• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

ama fatima cidden benim anda en basit şeyi bilemedi. daha sonra soruda sordum onu kıvırmaya çalıştı ben zaten görmüştüm onu diye. bunu demeseydi cidden bişi demezdim görmez görmez olabilir ama ben zaten görmüştüm diye trip atmak ne demek gördüysen söyleseydin o zaman :KK14:
Fama sana tutar mi bilmiyorum kuzum ama falı okurken onda sok oldum imkansız aile olayını bildi dovecek sandım beni

çok merak ediyorum onu tam atıcaktım mola vermiş birazdan gelicekmiş onu bekliyorum :KK70:

Famayı bende beğendim. Olumsuzdu ama bildiği şeyler oldu. Açık söyleyen birisi. Bir de maddi anlamda benim söylemediğim bir şeyi söylemişti bana. Kahve atmıştım ben. biryolunvarda denedim ilk kez ve beğendim

bu arada edna taurana atan var mı? off hoşlandığım çocuk olmayacak dedi sonbahardan sonra yeni biri dedi
ne diyorsunuz?:KK53:

Selam falalemde urmiaa nikini ben kullaniyorum, burasi ile nerdeyse hic alakam yok, 10 yildir katina destem var, tesaduf eseri aldim, urmiaa benim kisi kartim, katina bakma yontemlerinden birinde ortaya kisi karti ya da fotograf konur, su aralar cok fal gonderdim kime gondereyim diye fikir almak icin buraya bakiyordum birkac gundur, yazdiginizi da tesaduf eseri gordum, ama bence bi falcinin sizi arayip nikinle fal baktiriyorlar deyip birini zan altinda birakmasi etik olmamis, sizi de yanlis dusuncelere sevketmis, biri mail adresini bul demis, cok sasirdim

Selam falalemde urmiaa nikini ben kullaniyorum, burasi ile nerdeyse hic alakam yok, 10 yildir katina destem var, tesaduf eseri aldim, urmiaa benim kisi kartim, katina bakma yontemlerinden birinde ortaya kisi karti ya da fotograf konur, su aralar cok fal gonderdim kime gondereyim diye fikir almak icin buraya bakiyordum birkac gundur, yazdiginizi da tesaduf eseri gordum, ama bence bi falcinin sizi arayip nikinle fal baktiriyorlar deyip birini zan altinda birakmasi etik olmamis, sizi de yanlis dusuncelere sevketmis, biri mail adresini bul demis, cok sasirdim
biri nikinle fal baktıyor demedi, önce onu bir düzeltelim. sizi direkt ben sanmış ve sonra bakıcam falına bugünlük artık yoruldum yazmış. doğal olarak ben de fal göndermediğim için, o kişi ben değilim ve sana fal yollamadım bir yanlışlık var dedim.
ben burdaki nikimle fal baktırmıyorum zaten.

ayrıca yine "aradığını" nerden çıkardınız ? benim tlfnum yok kendisinde ...

biri nikinle fal baktıyor demedi, önce onu bir düzeltelim. sizi direkt ben sanmış ve sonra bakıcam falına bugünlük artık yoruldum yazmış. doğal olarak ben de fal göndermediğim için, o kişi ben değilim ve sana fal yollamadım bir yanlışlık var dedim.
ben burdaki nikimle fal baktırmıyorum zaten.

Oyle ya da boyle eger tesaduf eseri gorup cevap yazmasaydim ki en son 1 yil once buraya girmisim sifremi zar zor hatirladim siz ruh hastasi birinin bunlari yaptigini dusunecektiniz, bu sekilde yazmissiniz, rahat olun tesaduf sadece demek icin yazdim bunu sadece, uzatmak istemem, iyi aksamlar dilerim

Oyle ya da boyle eger tesaduf eseri gorup cevap yazmasaydim ki en son 1 yil once buraya girmisim sifremi zar zor hatirladim siz ruh hastasi birinin bunlari yaptigini dusunecektiniz, bu sekilde yazmissiniz, rahat olun tesaduf sadece demek icin yazdim bunu sadece, uzatmak istemem, iyi aksamlar dilerim
evet açıklama getirdiğiniz çok iyi oldu.. teşekkürler.. zira nickimi değiştirmeyi düşünmeye başlamıştım. iyi akşamlar

ben fama yı acayip derecede aylin e benzettim kızlar
ama bende geçmişe girmemiş, sadece tek cümle var
4 vakit vermiş la ne bitmez 4 vakitmiş aylin meryem ve birkaç kişi daha ne zaman atarsam atayım 4 vakit deyip duruyor :KK48:
Ben de meryem e cümleleri aynı..

bu arada, benim burada kullandığım nickim ile fal atan birileri varmış falcılara.. kardeşim siz HASTA mısınız ? En Büyük KK

ne tür bir manyaksın sen ki benim nickimi kullanıosun ? başka nick mi kalmadı ? falcılar eğer okuyorlarsa, ben asla buradaki nickim ile fal göndermem, bilginiz olsun.. o kim ise ben değilim..
Aslında mantıklı başka nick almak,ben salak mıyım yavruuu:KK55::KK55::KK55:

Canım sende olayı anlamadan yorum yapmışsın . Burda kader nedir ne değildir tartışmıyoruz..

Ben zaten size kaderi tartışıyorsunuz demedim. İlk mesaja bakarsan bir arkadaş fatima 2 hafta önce dönecek derken iki hafta sonra dönmeyecek dedi tarzı bir şey yazmış, buna binaen yorum yaptım,yaparken kadere değindim.Selmanınbahçesi midir nedir onunla ilgili olay hakkında yorum yapmayı tercih etmedim. Senin burada bunu söylemenden de hiç hoşlanmadım Grey, kusura bakma.

4 vakit vermiş la ne bitmez 4 vakitmiş aylin meryem ve birkaç kişi daha ne zaman atarsam atayım 4 vakit deyip duruyor :KK48:
fama aylin meryemm üçüü aynıı kişii paslaşarakk fall yazıyolarr yaa kaçç kezz yazdımm kızlarr

aynen, bende famanın falını okurken şok oldum. ayline yazdığım sorular ve
aylinin cevaplarının toplamından oluşan bir faldı
ama arkadaşlar fama geçmiş ve anda çok iyidir diyolar,
bende güveniyorum.

Back
X