• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Yeni hesabından baktığı@Marple ın falı Famaydı ama .. valla ben de anlamadım .. bişeyler dönüyor ama.. hayr birde cherry nin falında anlık durumda tamamen yanılmış.. fama nın anlık durumları çok iyidir .. şaşırtır bildiği şeyler.. ama cherrynin falını bayaa biidiğin sallamş

Vallahi billahi benim falım Fama değildi , canı sıkldığında arkadaşını mı çağırdı nedir :63::63::KK12:

çıkann fall haberimm kötüü bildiğinizz sorunumm anasıı iyii gibii yazdıydımm emineeyee annemm sormuştuuu kavgaa demişş nesibedee maskelii o dikkatt ett demiştii boşaa hevess ettimm yinee aynıı yinee aynııı yakındaa birderdimm varaa girecemm cokk sinirlerimm bozukk yaa famayadaa fatimayadaa atmıcamm zorr tuttumm amaa içimm almadıı benn venüsüü bekliyorumm odaaa inadaa gelmiyooo hiç istediğimm olmuyoo yaa kızlarr falsepetinee yazdımm girceğii zamann maill atcazz dedilerr bi kezdee nesinee içinn istemiştimm atmadılarr girersee bana mesajj atınn yaa facemdee yokk bakamıyorumm öptümmm hepiniziii

Kizlar tl yukledim ne fatimayi nede famayo yakalaymiyorum.s

Kızlar ben fatima hanıma facebooktan ulaşmıstım ne zaman açaçağınızı yazarsanız o zaman yakalayayım demiştim, kendisi cuma akşamı bana feysten yazıp aklımdasın, şimdi açıyorum kapatacağım cabuk at dedi ve attım hemen kapattı :) Kahve attım, ben çok beğendim her şey çok doğruydu. Her şeyden önce samimiyetini ve insanlığını çok sevdim. Yoksa ben yakalayamayacaktım Fatima hanımı :) Benden tam onay.

Kızlar ben fatima hanıma facebooktan ulaşmıstım ne zaman açaçağınızı yazarsanız o zaman yakalayayım demiştim, kendisi cuma akşamı bana feysten yazıp aklımdasın, şimdi açıyorum kapatacağım cabuk at dedi ve attım hemen kapattı :) Kahve attım, ben çok beğendim her şey çok doğruydu. Her şeyden önce samimiyetini ve insanlığını çok sevdim. Yoksa ben yakalayamayacaktım Fatima hanımı :) Benden tam onay.
Bende begeNdım gayet basarılıydı gercekten gelecegı bılemıyorum henuz

Kızlar Fatima bende öyle büyük patladı ki. İki üç hafta önce tellwede su falı atmıştım. Mayıs sonu sana geri dönecek demişti. Dün falalemde attım. Bu çocuk sana dönmez yeni biri var dedi. :KK43::KK43:

telefon üzerine hesaba girdim tatlım fatima abla aradı burayı takip ediyormuş :D " Baldankabak Baldankabak 'ın fal bal gibiymiş gerçekten de öznur adlı kişinin falı dersen dedi ylz15 gibi değil dedi anlamdım. herkes aklımda diyor kendisi. kaderlerin değişeceğine inanıyor. an anı tutmazken bir fal bir falı hiç tutmaz" şeklinde konuştu. kopyala yapıştır yapmaktan yoruldum. bu arada ben fallara ara verdim çünkü benim fal çıktı :) ikinci baharı yaşıyorum. fama için kendimi zor tuttum desem yeri :D

neyse kızlar öpüyorum herkesiEn Büyük KK

telefon üzerine hesaba girdim tatlım fatima abla aradı burayı takip ediyormuş :KK70: " Baldankabak Baldankabak 'ın fal bal gibiymiş gerçekten de öznur adlı kişinin falı dersen dedi ylz15 gibi değil dedi anlamdım. herkes aklımda diyor kendisi. kaderlerin değişeceğine inanıyor. an anı tutmazken bir fal bir falı hiç tutmaz" şeklinde konuştu. kopyala yapıştır yapmaktan yoruldum. bu arada ben fallara ara verdim çünkü benim fal çıktı :) ikinci baharı yaşıyorum. fama için kendimi zor tuttum desem yeri :KK70:

neyse kızlar öpüyorum herkesiEn Büyük KK
Kim kimi aradi ne oldu anlamadim ben

Back
X