• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kızlar fama bana muhtemelen patladı ama anda çok iyi, 2015 demişti yılın hepsini bekleyemem ama güzel bir insandır, doğru buluyorum ben onu, bu piyasada da doğru adam bulmak zor. Hep diyoruz gelecek bir ihtimal ve kelebek etkisi, ihtimaller her an değişebiliyor.

Kizlar , Fama'yi yakaladim ama bence Fama, Fama degil.

Tellwe deki falinda Fama imlayi son derece duzgun kullanmis, cumleler buyuk harfle basliyor; anlatim da duzgun, cumle dusuklugu vs. yok.

Simdi gelen falla Turkcenin alakasi yok:KK30: Bu falda bir nokta atisi , soke edici bir sey goremedim, cumleler yuvarlak, cogu an tespiti de yanlis . Bilemedim kizlar, siz ne dusunuyorsunuz?

bende de çok kötüydü geçmiş yok zaten

Sen 4 vakit içinde.iş hayatına başlayacaksın.Burada çalışan kişiler fazlalıkta çıkmakta.Kalabalık bir yerde bulunacaksın ama bu iş senin açından iyi olacağını veriyor.Yıldız çıkmış çünkü iş konusunda sana.Senin biri ile de aran açık.Bir yakının kişi ve bayan bu.Bir olay yaşanmış ve birbirinizi yanlış ifade etmişsiniz ve bundan kaynaklı sorunlar olmuş.İki ay içinde sizin aranızda olan sorun düzelmiş olacak.N,,L,A VE K harfleri çıkmış.Bu harfler isminde veya soy isminde olabilir kişinin ve tanımış olduğun bir erkek.Sizin aranızda yaşanan bir problem olmuş ve bu yüzden bu kişinin kendini senden çekmesi.1.75 üzerinde olan bir erkek ve buğday tene yakın çıkmış.Aklında bulunuyorsun bu kişinin sen..yalnız onun yanında durup kendine çekmeye çalışan kumral bir bayan çıkıyor ama kendisinin ona arkasını dönmesi olacak.Ve senle iletişim de olacak.Şimdi bu ya bu sene içinde yada önümüzde ki yılın nisan ayına kadar olacak zamanda olacak.Geçmişten haber geliyor çünkü sana.Yeniden konuşmaya başlayacaksınız.

canım bana tellwede baktığı falın bi kısmı bu. üslubunu benzetebildin mi? gerçi bana aşk da, iş de nisanda olmalı bu fala göre. bu ara gelişme olmalıydı. hadi mayısa kadar bekliyim. ama yine de patlıcakmış gibi geliyor:110:
Bak buda fama .. çekmesi olacak dönmesi olacak ...çekecek ya da dönecek değil, Ama cherryi nin falı bana göre de Fama gibi değildi ya ..

Bak buda fama .. çekmesi olacak dönmesi olacak ...çekecek ya da dönecek değil, Ama cherryi nin falı bana göre de Fama gibi değildi ya ..
aynen değil gibi. o fala başkası bakmış. fama hesap açtı da, iki arkadaş falan mı bakıyorlar acaba diye düşündüm ben de. çünkü biz burda famayı çok zikrettik. kız da birden ortaya çıktı.

Son düzenleme:
Cümleler düzgünse o fama değildir, benim bildiğim fama yarım yamalak Türkçe ile yazar :kk77:

aynen değil. o fala başkası bakmış. fama hesap açtı da, iki arkadaş falan mı bakıyorlar acaba diye düşündüm ben de. çünkü biz burda famayı çok zikrettik. kız da birden ortaya çıktı.
Yeni hesabından baktığı@Marple ın falı Famaydı ama .. valla ben de anlamadım .. bişeyler dönüyor ama.. hayr birde cherry nin falında anlık durumda tamamen yanılmış.. fama nın anlık durumları çok iyidir .. şaşırtır bildiği şeyler.. ama cherrynin falını bayaa biidiğin sallamş

Yeni hesabından baktığı@Marple ın falı Famaydı ama .. valla ben de anlamadım .. bişeyler dönüyor ama.. hayr birde cherry nin falında anlık durumda tamamen yanılmış.. fama nın anlık durumları çok iyidir .. şaşırtır bildiği şeyler.. ama cherrynin falını bayaa biidiğin sallamş

acemi fal bakanlar atar ya böyle, klasik cümleler kurar falan öyle bakılmış. gerçekten fama anda iyiydi çünkü. çocuk dediği gibi tip olarak. bana söyledikleri de doğru kendini çekmişti ben sorun çıkarınca. gerçi kendine çekmeye çalışan kız var mıydı bilmiyorum onu. ama çevresi çok geniş, etrafı kız dolu bi çocuk olduğu için inanmıştım.

acaba dönüşümlü mü bakıyorlar biriyle dicem ama kötü niyetli de olmak istemiyorum, ama varsa da öyle bir şey pes valla ne diyim.

kızlar fama da falım var şuan, gelince yazarım size durumu.
meryem ve aylin tarzında anladığım. :KK19:

kızlar naber? artık sık giremycem, eski sayfaları da okuyamadım, durumumuz yoktu :p

var mı dişe dokunur bişey ? biri dün bişey açıklıycam diyodu, kimdi hatırlamıyorum? nooldu açıkladı mı? kim aslında kimmiş ? :KK30:

kızlar naber? artık sık giremycem, eski sayfaları da okuyamadım, durumumuz yoktu :p

var mı dişe dokunur bişey ? biri dün bişey açıklıycam diyodu, kimdi hatırlamıyorum? nooldu açıkladı mı? kim aslında kimmiş ? :KK30:

hanevebubi hanevebubi demişti. haber pazt gelecekmiş, bende bekliyorum merakla :KK50:

Şimdi bu fama ile fatima ayrı kişiler mi kesin mi? Ben sizin kadar tecrübeli değilim yavrular,fama mı iyi fatima mı?Birde naira varmış hangisi iyi?

Back
X