Ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum zaten o derece şok oldum bi de 2 yıllık sevgilim bu adam.Ya ne kadar kıymet bilmez bi sevgilin varmış. Ben olsam sevgililikten red ederdim
Aynen öyle sizin gibi düşünüyorum bende. Uğraşmasın yemek yapmakla diye düşündüm bi bilgisayar temizletmekti o kadar acil olmamalıydı.Siz ince düşünmüşsünüz ne güzel de zamanlama olmamış demek...
Ama sevgiliniz tam densiz, yarım saat beklese ölmezdi, en azından sizi kırmamış olurdu.
He kendi adıma bende böyle beni bağlayan şeylerden hiç hoşlanmam. Eve su bile söylerken 10 kere soruyorum kaçta gelir diye...
ama böyle bir süprizi sesimi çıkarmaz bekler gerekli teşekkür ü eder bir kaç zaman sonra da derdimi anlatarak karşılardım.
Aynen öyle sizin gibi düşünüyorum bende. Uğraşmasın yemek yapmakla diye düşündüm bi bilgisayar temizletmekti o kadar acil olmamalıydı.Siz ince düşünmüşsünüz ne güzel de zamanlama olmamış demek...
Ama sevgiliniz tam densiz, yarım saat beklese ölmezdi, en azından sizi kırmamış olurdu.
He kendi adıma bende böyle beni bağlayan şeylerden hiç hoşlanmam. Eve su bile söylerken 10 kere soruyorum kaçta gelir diye...
ama böyle bir süprizi sesimi çıkarmaz bekler gerekli teşekkür ü eder bir kaç zaman sonra da derdimi anlatarak karşılardım.
İnce düşünmek gereksizmiş haklısınız acı bir şekilde tecrübe etmiş oldumYa sizin hediyeniz gereksiz olmuş. Hani adam boş zamanında işini halletmek ister, yemeği erteler, normal. Hatta yemek hediyesi bana garip geliyor açıkçası. Velhasılı hüsran olmuş hakikaten.
Garantisi var diye aldığı yerden temizletmekti istiyordu koca gün bitmedi yemeğini eninde sonunda yiyecek ha şimdi ha sonra anlam veremedim.Bence çok kötü davranmış. Bilgisayar temizletmeye yarım saat sonra da gidebilir. Hatta o bilgisayarı evde bile temizleyebilir yanlış anlamadıysam sadece fanı temizlemek için tazikli hava verecekler kasanın içine. Sürprizim var demişsin verdiği tepkiye bak. Bence haketmiyor.
Doğru söylüyorsunuz kargo vs göndermiştim hiç böyle yapmamıştı. Bende süpriz heyecan renk katar diye düşündüm düşünmeseydim keşke aynısı bana yapılsa çok mutlu olurdum hakikaten erkekler duygusuz.erkekleri fazla düşünmeyin tavsiyeleri bunun için işte
esasen o anda ya da beş dakika sonra gelse idi belki bu terane kopmayacaktı
sürpriz jest vs bize göre değil bizim toplum burnunun dikine gider o işe karar vermiş onu yapmak ister vs vs
Online yemek sitesinden gönderdim farklı şehirde olduğumuzdan. Arayıp iptal ettim değmez zıkkım yesinKendin ye üstüne de kahve içmeye dışarı çık resimlerini çek hesaplarına koy gözüne sok yani mutlu mesut yiyip içtim der gibi.
Farklı şehirde olduğunuzu bilmiyordum. Öyleyse daha anlamlı düşünceli bir sürprizmiş. Kıymet bilmeyene kıymet vermemek gerek öyleyse aynen zıkkım yesin.Online yemek sitesinden gönderdim farklı şehirde olduğumuzdan. Arayıp iptal ettim değmez zıkkım yesin[/QUOTYanlış
Düşünmüyorum ilk kez böyle bir şey yaptım süpriz ne yapabilirim diye düşündüm kısıtlı imkanlarla üstelik işine yarayacak bir şey olur diye bunu yapmıştım.Adamin yiyecegi yemegi bile dusunurseniz boyle olur
Sizene koca adam ne yerse yesin
Degmez inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?