- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aradı özür diledi,stres yapmış bazen böyle stresten saçmalıyor. Değişik bir insan ben önemsemem mesela aynı anda bir çok şeyi yapabilir veya planlarım ama sıkılınca o yapamıyor bu yüzden çıldırıyor. Gerçekten seviyorum ve sevdiğine inanıyorum onu böyle kabul ediyorum ne kadar kırılsam da.İşi vardır görmemiş olabilir ya da uyuyodur şey dicem. Merhametliyse vicdanliysa sana geliyorsa iyi kötü, özel günleri unutsa bile hediye almasa bile sana seni sevdiğini hissettiriyorsa kaçırma ve birbirinize yazık etmeyin. Konusabildinizmi bu arada
Lütfen içinizden diyin mümkünse. Sizi seven düşünen birini kırmaya değerse tabi dışınızdan da söyleyebilirsiniz.bu alınganlık niye. ayrıca ne gereksiz süpriz.
benim işim olsa ve boş vaktim olda tam evden çıkıcak olsam biri de bana dur yarım saat sonra çıkarsın derse üf ya noluyo derim. ne yemeği işim var derm. derim yani.
erkekleri gömmeyin. eminim bi çok kadın da böyle yapardı.
Uzuuun bir süre hediye süpriz vs düşünmüyorum ona zaten dersimi aldım :)Yapmayin boyle seyler... erkekler merhameti, inceligi haketmiyor kesinlikle. Rahat genelleyebilirim. Sonunda yine suclu olan dusuncesiz olan siz olursunuz. Bir de g..tleri bir havaya kalkarsa tamam artik..
Yok iyi yapmışsın . Az beklese ölür sanki ne kadr cok deger o kadar çok acıÇok kırgınım, abartıyorsun demenize ihtiyacım var belki de çünkü ağlayarak yazıyorum.
Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz iki aydır görüşemiyoruz. Bende bi süpriz yapmak istedim içimden geldi... Çalışma saatleri belli olmuyor ama bugün sabah geldi 3-4e kadar uyuyacağını biliyordum. Genelde uyanıp ne yapsam yesem dışarıda mı yesem diye düşünür bende yemeksepetinden sipariş verdim sevdiği yemekten ve tatlıdan... Uyanınca yer mutlu olur diye. Siparişi verdim adam 15-20 dakika içinde ulaşacağını söyledi o arada sevgilimden mesaj geldi uyanmış.
Hemen onu aradım evden çıkacağını işi olduğunu söyledi bende çıkma,bi yarım saat bekle öyle gidersin dedim. Israrla sorunca söyledim bir şey gelecek diye. Ne gerek vardı kaç gündür işimi erteliyorum,şimdi çıkmam gerekirdi diye söylenince bozuldum kusura bakma bugün gitmezsin diye düşündüm ki acil bir iş değil bilgisayar temizletmekti. Olay iyice büyüdü tartışmaya başladık ben dayanamadım keşke yapmasaydım bin pişman ettin dedim. Böyle şeyler yapmana gerek yok güleryüzlü olup seni seviyorum demen yeterli bana dedi tabi normal ses tonuyla söylemiyor bi yandan söylendi tamam gitmiyorum ya boşuna zaman kaybediyorum diye... bende arayıp söyleyeyim de dışarıdaki kedi köpeğe versin adam yemeği boşa gitmesin dedim. Abartıyor alınganlık yapıyorsun dedi. Kapattık telefonu arayıp iptal ettim siparişi de.Çok kırıldım gerçekten abarttım mı?
Teşekkür ederim uzun yazmak istemedim tercüman olmuşsunuz. Zaten söyleme biçimine takıldım ben en başta yapacağı işi en son arayıp özür dileyerek teşekkür etti. Nezaketen bir yabancıya bile önce teşekkür edilir diye düşünüyorum. Kendisi maddeci bir insan Midesini düşündüğümden değil bekar yaşayan biri için önemli bir şey olduğundan bunu yaptım üstelik...Bazı yorumları anlamıyorum ya. Niye annesi gibi davranıyorsunlar falan. İyi de insan sevdiğinin ne yiyeceğini de dert eder kimi zaman. Hatta en sevdiği tatlının yarısını bile yemez ki ona da kalsın diye. Tamam bu konudaki erkek kişisi öküzlük yapıp bu hakkı kaybetmiş elbette heves bırakmamış o ayrı mesele. Ama biri süpriz yapıp yemek gönderdiğinde karşı taraf mutlu olduğunda analık yapmış olmuyor ki, her neyse.
Konu sahibi sevgilinin yaptığı çok saygısızca. Ne varmış yani yarım saat beklese. Yemeği eve alıp çıkıp gidebilirdi yani sonra yerdi önemli olan jesti hoş karşılamak. Hastane randevusu gibi birşey değil ki acelesi olsun. Bilgisayarı temizletecek diye ilişkisini kirletti. Ben olsam baya bi yazmazdım telefonlarını açmazdım tekrar gözden geçirirdim ilişkimi.
Evet aradı özür diledi,stres yapmış bazen böyle stresten saçmalıyor. Değişik bir insan ben önemsemem mesela aynı anda bir çok şeyi yapabilir veya planlarım ama sıkılınca o yapamıyor bu yüzden çıldırıyor. Gerçekten seviyorum ve sevdiğine inanıyorum onu böyle kabul ediyorum ne kadar kırılsam da.
Kime hava atacağım ki? Defalarca yazdım yalnız yaşayan bir insana ki düşünür sürekli yemek mi yapsam dışarı mı çıksam diye onun için külfet yemek yapmak... Kendim yapıp gönderemeyeceğime göre bir değişiklik yapmak istedim kötü bir şey oldu görünen o ki.Valla ben adamı haklı buldum, şehirlerarası yemek ısmarlayıp, sonra trip atılması saçma. Gerçek hayatla bağdaşmayan şeyler istiyor bazen kadınlar, bana da biri yapsa gereksiz bulurum.
Erkeklere de lütfen böyle yemek,temizlik hediyeleri vermeyin allah aşkına, çok sakil duruyor.
Sanki son 1-2 yılda 'sürpriz'lerin ayarını kaçırmaya başladı, sürprizler bir trend ve kadınlar arası gösteri yarışı haline geldi ve erkekler de pek yemiyor bence. Ben en azından öyle düşünüyorum, samimi gelmiyor.
:) Ne kadar az hasar olsa o kadar iyi.Ohhh süper çok sevindim. Daha çoooook kırıp kırılcaksın takma kafaya :)
Haklısınız sonuçta uzaktayız biraz somutlaştırmak istedim ne kadar yemek de olsa bu...Sevgi dilleriniz farklı senin sevgi dilin hediye ya da hizmet eylemleri
Sevgilininki onaylayıcı sözler vs.
Sevgiyi gösterme biçimleriniz farklı yani bütün mesele bu kırılmakta haklısınız ama biraz büyütmüşsünüz bıraksaydınız o hatasını anlasaydı
Yaptığınız 'sürpriz', vereceğiniz hediye öncelikle başkasını zor duruma düşürmeyecek, adam işim var diyor, size iş gibi gelmeyebilir ama onun için önemli, o nasıl sizin hediyenizi umursamadıysa (ki işi olduğu için öyle bir tepki vermiş) siz de onun hayatındaki halledilmesi gereken işi umursamamışsınız, aman başka zaman yapsın, acil değil diyorsunuz. Bu durumda sizinki de düşüncesizlik.Kime hava atacağım ki? Defalarca yazdım yalnız yaşayan bir insana ki düşünür sürekli yemek mi yapsam dışarı mı çıksam diye onun için külfet yemek yapmak... Kendim yapıp gönderemeyeceğime göre bir değişiklik yapmak istedim kötü bir şey oldu görünen o ki.
Fastfood aldığımı nerede okudunuz? Anlattığım kadarını yorumlayınız,hakkımızda bilinmeyenleri tahmin yürüterek değil beni tanımıyorsunuz çünkü.Yaptığınız 'sürpriz', vereceğiniz hediye öncelikle başkasını zor duruma düşürmeyecek, adam işim var diyor, size iş gibi gelmeyebilir ama onun için önemli, o nasıl sizin hediyenizi umursamadıysa (ki işi olduğu için öyle bir tepki vermiş) siz de onun hayatındaki halledilmesi gereken işi umursamamışsınız, aman başka zaman yapsın, acil değil diyorsunuz. Bu durumda sizinki de düşüncesizlik.
İki ayağım pabuçtayken ve sınırlı boş vaktim varken biri bana yemeksepetinden kebap yolladım onu bekle diye trip atsa ben de o an sinirlenirim kusura bakmayın. Hayatta romantizmden başka sorumluluklarımız da var. Zaten sonrasında siz de diyorsunuz özür diledi diye. Yoğun çalışan insan böyle ıvır zıvır 'gençlik dizisi' şirinlikleriyle uğraşamaz. Daha önce dediğim gibi fastfood yollamanın neresi sürpriz orayı da anlayabilmiş değilim, hiç yapmasanız daha iyiydi.
Az yapın öz yapın ve doğru zamanda yapın ki hem anlamlı hem kıymetli olsun.
Aynen modaya uyayım dedim.Sevgiliye yemek alıp ısmarlamak da yeni moda oldu herhalde?
Yemek sepetinde Almas havyarı, truffle mantarı, Kopi Luwak kahvesi, fugu satılmaya başladıysa bilemem tabi, bakın bunlar sürpriz olurdu. Ayrıca tabi ki sizi tanımıyorum, okuduklarıma göre yorum yapıyorum.Fastfood aldığımı nerede okudunuz? Anlattığım kadarını yorumlayınız,hakkımızda bilinmeyenleri tahmin yürüterek değil beni tanımıyorsunuz çünkü.