Bin Pişman Ettiren Süpriz

adamin icinde size karşı merhamet kalmamis ya da ozel sikintilari var sizden çıkardı

Off konudaki tüm yorumlarınız ne kadar sevimsiz ya. Resmen negatiflik saçıyorsunuz.

Konu sahibi sevgiliniz ciddi odunluk yapmış. Benzer bir şeyi ben de yaptım böyle tepki alsam çok üzülürdüm. Sürpriz hoşuna gider/gitmez o ayrı, ama bir insan sizi düşünüp bi incelik yapmış önce bir teşekkür edersin. Nezaket kuralı bu yani öğrenmesi bu kadar zor olmasa gerek. Benim çok acil işim olsa bu durumla karşılaşsam çok çok teşekkür eder, çok mutlu olduğumu ancak işimin acil olduğunu söyler ve iptal et boşa gitmesin düşünmen yeter zaten derim. Gerçi sevgilinizin durumunda zaten oturur beklerim de bu söylediğim acil bir iş için.

NEDEN SEVGILINE SURPRIZ YAPTIN IGRENC BIR SURPRIZ SENI HADSIZ MILLETE HAVA ATMAYA CALISMAA tarzı yorumlar yapmak için baya baya negatif bi insan olmak lazım ya :) kız zaten asrın sürprizi off aşırı yaratıcı ve süperim diye yapmamış, küçük bir hoşluk, incelik düşünmüş, seni düşünüyorum mesaji vermek istemiş hepsi bu. Son derece gündelik ve ufak bir sürpriz.

Canım 2 yıllık sevgilinse artık huyunu suyunu biliyorsundur diye düşünüyorum.Eğer normalde böyle bir insan değilse kötü bir zamanına denk gelmiş ve yanlış tepkiler vermiş olabilir.Tabiki bunlar bahane olamaz,kırılmakta haklısın ama çok da büyütüp kendine dert etme bence. Buluştuğunuzda bu davranışının seni kırdığını anlatabilirsin.

Negatiflik saçtığımı kesinlikle düşünmüyorum, arkadaş herkese açık bir forumda fikir istemiş, alınganlık mı yapıyorum demiş, ben de gayet uygun bir dille ve sebepleriyle fikrimi söyledim. Kimse bana katılmak zorunda değil. O da okur, beğenmezse katılmazsa geçer, hayatına devam eder. . Büyük harfle yazdığınız şeylerin de hiçbiri de yok iki mesajımda da.

Ay ne kadar ruhsuz kadınlar var şu forumda. Konu sahibi gayet de güzel düşünmüş. Sizin bunları düsünmemeniz sslında tuhaf olan sey.

Insan sevdiğine arada böyle hoşluk yapar zaten. Kız da düşünmüş yapmış ne var bunda. Yapılan eylemde sıkıntı yok, sıkıntı erkekte. Bunu hangi erkege yapsan mest olur. Hatta benimki mutluluktan bayılabilirdi. Ama konu sahibinin sevgilisi pek düşünceli değil.

Ayrıca bilgisayar temizletme isini benim erkek arkadaşım da yaptı geçenlerde, öyle ille de simdi suan yaptırmam lazım demedi. Konuşurken vs zaman geçmiş oluyodu neyse ya yarın giderim dedi. O da garantisi bozulmasın diye aldığı yere götürecekti hatta..

Yok isi varmış da neden adamın hayatına engel oluyosun da bilmem neymis de. Ne büyük iş. Yemek yemek de zaten saatlerini alıyor. Hey allahim. Bütün cool kadınlar kk'dan çıkmıyor demekki o yüzden dışarısı minnos kadınlardan geçilmiyor. Arada bir siz de dışarı çıkıp kendinizi bir gösterin de biz de biraz cool olmayı öğrenelim.

Konu sahibi sen de sağlam bi tavır yap bence sevgiline. A Asdfhkk

Cok mu planli yasar erkek arkadasiniz? Eger oyleyse uzgunum ama sizin size gore ince olan dusunceniz ona kalin gelir.

Icinde benim de bulundugum konularda bilgim disinda plan yapilmasi karar alinmasi veya bir sey hazirlanmasi benim de canimi cok sıkar. Oglen ne yiyecegim genelde sabah ne yedigimle alakalidir. Sabah hayvansal protein aldiysam oglen beni nusrete gotur yine de cok canim sıkılır bu duruma. Neyi ne zaman yiyecegim neyi kacta yapacagim isleri hangi sirayla halkedecegim her sey bellidir. Yani size gore incelik olan sey baskasina kalin kacabiliyor.

Bütün erkekler diye kıyaslama yapamam çünkü eşim bi akşam sofrada sevdiği bişey olsa süpriz yapmışım gibi sevinir ama bazı erkekler süprizden hoşlanmamayı geçtim yaptığına yapacağına pişman eder. Sana söyleyim arkadaşım sen bu adamı mutlu edemezsin ne yapsan yaranamazsın

Bende onu anlatmaya çalışıyorum. Sonuçta arada bir bağ var sıradan bir insana bile ince düşüncesi için önce teşekkür edilir diye biliyorum. Bana ay süpersin çok iyi yaptın demesini beklemiyordum ki.

Benim bundan sonra ona yaranma veya süpriz yapma gibi olayım olmayacak. Yıldönümümüzü bile unutan adam,neyse olabilir yoğun çalışıyor demiştim anlayış göstermiştim çok üzülmüştüm sevmediğini sanarım diye ama yeter artık. Yapmıyor ve yapana da mani oluyorsa benden yana bir şey göremez artık.

Evet planlı ve not alarak yaşıyor ama kaç gündür erteliyordu o işi dünde yapmaz diye düşündüm yapsa dahi uyanır uyanmaz sokağa atmazdı kendini hesaplayamadığım buydu...

Teşekkür ederim :) Öyle sevgilisi peşinde koşan sevgisini gösteren biri bile değilim dediğiniz gibi hoşluk yapayım dedim.
Kendi ruh sağlığım için tavır yapmadım özür diledi açıkladım keşke şöyle şöyle deseydin anlardım dedim hak verdi stresliydim dedi. Tavır yaparsam ayarı tutturamam ilişki biter çünkü...

Böyle bir şeyle daha önce karşılaşmamıştım bilseydim kesinlikle yapmazdım çünkü. Dengesiz bir insan açıkçası nasıl davranacağını kestiremiyorum

Abartan o olmus insan sevdigine gelmezmi ya bu ne oyunmu oynio? Emin ol seni sevdigine

+1 yani adamin isi varmis kime gore onemli oldgunu burdaki insanlar neden belirlemeye kalkiyor anlamadim.sonucta benim de kendime gore onemli bir isim olsa karsimdaki insan "hayir bence onemli degil sonra yaparsin nolcakki"diye dusunse ben de sinirlenirdim.bu da bi nevi dusuncesizlik ve emrivaki.
Konu sahibi supriz yapmak istemeniz guzel bisey ne cesit bi supriz olursa olsun.ama sevgiliniz icin uygun bi zaman degilmis.denk gelememissiniz.olaya bu yonden bakin bence.cok da takilcak uzulunecek bisey oldugunu dusunmeyin.

aslında güzel düşünmüşsün ama zamanlama kötü olmuş. ama bana yapılsa benim acil işim de olsa bozuk atmazdım yani.

Demek ki kişinin önceliklerine bağlı verilen tepki. Sizde benim gibi düşünüyorsunuz...

süpriz yapılan insan sevilen insandır değer verilen insandır varlığıyla mutlu olunan insandır...Bir sürpriz için ne olursa olsun insan kırılmaz ama demek ki arkadaş haketmiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…