Bin derdim var

Heptek

Farklı
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
934
2.560
113
Merhabalar.. Herkesin çeşitli dertleri var ve düşündüm ki burda kendimize derttaş bulsak ? Dertler derya olmuş malum bi kahve sohbeti gibi konuşsak paylaşsak..

Keşke geyik bölümüne açsaydın konuyu... Dediğin gibi herkesin ayrı ayrı derdi var be gülüm. Kim nerden başlasın? Senin derdin ne onu de ordan başlayalım...
Bin derdim var.. hangisinden başlasam bilemiyorum. Geyik bölümüne açsam daha mi iyi olurdu onu da bilemiyorum. Biraz kendi dertlerinden sıyrılmak içind açtım aslında konuyu.. kendi sesimi duymak istemiyorum artık

bir derdiniz varsa anlatın dinleyelim.
Ah ahh yukarda da yazdığım gibi bin derdim var. Anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum da tam olarak galiba.
Çocukluğum gençliğim evliliğim her zaman sorunlarla geçiyor.
Bu bir lanet midir üstüme yapışan?

Bin derdinden seni en çok rahatsız edenle başlarsan iç sesin zaten sana ne yapman gerektiğini söyleyecek...
Bin derdim var.. hangisinden başlasam bilemiyorum. Geyik bölümüne açsam daha mi iyi olurdu onu da bilemiyorum. Biraz kendi dertlerinden sıyrılmak içind açtım aslında konuyu.. kendi sesimi duymak istemiyorum artık

Ah ahh yukarda da yazdığım gibi bin derdim var. Anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum da tam olarak galiba.
E anlatta bakalım lanet mi değil mi ?

E anlatta bakalım lanet mi değil mi ?
Demek istediğim hayatin her alanında sorunla karşılaşmak hiç anlasilamamak bi lanet mi..
Su an ki durumum eşimle hiç bir ilişkimizin kalmaması.. saygısız bir evlilik içindeyiz. Çocuklardan sebep duruyoruz ama düzgün duramıyoruz

Bin derdinden seni en çok rahatsız edenle başlarsan iç sesin zaten sana ne yapman gerektiğini söyleyecek...
En rahatsız eden mi bilmiyorum ama en gündemdeki eşimle olan sıkıntı. Iletişim sıfır. Ya da 100 de 5 falan o da kavga tartışma

Biraz kendi dertlerinden sıyrılmak içind açtım aslında konuyu.. kendi sesimi duymak istemiyorum artık

o zaman konu açmak yerine konuları oku

sonra bak onların da böyle dertleri varmış de

kendince tavsiye ver yorum yap

kendi dertlerini unut ya da herkeste varmış aslında bu bir dert değilmiş de

sonra başka insanların bakış açılarını oku, ben bunu fark edememişim böyle düşününce farklı bir yorum da getiriliyormuş de

yorumlar konular okuyarak farklı hayatları tanı, tek doğrunun senin bildiğin, gördüğün olmadığını hisset

burada sanal arkadaşlar edin, az çok burada anlattıkları kadar o insanlara dair fikrin olsun

olumlu olumsuz insan tipi, koca, kayınvalide tipi öğren

mesela nasıl görümceler onaylanırken nasıllarına aman hayatımdan uzak dursun dendiğini değerlendir

keza iş bulma süreçleri bebek sahibi olma süreçleri, o zorluklarla dünyaya gelenlerin daha zorlukla büyüme süreçlerine dair anekdotlar oku

farklı mesleklerden kadınların hayatlarına baktıkları perspektifleri yakala

benim gibi çenesi düşüklerin nicikini görünce "aman, kim okuyacak" diye geçmeyi öğren :))))

Çocuklar için devam edeceksen sineye cekeceksen bu bir tercihtir bilesin. Ben sorunlarin daha cok karakterimizle ve verdigimiz tepkilerle sekillendigine inanıyorum. Saygisiz bir evliligi konusarak duzeltecegine inaniyorsan terapi alirsiniz birlikte. Yok dersen buna baska bir yol çizersin

Hahaha çok sevdim. Aman, kim okuyacak.. bunu hiç diyemiyorum.galiba. seviyorum ben okumayı paylaşmayı

Terapi istiyorum. o istemiyor. Tek olarakta olsa istiyorum. Maddi imkan da yetmiyor

dertleşebiliriz isterseniz ben dinlerim her zaman

Seni anlıyorum. Kendi iç sesinden yoruluyor insan. E devlette aile danışmanlığı bölümü var oradan ücretsiz seans hizmeti alabiliyorsunuz.

Anladım. Söyledim ya eşimle sıkıntılıyım ben iletişim kuramıyorum
cocuk ıcın evlı kalınmaz. bosan 50 derdınden kurtul gerı kalan 950 derdınden haberdar olmadıgım ıcın bısey dıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…