- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.068
- 248
Bakayım canım özelden atBnmkinede bakarmısın famamı:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım canım özelden atBnmkinede bakarmısın famamı:/
ahaha, gizemli haller desene@hanevebubi demişti. haber pazt gelecekmiş, bende bekliyorum merakla![]()
Canım Meryeme bkırdınmı sen ? Evet meryem tarzı var biraz fama dakızlar fama da falım var şuan, gelince yazarım size durumu.
meryem ve aylin tarzında anladığım.![]()
Attım cnm baksana bide fama bana cok olumlu geldi:/Canım Meryeme bkırdınmı sen ? Evet meryem tarzı var biraz fama da
Canım Meryeme bkırdınmı sen ? Evet meryem tarzı var biraz fama da
Şimdi bu fama ile fatima ayrı kişiler mi kesin mi? Ben sizin kadar tecrübeli değilim yavrular,fama mı iyi fatima mı?Birde naira varmış hangisi iyi?
Fama dan falın gelince haber ver, senle de bir durum değerlendirmesi yapalım kuzum.. :)evet beybim meryeme ve ayline de baktırdım.
meryem yazılı aylin sesliydi ama tarz aynıydı.
Detay isteriz duygusuz :)Bundan sonra FAMA favorimdir!!! pes
kuzum kartların hepsi terstti. bir tane düz vardı.ailemin içindeki sorunu ayrıntısıyla onu geçtim benim bir haftadır kurdugum bir cümle kalıbı var onu söyledi ya su anda inanamazsın soktayımDetay isteriz duygusuz :)
Bana da sürekli içimden geçirdiğim bir şüpheyi tak diye söylemişti.. deli gibi bunu düşünüyorsunn çıkar aklından yok öyle bişey demişti.. sormamıştm bile .. beni de şaşırtmıştı o yüzden..kuzum kartların hepsi terstti. bir tane düz vardı.ailemin içindeki sorunu ayrıntısıyla onu geçtim benim bir haftadır kurdugum bir cümle kalıbı var onu söyledi ya su anda inanamazsın soktayım
valla soru sordum cevabıyla da sasırttı benı bugun kendıme gelemem.Bana da sürekli içimden geçirdiğim bir şüpheyi tak diye söylemişti.. deli gibi bunu düşünüyorsunn çıkar aklından yok öyle bişey demişti.. sormamıştm bile .. beni de şaşırtmıştı o yüzden..
grey fama geldıgınden berı baktırdınmı sen ona?Bana da sürekli içimden geçirdiğim bir şüpheyi tak diye söylemişti.. deli gibi bunu düşünüyorsunn çıkar aklından yok öyle bişey demişti.. sormamıştm bile .. beni de şaşırtmıştı o yüzden..
fatima fal alemKizlar yazdiklarinizin hepsini okuyamadim bu yüzden soruyorum
Fatima ve FAMA dan bahsettiniz ikiside ayni kisilermi? Ve nerede ne bakiyorlar?
biraz önce famaya baktırdım etkisindeyim hala.fatimaya baktırmadımHangisi daha iyi?
Baktırmadım tolin.. biraz ara verdim fala.. ama baktıracaklarım arasında famagrey fama geldıgınden berı baktırdınmı sen ona?
Baktırmadım tolin.. biraz ara verdim fala.. ama baktıracaklarım arasında fama