• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bin Pişman Ettiren Süpriz

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Çok kırgınım, abartıyorsun demenize ihtiyacım var belki de çünkü ağlayarak yazıyorum.

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz iki aydır görüşemiyoruz. Bende bi süpriz yapmak istedim içimden geldi... Çalışma saatleri belli olmuyor ama bugün sabah geldi 3-4e kadar uyuyacağını biliyordum. Genelde uyanıp ne yapsam yesem dışarıda mı yesem diye düşünür bende yemeksepetinden sipariş verdim sevdiği yemekten ve tatlıdan... Uyanınca yer mutlu olur diye. Siparişi verdim adam 15-20 dakika içinde ulaşacağını söyledi o arada sevgilimden mesaj geldi uyanmış.
Hemen onu aradım evden çıkacağını işi olduğunu söyledi bende çıkma,bi yarım saat bekle öyle gidersin dedim. Israrla sorunca söyledim bir şey gelecek diye. Ne gerek vardı kaç gündür işimi erteliyorum,şimdi çıkmam gerekirdi diye söylenince bozuldum kusura bakma bugün gitmezsin diye düşündüm ki acil bir iş değil bilgisayar temizletmekti. Olay iyice büyüdü tartışmaya başladık ben dayanamadım keşke yapmasaydım bin pişman ettin dedim. Böyle şeyler yapmana gerek yok güleryüzlü olup seni seviyorum demen yeterli bana dedi tabi normal ses tonuyla söylemiyor bi yandan söylendi tamam gitmiyorum ya boşuna zaman kaybediyorum diye... bende arayıp söyleyeyim de dışarıdaki kedi köpeğe versin adam yemeği boşa gitmesin dedim. Abartıyor alınganlık yapıyorsun dedi. Kapattık telefonu arayıp iptal ettim siparişi de.Çok kırıldım gerçekten abarttım mı?

Siz ince düşünmüşsünüz ne güzel de zamanlama olmamış demek...
Ama sevgiliniz tam densiz, yarım saat beklese ölmezdi, en azından sizi kırmamış olurdu.
He kendi adıma bende böyle beni bağlayan şeylerden hiç hoşlanmam. Eve su bile söylerken 10 kere soruyorum kaçta gelir diye...

ama böyle bir süprizi sesimi çıkarmaz bekler gerekli teşekkür ü eder bir kaç zaman sonra da derdimi anlatarak karşılardım.

Bence çok kötü davranmış. Bilgisayar temizletmeye yarım saat sonra da gidebilir. Hatta o bilgisayarı evde bile temizleyebilir yanlış anlamadıysam sadece fanı temizlemek için tazikli hava verecekler kasanın içine. Sürprizim var demişsin verdiği tepkiye bak. Bence haketmiyor.

sevgilin demek ki böyle incelikten anlamıyor
boşver yapma gitsin
ne canını sıkacaksın

Ama sevgiliniz tam densiz, yarım saat beklese ölmezdi, en azından sizi kırmamış olurdu.
He kendi adıma bende böyle beni bağlayan şeylerden hiç hoşlanmam. Eve su bile söylerken 10 kere soruyorum kaçta gelir diye...

ama böyle bir süprizi sesimi çıkarmaz bekler gerekli teşekkür ü eder bir kaç zaman sonra da derdimi anlatarak karşılardım.
Aynen öyle sizin gibi düşünüyorum bende. Uğraşmasın yemek yapmakla diye düşündüm bi bilgisayar temizletmekti o kadar acil olmamalıydı.

Aynen öyle sizin gibi düşünüyorum bende. Uğraşmasın yemek yapmakla diye düşündüm bi bilgisayar temizletmekti o kadar acil olmamalıydı.
Ya sizin hediyeniz gereksiz olmuş. Hani adam boş zamanında işini halletmek ister, yemeği erteler, normal. Hatta yemek hediyesi bana garip geliyor açıkçası. Velhasılı hüsran olmuş hakikaten.
İnce düşünmek gereksizmiş haklısınız acı bir şekilde tecrübe etmiş oldum :(

Kendin ye üstüne de kahve içmeye dışarı çık resimlerini çek hesaplarına koy gözüne sok yani mutlu mesut yiyip içtim der gibi.

Bence çok kötü davranmış. Bilgisayar temizletmeye yarım saat sonra da gidebilir. Hatta o bilgisayarı evde bile temizleyebilir yanlış anlamadıysam sadece fanı temizlemek için tazikli hava verecekler kasanın içine. Sürprizim var demişsin verdiği tepkiye bak. Bence haketmiyor.
Garantisi var diye aldığı yerden temizletmekti istiyordu koca gün bitmedi yemeğini eninde sonunda yiyecek ha şimdi ha sonra anlam veremedim.

erkekleri fazla düşünmeyin tavsiyeleri bunun için işte

esasen o anda ya da beş dakika sonra gelse idi belki bu terane kopmayacaktı

sürpriz jest vs bize göre değil bizim toplum burnunun dikine gider o işe karar vermiş onu yapmak ister vs vs
Doğru söylüyorsunuz kargo vs göndermiştim hiç böyle yapmamıştı. Bende süpriz heyecan renk katar diye düşündüm düşünmeseydim keşke aynısı bana yapılsa çok mutlu olurdum hakikaten erkekler duygusuz.

Online yemek sitesinden gönderdim farklı şehirde olduğumuzdan. Arayıp iptal ettim değmez zıkkım yesin[/QUOTYanlış
Farklı şehirde olduğunuzu bilmiyordum. Öyleyse daha anlamlı düşünceli bir sürprizmiş. Kıymet bilmeyene kıymet vermemek gerek öyleyse aynen zıkkım yesin.

Adamin yiyecegi yemegi bile dusunurseniz boyle olur
Sizene koca adam ne yerse yesin
Degmez inanin
Düşünmüyorum ilk kez böyle bir şey yaptım süpriz ne yapabilirim diye düşündüm kısıtlı imkanlarla üstelik işine yarayacak bir şey olur diye bunu yapmıştım.

Back
X