- 14 Mart 2008
- 6.063
- 5.199
- 723
Sağolsun orada bir lütuf yaptı :) 2 yıl olacak yakında. Esasen dengesiz yapıda biraz o yüzden kestiremiyorum davranışlarını başka bir gün belki bu süpriz hoşuna giderdi bilemiyorum
Site ismi yasaktır belki diye yazmadım bende yemeksepetinden söylemiştim :) Şimdi önce ben ararsam hatasını anlamayacak benim haksızlığı kabul ettiğimi düşünecek :/ böyle düşünsün istemiyorum son tartışmalarımızda geri adım aran bendim bu kez çok kırgınım belki muayen günümün etkisi olabilir fakat o arasın önce istiyorumTabi canım neden hoşuna gitmesin bende eşime bazen yemeksepetinden sipariş verirdim ya da sigarası yok diye bisikletimle pat diye evine gitmisligim var face de bi anda sohbet ederkenama bazen bazı şeyler ters tepebiliyor o an kafasına koyduğu şeyi yapmaları lazım işte eşim de çok kez tersledi beni tabi ben de dişli olduğum için ring ortamı yaratiyoduk boxorler gibi bi taraf alttan almalı her zaman. Belki uykusundan sınırlı uyanmış da olabilir. Bence bi arayın bilgisayarı naptigini sorun böyle böyle düzeltilir zamanı gelince de o yapar ama gerçekten büyütülecek şeyler değil
Derler ya hep karşımdakini kendim gibi sanıyorum diye o hesap :) bana kalsa çok mutlu olması gerekirdi. Bir keresinde bana hediye alacaksan işime yarayacak bir şey olsun demişti ordan aklıma geldi sanırım.Yani bunun yerine başka bir hediye alıp kargoyla verseniz mesela daha iyi olabilirdi.. Erkek arkadaşınız biraz kırıcı olmuş biz bayanlar daha böyle duygusal düşünüyoruz bize gelse aman Allahım nasıl da düşünmüş ne kadar seviyor deriz ama işte her insan bir olmuyor.. üzmeyin kendinizi bunun için hiç tartışmaya da gerek Yok tekrarını yapmazsınız olur biter
Görmedim konuyu... Gereksiz bir şey demek kime göre neye göre? Bana yapılsa gereksiz gelmezdi mesela. Ki yalnız yaşayan bir erkeğe farklı şehirden başka ne yapılırdı ki. Hediye aldım defalarca kargo gönderdim değişiklik olur diye düşündüm...Gecen bi konu daha vardi boyle yemek suprizi falan. Keske boyle gereksiz bisey yapmasaymissiniz bunu yasamazdiniz
Site ismi yasaktır belki diye yazmadım bende yemeksepetinden söylemiştim :) Şimdi önce ben ararsam hatasını anlamayacak benim haksızlığı kabul ettiğimi düşünecek :/ böyle düşünsün istemiyorum son tartışmalarımızda geri adım aran bendim bu kez çok kırgınım belki muayen günümün etkisi olabilir fakat o arasın önce istiyorum
Görmedim konuyu... Gereksiz bir şey demek kime göre neye göre? Bana yapılsa gereksiz gelmezdi mesela. Ki yalnız yaşayan bir erkeğe farklı şehirden başka ne yapılırdı ki. Hediye aldım defalarca kargo gönderdim değişiklik olur diye düşündüm...
Bana kalsa yapmayacağım ama o izlenimi alan kişi olduğu için yaptım. Ona rağmen sizin dediğiniz gibi yaptım neyse arayayım dedim açmadı :) sanırım yolda ararsa öğrenebileceğim. Bizde de dakikalık sürdü ayrılıklar ama yıpratıyor insanı, kavgalar şiddetli geçiyor ayrılmayız diyemiyorum artık maalesef...O zaman azcık daha bekleyin ama tavsiyemdir iyi bir ilişki için haklı haksız olmaz ( çok büyük birşey olmadıkça ) biz böyle böyle eşimle 6 senemiz geçti. Bazen o geldi bazen ben gittim 1 günden fazla küs kalmadık ve toplasan 2 kez ayrılık yaşadık yine 1 gün sürdü ya da surmedi
Yoo kızmıyorum o da sizin düşünceniz.Ya kızacaksınız ama bana da hoş gelmedi sürpriziniz. Fikir olarak söylüyorum sadece. Mesela çikolata sevgili hediyesidir, ama yemek göndermek çok anaç bir davranış geliyor bana.
Bana kalsa yapmayacağım ama o izlenimi alan kişi olduğu için yaptım. Ona rağmen sizin dediğiniz gibi yaptım neyse arayayım dedim açmadı :) sanırım yolda ararsa öğrenebileceğim. Bizde de dakikalık sürdü ayrılıklar ama yıpratıyor insanı, kavgalar şiddetli geçiyor ayrılmayız diyemiyorum artık maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?