- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.635
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev sahibi kendisi de uzun yıllar boyu halı silkeleyip çamaşırların üzerinden balkon yıkıyordu uyarınca da münakaşa ediyordu. Onun sayesinde yaz kış balkona çamaşır asmıyoruz artık
Sizi çok iyi anlıyorum :) İlk defa daire hayatını 2021 yılında yaşadım. Ev yapılasıya kadar 1 yıl kirada kalmak zorundaydık. Bende bi taraftan daire mi alsak diyordum anneme ama Allah iyi ki nasip etmemiş gerçekten çok zormuş. Ses yalıtım zorunlu yalanını herkes biliyorduk zaten malum depreme dayanıklı da yapmak zorundalar ama yapmadılar neyse. Osursan duyuluyor öyle bir binaymış. Ahırdan çıkma insanlara denk geldiysen eyvah. Bizim üstümüze çocuk yoktu yeni evlilerdi ama çocuklarının fırlama olacağına da şüphem yok zira evli çift çocuktan beterdi. Uyku nedir bilmezler gulyabani gibi 7/24 hareket halindeler ve bu hareketleri güm, bat... sürekli şiddetli bir şekilde devam ediyordu. Benimde haksızlığa tahammülüm olmadığı için sessizde kalamıyorum. Önce güzel uyardık, rica ettik yok. Gece 3 te bile inşaat yapıyorlarmış gibi abartmıyorum inanılmaz bir gürültüleri oluyordu yataktan sıçradığımı bilirim. Onun dışında sigara içip kül tablasından bi haber dangalak külünü balkondan aşağı atıyordu bizim balkona geliyordu oda tam 3 kez uyardım adam olan uyarıya bile gerek kalmadan zaten bilinçli davranır gerçi. Hatta sarı bez vardı balkonda bildiğin ortası yanmış külden dolayı. Birde perde asılı balkonda Allah korusun yangın çıkarsa bizden bilinecek. Balkonu yıkıyorlar haşırrttt diye dışına dökerek tüm binayı yıkıyorlardı resmen. Annemin salçası, tarhanası, bitkileri var bunu görüyorsun. En kötü kapıyı çal yıkamam gerek de sor bizde çekelim eşyaları. Be görgüsüz bahçe mi suluyorsun? Tabi onun üstündekilerde aynı zihniyetten olduğu için kimse problem etmiyor. Gökten peçeteler yağıyor adeta. Çöp atıyorlar aşağı. Bunlar ıslak sopayla döveceksin. Üstte ki ruh hastası için 3 kez polisi aradım. Ne yazık ki işe yaramıyor. Ama öyle korkmamda gelsin ne yapıyorsa yapsın bakalım. Zaten öyle durumda videoya alırım kendisini. Normalde kendi evim olsa %1000000 satardım. Ama kira ve yakın zamanda taşınıcaz diye sabrettim. Çok şükür kurtulduk. En büyük sınandığım dönemlerdi :) İnşallah sizde kurtulursunuz. Ev alma komşu al diye boşa demiyorlar. Valla sırf bu yüzden imkanım olsa var ya 20 dönüm yer alır ortasına ev yaparımÜst katımıza 4ay önce yeni bir aile taşındı evde akşamları ve hafta sonları gürültü eksik olmuyor. evi bildiğiniz başımıza yıkıyorlar. Ufak çocuk sesi değil.Bir hata edip ses yaptıklarında yukarı vurduk o günden sonra iyice ses yapıp hayatımızı alt üst ettiler ve etmeye devam ediyorlar.(anlaşılırsa diye bazı yaptıklarını yazamıyorum.) Korkudan ne yukarı çıkıp uyarı yapabiliyoruz ne de polis çağırıp bir şey diyebiliyoruz hem daha fazla olursa hem de birçok kişinin gürültü sesi geliyor. (3 kişinin yapabileceği bir ses değil.) Ev sahipleri eğer bu kiracı giderse daha kötü birilerine kiralarız hayatlarını zindan ederize getirdi. Şu an üniversite öğrencisiyim uzaktana döndük bilindiği üzere ne yapabiliriz bilmiyorum. Evi satıp gitsek diyoruz ama alabilecek durumumuz yok. Dediğim gibi korkuyorum şikayet durumunda yapabilecekleri hakkında. Abimle farklı şehirdeyiz onlara gidip derslerimi orda dinlemek istiyorum ancak annem tek kalıcak diye onu da yapamıyorum. Babam çalışıyor oruç zamanı yanında olmak için gelmiyor. Her türlü çıkmaza düştüm. Başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl bir yol izlediniz?
Aynen öyle elimizde imkan olsa uzayda ev yaparım gerçi bizdeki şansla yine üst komşu denk gelir. Şu saat olmuş hala ses yapıyorlar yapabilecek bir şey yokSizi çok iyi anlıyorum :) İlk defa daire hayatını 2021 yılında yaşadım. Ev yapılasıya kadar 1 yıl kirada kalmak zorundaydık. Bende bi taraftan daire mi alsak diyordum anneme ama Allah iyi ki nasip etmemiş gerçekten çok zormuş. Ses yalıtım zorunlu yalanını herkes biliyorduk zaten malum depreme dayanıklı da yapmak zorundalar ama yapmadılar neyse. Osursan duyuluyor öyle bir binaymış. Ahırdan çıkma insanlara denk geldiysen eyvah. Bizim üstümüze çocuk yoktu yeni evlilerdi ama çocuklarının fırlama olacağına da şüphem yok zira evli çift çocuktan beterdi. Uyku nedir bilmezler gulyabani gibi 7/24 hareket halindeler ve bu hareketleri güm, bat... sürekli şiddetli bir şekilde devam ediyordu. Benimde haksızlığa tahammülüm olmadığı için sessizde kalamıyorum. Önce güzel uyardık, rica ettik yok. Gece 3 te bile inşaat yapıyorlarmış gibi abartmıyorum inanılmaz bir gürültüleri oluyordu yataktan sıçradığımı bilirim. Onun dışında sigara içip kül tablasından bi haber dangalak külünü balkondan aşağı atıyordu bizim balkona geliyordu oda tam 3 kez uyardım adam olan uyarıya bile gerek kalmadan zaten bilinçli davranır gerçi. Hatta sarı bez vardı balkonda bildiğin ortası yanmış külden dolayı. Birde perde asılı balkonda Allah korusun yangın çıkarsa bizden bilinecek. Balkonu yıkıyorlar haşırrttt diye dışına dökerek tüm binayı yıkıyorlardı resmen. Annemin salçası, tarhanası, bitkileri var bunu görüyorsun. En kötü kapıyı çal yıkamam gerek de sor bizde çekelim eşyaları. Be görgüsüz bahçe mi suluyorsun? Tabi onun üstündekilerde aynı zihniyetten olduğu için kimse problem etmiyor. Gökten peçeteler yağıyor adeta. Çöp atıyorlar aşağı. Bunlar ıslak sopayla döveceksin. Üstte ki ruh hastası için 3 kez polisi aradım. Ne yazık ki işe yaramıyor. Ama öyle korkmamda gelsin ne yapıyorsa yapsın bakalım. Zaten öyle durumda videoya alırım kendisini. Normalde kendi evim olsa %1000000 satardım. Ama kira ve yakın zamanda taşınıcaz diye sabrettim. Çok şükür kurtulduk. En büyük sınandığım dönemlerdi :) İnşallah sizde kurtulursunuz. Ev alma komşu al diye boşa demiyorlar. Valla sırf bu yüzden imkanım olsa var ya 20 dönüm yer alır ortasına ev yaparım![]()
Aynen öyle elimizde imkan olsa uzayda ev yaparım gerçi bizdeki şansla yine üst komşu denk gelir. Şu saat olmuş hala ses yapıyorlar yapabilecek bir şey yok
Benimde yan komşum öyleydi duvarlarımiz nerdeyse bitişik gibiydi hapsursalar duyuyorduk o derece . Kızları liseye gidiyor ve hergun kavga dövüş her sabah bangır bangır şarkı dinlerler 2 kere vurdum duvara onlarda bize vurdu . Ve haklı gibi yüzümüze bile bakmadılar nihayet taşındık da şuan çok şükür sessiz sakin bir evdeyim en fazla diğer dairelerden su sesi geliyorÜst katımıza 4ay önce yeni bir aile taşındı evde akşamları ve hafta sonları gürültü eksik olmuyor. evi bildiğiniz başımıza yıkıyorlar. Ufak çocuk sesi değil.Bir hata edip ses yaptıklarında yukarı vurduk o günden sonra iyice ses yapıp hayatımızı alt üst ettiler ve etmeye devam ediyorlar.(anlaşılırsa diye bazı yaptıklarını yazamıyorum.) Korkudan ne yukarı çıkıp uyarı yapabiliyoruz ne de polis çağırıp bir şey diyebiliyoruz hem daha fazla olursa hem de birçok kişinin gürültü sesi geliyor. (3 kişinin yapabileceği bir ses değil.) Ev sahipleri eğer bu kiracı giderse daha kötü birilerine kiralarız hayatlarını zindan ederize getirdi. Şu an üniversite öğrencisiyim uzaktana döndük bilindiği üzere ne yapabiliriz bilmiyorum. Evi satıp gitsek diyoruz ama alabilecek durumumuz yok. Dediğim gibi korkuyorum şikayet durumunda yapabilecekleri hakkında. Abimle farklı şehirdeyiz onlara gidip derslerimi orda dinlemek istiyorum ancak annem tek kalıcak diye onu da yapamıyorum. Babam çalışıyor oruç zamanı yanında olmak için gelmiyor. Her türlü çıkmaza düştüm. Başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl bir yol izlediniz?
Hayır yürüme sesleri(içinde takunya ile gezen de var) yere bir şeyler atmaları. Müzik veya televizyon sesini hiçbir zaman duymadım normal gürültülerindenYüksek sesli müzik vb gibi çok ciddi bir ses var mı ? Öyle bir ses varsa; polisi arayabilir, komşu olarak ikaz edemediğinizi, bu konuda yardım istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Bu arada yürüme sesi dediğim 2 dakika bir yerden bir yere gitme sesi değil. Gümbür gümbür bir şekilde 5-10 dakika boyunca sürüyor küçük çocuk yürüme sesi değil.Hayır yürüme sesleri(içinde takunya ile gezen de var) yere bir şeyler atmaları. Müzik veya televizyon sesini hiçbir zaman duymadım normal gürültülerinden
Gürültü yaptıklarını kanıtlasak bile bir şekilde çözülebilir mi bilmiyorum yani uzun sürecek ve onlar kat kat yapmaya devam edicek gibi. Eve geldikleri anda belli oluyor varlıkları gelir gelmez koşmaya ve bir şeyleri düşürmeye başlıyorlar evdeKirada en üst katta oturdum arkadaş aşşamızdakiler aman Allah’ım ne ses yaparlardı.
Çocuklarının dogum gununde sabaha kadar her odadan kahkaha sesi gümbür gümbür sesleri unutmuyorum.
Site güvenliğini arıyorduk yok banamısın demiyorlardı.
Hele daha önce oturdugum bir ev vardı ses yüzünden taşındık. Anlatılır gibi değilimdi.
Bunun sebebi yalıtım olmaması, yerlere şap atılmaması vs vs.
Ev aldık eşime sadece yalıtımı iyi olsun demiştim.
Türk- Japon ortaklığı ile yapilan bir siteden ev aldık.
Japonların gözünü seveyim kattaki 4 daire birbirinden bagimsiz ve yalıtım cok iyi. Allah Japonların ayağına taş degdirmesin.
Ses ölçme aleti alin belirli bi desibel üzerinde ses yapmak yasak …