- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
- Konu Sahibi masalkizi-
-
pitoşum senı cok sevıyorummm
İyi huylarımız da var kız :)bıktım kovanın tek taraflı özgürlükçülüğünden, laf dinlemezciliğinsen, kendine karıştırmayıp her şeye müdahale etmek istemesinden
bu oglak benimle bir ayda 3 kere ayrildi cumleleri sanki birdaha aslaaa der gibiydi ama hemen donerdi rahmetli..
Eski nişanlım bana 3 yıl sonra mesaj atmıştı. Hayatında biri yoksa görüşebilir miyiz diye :)))sene sonra aramak dusuncesizlik bence. Dusunsene sirf kendin icin baska birini yeniden uyandiriyosun ya izmirde bi falcininki 8 sene sonra aramıs ya " sekiz "
Orası buraya tasınıyormusTopik ışık hızıyla ilerliyoryetişemiyorum
Eski nişanlım bana 3 yıl sonra mesaj atmıştı. Hayatında biri yoksa görüşebilir miyiz diye :)))
Hisler misler her seyin zivanadan ciktigi bir gokyuzunde bi gun evet diyorum bi gun hayir. Zaten bisey oldu ve artik aslaa karsilasmiyoruz kacis hali. Acaba benim erkek versiyonum mu kafayi asla cevrmiyorum bi merhabamiz yok ama sesi gelince ben ben degilim o degilde yuzune adam akilli bakamiyorum cocugu gorunce surpriz olucak
Cocugun yaninda sarkiyi acip veriyim sesi
Gözlerin gözlerimdeeeeeeeeeenn sanki birşey saklıyoooor
Bana hayatimda biri olup olmadigini sormadi bile ahhaha o kadar emin
küb seni burdan tanıyan birisi falan çıkmasın mazallahyorgunum
Ah spiro da bana sorsa ama aradan yıllar geçmese yareppim
Küb direkt ifşa oldunküb seni burdan tanıyan birisi falan çıkmasın mazallah
ayyy doğfu knk rresım nasıl sılınıyoküb seni burdan tanıyan birisi falan çıkmasın mazallah
Cocugun yaninda sarkiyi acip veriyim sesisen konussaydin ya birtanem
düzenle'ye bas sil. mesajı 10 dk içinde düzenleyebilirsin 10 dk geçerse yönetime yaz onlar kaldırırayyy doğfu knk rresım nasıl sılınıyo
Nedir bu kk yönetiminin kübten çektiğiiii :))düzenle'ye bas sil. mesajı 10 dk içinde düzenleyebilirsin 10 dk geçerse yönetime yaz onlar kaldırır
İyi huylarımız da var kız :)
Senin şimdi ki asker mi
Askermiş kuzu nasıl sana mesaj atsın şafak kaç??ahhh malesef kuzu ya kurtarin beni bu adamdan anamm şarjimda bitiyo kaciracam topigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?