taşıyorlar, motordan düşmüş, dizden aşağı yırtılmış muz kabuğu gibi sallanıyor derisi, yanımda oturan herif püflüyor "Ohhoo, bize bakmazlar şimdi" diye. Merakla soruyorum dayıya "Sizin ne vardı? Geçmiş olsun." diye, dayının iki gündür kulak çınlaması varmış, ondan acile gelmiş, açmış gazetesini okur, gelene geçene söylenir "Bahmıyorlar bize" diye.
Hey Allahm ya.

Her hakareti yaparım derken?
Yapamazsın hayır ki bak burda çoğumuz sana hak da verdik
Ama her hakareti edemezsin adam iftiracıysa yalancı dersin iftiracı dersin olayın boyutu bu çünkü

Herkesin canı kendine kıymetlidir. Burada küçük bebeği olan küçük bebek önceliklidir der. Yarın çocukları büyür, ama sıraya uyulmalı der. Yoo ben demem diyenlere de inanmam, o gün gelip, o tavrı gösterip, bu laflar söylenmeli. O yüzden şuradaki tüm yorumlar afaki. O adamın çocuğu da kendine kıymetliymiş, olay bu.
Iftira atıyorsa iftira davası açın madem, buradan hakaret edene kadar siz de. Hakaret de iftira kadar çirkin.

Zaten bir doktorlara iki ogretmenlere saldirip sikayet etmek moda artik.aaaaaa hemen hesabini sormalisin,kiz git hemen bimere oraya buraya yaz hadi kos durma hemen cezasini cekmeli kossss.maalesef boyle takmayin kafaniza.yaptiginiz is son derece saygin ve onemli.nedense gunumuzde artik bu sayginlik sanki bilincli olarak yok edilmeye calisiliyor.ne olmus doktorsa haddini bilecek turevi sacmaliklar cabasi.o yuzden hic caninizi uzmeyin.eger birisi sizi mesleki acidan elestirecek ya da akil verecekse bu kisi sizinle ayni meslegi yapiyor olmalidir.yaapmadigim bir isi elestirmek haddime dusmez ki kendim ogretmen oldugum halde cocugumun ogretmenine akil vermek soyle dursun onunde dugmemi iliklerim.bu her meslek icin boyle

Öncelik denen bir sey var. Ayrica acillerde gercekten cok sira oluyor inanamazsiniz. Bir gece acile gittigimde beni sari alan oldugum icin yesil alandakilerden önce aldilar diye ben muayene olurken kapi yumrukladilar, küfürler ettiler. Ayni bu olaydaki gibi bunu yapan adam mide bulantisi sikayetiyle gelmisti.
Ayrica gercekten tanidigini sirada bekleyenlerin gözünün icine baka baka ön siraya alan personel var. Bunlar varken size iyi niyetinizden dolayi iftira atilmasi cok cirkin.
Ama bundan sonra kaynak yapanlarin hem hasta ismini hem personel ismini alip ben de sikayet edeyim madem.

Bu arada cok gecmis olsun konu sahibi umarim hallolur.

Yapacağım zaten şuan hazırlanıyorm birazdan il sağlık müdürüne gideceğim adamın ayrıca sırası gelmedi önüne kimse geçmedi gayette sırada ilerliyordu hiçbir haklı tarafı yok

Yapacağım zaten şuan hazırlanıyorm birazdan il sağlık müdürüne gideceğim adamın ayrıca sırası gelmedi önüne kimse geçmedi gayette sırada ilerliyordu hiçbir haklı tarafı yok
Ben adam haklı ya da değil diyemem, orada değildim. Haklı tarafı mahkeme belirler, sadece buradaki yorumlar bana çok afaki geliyor, onu belirttim. Benim çocuğum yok, o yüzden bebeği olanın yerine de koyuyorum kendimi, 15 yaşında olanın da. Çocuk olunca işin içinde herkes kendi yavrusunu düşünüyor demek istedim, kimse başkasının evladını kendi evladından önceye koyup, düşünmez, önce benim evladım der.

Hayır gayette medeni hoşgörülü insanlar var hastalar bizden rica ettiğinde bizden değilde sıradaki hastalardan rica et dediğimizde Gayette sorunsuz izin veren insanlar var

Hayır gayette medeni hoşgörülü insanlar var hastalar bizden rica ettiğinde bizden değilde sıradaki hastalardan rica et dediğimizde Gayette sorunsuz izin veren insanlar var
O onların hoşgörüsü, madem bu kadar hoşgörülü insanlar olduğunu da biliyorsunuz, önce aldığınız hastaya da bunu deseydiniz de bu problemi yaşamasaydınız, niçin demediniz?
Edit: ben cevaplayayım, böyle izin veren nadirdir çünkü, izin verilmeyeceğini tahmin ettiğiniz için demediniz, yoksa derdiniz. Dediğim gibi afaki buradaki çoğu yorum. Önce yaşayın, bu dediginiz tepkileri verin, sonra ahkam kesin.

Son düzenleme:
Acile gelmiş sinirli stresli hasta ile sağlık personelini helede bizzat müdehaleyi yapan doktoru karşı karşıya getirmek en büyük sistem yanlışı bana göre.
Güvenlik nasıl yerinde durmazmış. bence önce onları şikayet edin. Kimin sırası geldiğine kimin gireceğini onlar yönlendirsin, adamın biri nasıl içeri dalıp sizle muhatap olabiliyor, o günki basit bir olaymış yarın adam çekip vurabilir.
Zaten diğer büyük yanlışta acilin bedava olması, başı ağıran acile geliyor bu durumda. Acillik durumu olmayanlarına bir yaptırım yapılsa bu kadar dolup taşmaz acil bence.
Bilemiyorum belkide yakın çevremde birçok kişinin hem acilde hem 112 servisinde hem kendi bölüm servisinde hastalar ve yakınları tarafından sözlü yada fiziki şiddete uğramasından dolayı hiç tarafsız olamıyorum bu konularda. Doktorlar çok havalı zaten havasını indirmek lazım mantığını zaten anlayamıyorum.
Biz uzun yıllar yurtdışında yaşadık, burdaki özelden daha özel sağlık hizmetide aldık, ama hem oldukça yüksek maddi karşılığını verdik hemde acilde 3 saate yakın beklediğimizde oldu. doktoru görene kadar birkaç kapıdan geçerdik genelde. Doktorun odasına dalıp darp etmemiz zaten mümkün değildi.
Bu konuda en çok sistemi eleştiriyorum o yüzden ne oradaki doktoru nede sinirli hasta yakınını.
Sizde bence en önce yerinde durmayan güvenliği şikayet edin.

Sen istedigin hakarati yapabilirsen isteyende sikayet eder hanim efendi aci ama gercek bizim devlet kurumlarinda calisan kisiler babalarinin hayrina is yaptigini dusunuyor ama unutmayin bu ulkede herkes deli gibi vergi oduyor

Burda sizden başka ahkam kesen yok gördüğüm kadarıyla hastaya ne diyeceğimi nasl yönlendireceğimi sizden öğrenecek değilim yoğundum diyorum farkındaysanız o ara onu da diyebilirdim ama aklıma gelmemiş olabilir ben işimi düzgünce yaptım eğer böyle insanlar olmasa bu Şekilde de devam ederim bana iftira atan birisinden de kibar bir dille bahsedemem çünkü kendisi bir maldı öylede devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…