• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Topik bugun toz duman yalniz, kasar tarifi veren, kafasi kizip basip giden baldankabak, Urmina nin 2. kisiligi:))) derken bugunku sayfalarda cesitli gariplikler var.
Cherry ben yalan söylemediğini düşündüğüm birini savundum. O da Selma idi.. Fatimayı da severim. bunu da geçen seneden beri yazıyorum. ikinci kişiliğim filan değildir bunlar bizzat benim..

Profilimi sildiricem ben de ama neyseki Venüs olayına bari yorumumu yazabildim. yoksa içim içimi yerdi. beni zamanında çok dinlemiş ve derdimi çekmiş biridir.

hoşçakalın...

Iyi de arkadasim, kendin birinci elden gormedigin duymadigin bir seylerle birine kara caliyorsun resmen. Baskalarinin laflari iftira midir nedir asli astarini bilmeden yazarsan sen de iftiraya ortak olursun, hem de bunca insanca okunan bir ortamda.

Venus paragozlukle alakasi olan son kisi. Fal paralarini LOSEVe bagisliyor. Ben en son fal attigimda bana faceden mesaj atmis, parana yazik olmasin daha gecen ay baktirdin diye. Ben yalvar yakar baktirdim. 1 hafta arayla fal baktirdim bir kere de kizmis, bir daha atma demis.

Venusun dolandirma, para carpma niyeti olsa tellwede hesabini acik birakir gecer. 6 ayda bir giriyor falspetine, para toplama derdinde olan bir insanin yapacagi is mi bu, kafaniz kesiyor mu?
Asaletten habersiz cahillere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor yazan kiside bende engelliymis buraya gelip abuk subuk 3 yasinda cocugun konusmayacagi basitlikte fal bakan varmi diye soran kisi bu. kendine olay arayam biri daha
topiğimize büyü yaptılar :KK70::KK70::KK70:
hahahaha :KK66:)))

Cherry ben yalan söylemediğini düşündüğüm birini savundum. O da Selma idi.. Fatimayı da severim. bunu da geçen seneden beri yazıyorum. ikinci kişiliğim filan değildir bunlar bizzat benim..
sende suphemz yok tatlım seni biliyorz ama su son vamnlarda yeni uyelk acıp herkese fal bakabilirmsnz ben bilmiyorum bilsem sizleri üzmem diyenler var tamm bizde millete fal bak diyoz ama sonrasında ballı ballı sözler diyenler bunlar güvenilir degil

Profilimi sildiricem ben de ama neyseki Venüs olayına bari yorumumu yazabildim. yoksa içim içimi yerdi. beni zamanında çok dinlemiş ve derdimi çekmiş biridir.

hoşçakalın...
senin sucun yok kimseyi takma seni bilen biliyo canımm ben sahsi adıma konusaym cok sevdigm bi insansn

Panpacan, 2. kisiligin derken diger Urminadan , senin adinla fal atan ve ortaya cikan hatundan bahsediyorum :KK57: O neydi oyle ya ?:KK57: Nerden cikti o hatun, kimin nesiymis :KK57: Sen bahsedince okuyup nasil da hemen geldi????:KK57:

Fatima, Selma konusunda zaten herkes biliyor dogruyu soyledigini, ben de sana katiliyorum. Fatimayi ben de severim, guel fal bakar, abladir kendisi :KK71:

hoşçakalın...

Urmina bak, bir kere daha boyle gittiydin, o zaman cok yalniz kalmistim be Allahsiz. Hayatimi samimi olarak anlattigim, her seyimi bilen tek kisi annem degil, kardesim degil, sensin, gitme :cry::cry:

Panpacan, diger Urmina , senin adinla fal atan ve ortaya cikan hatundan bahsediyorum :KK57: O neydi oyle ya ?:KK57: Nerden cikti o hatun, kimin nesiymis :KK57: Okuyup nasil da hemen geldi????:KK57:

Fatima, Selma konusunda zaten herkes biliyor dogruyu soyledigini. Fatimayi ben de severim, guel fal bakar, abladir kendisi :KK71:
Canım benim cidden bugün artık kalmamam gerektiğini anladım.. burda bugün Selmanın üstüne gidip, gitmesine neden olanların da fatimaya fal atmaya devam edeceklerini düşünüyorum.. olan o kıza oldu..

gerçekten tek suçu gelip saf saf Fatimadan haber getirmek oldu ki art niyeti filan yoktu.. masumiyetine de kefilim o kızın.. çok yazık oldu.. akşamdan beri ödevimin başına oturamadım.

Fatimanın yaptığını bizzat Fatima ile konuşmanız lazımdı.. Selma'nın yaşı muhtmelen küçük, tecrübesiz.. özür de diledi yine olmadı.. benim de onca üstüme gelinse ben napardım bilmiyorum..

Canım benim cidden bugün artık kalmamam gerektiğini anladım.. burda bugün Selmanın üstüne gidip, gitmesine neden olanların da fatimaya fal atmaya devam edeceklerini düşünüyorum.. olan o kıza oldu..

gerçekten tek suçu gelip saf saf Fatimadan haber getirmek oldu ki art niyeti filan yoktu.. masumiyetine de kefilim o kızın.. çok yazık oldu.. akşamdan beri ödevimin başına oturamadım.

Fatimanın yaptığını bizzat Fatima ile konuşmanız lazımdı.. Selma'nın yaşı muhtmelen küçük, tecrübesiz.. özür de diledi yine olmadı.. benim de onca üstüme gelinse ben napardım bilmiyorum..
yazmiyimm dedimm amaaa yinee yazcamm kaşarr tarifii veripp kiblenmektenn engellenmişş karakterdeee bi insanıı halaa savunduğunn içinn marpleyee bedduaa edenn bi insanıı halaa burdaa koruduğunn içinn engellicemm yazdıklarınıı görmemm masummuşşş halaa ne diyorr kızz bana rsmenn kaşarr dediii sendee nelerr yaptınn dahaa bişii demiyorumm yaa

yazmiyimm dedimm amaaa yinee yazcamm kaşarr tarifii veripp kiblenmektenn engellenmişş karakterdeee bi insanıı halaa savunduğunn içinn marpleyee bedduaa edenn bi insanıı halaa burdaa koruduğunn içinn engellicemm yazdıklarınıı görmemm masummuşşş halaa ne diyorr kızz bana rsmenn kaşarr dediii sendee nelerr yaptınn dahaa bişii demiyorumm yaa
gollom sen engelle beni lütfen zaten..

Yani elciye zeval olmaz, ben zaten o kizcagizi da taniyip etmem, ona da bir sey demedim, ama o sayfalarin hepsini okumadim, o kizcagiza neler yazildi ki?

Sayfalarca cop yazilmis cizilmis, biri kasar tarifi yazmis beriki baklava, ben orda kaldim zati :KK58: Olaylardan bir sey anlamadim , ama baklava kafamda kaldi :KK53:

Fatima neden buraya takiliyor onu cozemedim, ne reklama ne de baska seylere ihtiyaci olan bir insan degil ki. Tutturdugu pekcok insan var, tutturduklari tekrar baktirsin, tutturamadiklari baktirmasin.

Yani adam gibi falci yok ortada , eninde sonunda dolasip Fatimaya kalicaz bence orasi belli zaten:KK50:

Patronum dedi ki beni Mayisin sonunda kovacakmis :KK12: 3 gundur ondan mutevellit ruh gibiyim :KK1: mayisin sonuna kadar kal bari, 1 ay daha , ne b.k yiyecegimi konusalim en azindan.:stop: Emineye fal attim bugun yarin onun kritigini yapak :63: Kadın beni kopardı , 3 kere sen bu yıl nişan olucaksın yazmış, bu nasıl bir cümle nasıl bir anlatım arkadaş:KK73:

Son düzenleme:
selam herkese,
şükürler olsun banlıydım,her şerde bir hayır vardır derlerya bana hayırlı geldi,
burda kırdığım veya elimde olmadan üzdüğüm herkesten özür diliyorum,
bir kişi hariç,beni yanlış anlamayın bu sizinle alakalı değil,epey tepem atıkmış ve gereksiz şeyler yazmışım,
bu arada çok moralim yerinde,küçük bir geşlişme oldu,detay vermiyorum,çünkü burayı falcılar okuyorlar,
ben çok sevinçliyim,bir aşk acısı çektim,bir aşk kaybettim bir aşk kazandım,dilerim geleceği iyi olur,bilen yorumcularada teşekkür ediyorum.
öpüldünüz:-)
bu arada ben 2 gündür banlıydım,sisteme giremedim,sistem kendisi beğenmeler yapmış,buda ilginç geldi.

gollom sen engelle beni lütfen zaten..
kızlar tamam artık olayı uzatmayın tatlıya baglayın sonucta olan olmus olana care yok gollom sende urmına nın ustune gitme sonucta kız düsüncelerini demis yani kötü bisey dememis bana diyeceksinz belki niye yorum yazıyon seni ilgilendryomu fılan ama haklıyı korurum ben.urmina kötü bisey yapmadı onu korumamda gayet normal

kızlar tamam artık olayı uzatmayın tatlıya baglayın sonucta olan olmus olana care yok gollom sende urmına nın ustune gitme sonucta kız düsüncelerini demis yani kötü bisey dememis bana diyeceksinz belki niye yorum yazıyon seni ilgilendryomu fılan ama haklıyı korurum ben.urmina kötü bisey yapmadı onu korumamda gayet normal
sen özgecanının ölümüü ilee dalgaa geçenn venüsee çamurr atann birisinnn sananee acabaa git başımdann.

kuzummm sanadaa deyimm burdannn famaa aylinn meryemmm üçüü paslaşarakk fallarımızııı yazıyolarr bievdenn üç kişii hepsinee attıkk eminn olmasamm yazmamm seslii fall atınn yaaaa böylee cokk türedilerrr
Valla kuzum istedigi kadar pas atsinlar o aile olayımı bildi ya fama helal olsun dedim kendinden çok emindi aşk konumda da..

Back
X