Binnaz Abla

saraylıya baktırmadım. ilkay bana en çok çıkan falcı bu zamana kadar her dediği çıktı nerdeyse. fatima çok kötüydü bence deneme derim :) famaya da yeni yolladım yorumu bekliyorum :)

denemeni tavsiye ederim saraylıyı, ben de baktım da geç giricek galiba... O zamana kadar birilerini bulmamız gerek
Saraylının da İlkay gibi nokta atışları var, biraz süre geçsin yine İlkaya atarım zaten de, şimdi bi alevlendim, alevimi dindiricek birini arıyorum, Fatima kimine süper kimine kötü yaw..
Bir de ilkayın dediği şeylerden çıkmayanlar oldu mu hiç sen de, yoksa direk tutturuyo mu hep, 2 kere tarot attım ilkinde aşk konusunda dediği herşeyi yaşamışım, ki onun dışında bu olayları bilen kimse olmadı, bitek burcunu tutturamamış,ama verdiği burçta bi başkası daha vardı
Kahvesini denedin mi?

Aynı sekılde İlkay bendede cıktı. :) Fakat Saraylıya hiç denk gelmedim .. Fama yı tellwede denemiştim ilişkimle ilgili seni daha tam olarak ailesine anlatmamış sene sonunda ailesine anlatması olacak demişti fakat beni çoktan ailesiyle tanıştırmıştı bile .. kısaca enerjimiz uyuşmadı .. Fatimaya denemek istiyorum bende tavsiye eden olursa .. ?

İlkayın kahvesi mi tavsiye edersin, tarotunu mu?
ben hep tarot attım
Bir de çoğu şey tuttu 1. falında, çıkmayanlarda oluyo mu? İstemediğim bi konu var onun çıkmamasını istiyorum :)

canım konuyla ilgisiz ama Meryem ve bilgehatun aynı kişi olabilir mi sence?

ben meryeme baktırmadım ama burcu falını paylamıştı burda önceden. dedim bu biri ama kim? sonra fallarımı okuyunca farkettim. resmen bilgehatunla benziyor yazım tarzı. hatta benziyor değil, o gibi. sen ne dersin? böyle bir şey farkettin mi merak ettim:))

bence öyle zaten canımcım aramızda kalsın:))) yazım tarzı cümle kalıpları aynı ama
farklılarsada ikisinide seviyorum beni okuyolar resmen şoka giriyorum her defasında

ilkaya ilk olarak tarot attım çok çok beğendim. herşey çıktı şimdiye kadar. esas konumun çıkması için bi kaç ay var çıkar mı bilmiyorum. ondan sonra 2 kez de kahve attım. tarot kadar olmasa da onlar da çok iyiydi. ama onlar sadece soruma yönelikti cevapları biraz da çemkirme vardı hala eski sevgilimi soruyorum diye

İlkayın kahvesi mi tavsiye edersin, tarotunu mu?
ben hep tarot attım
Bir de çoğu şey tuttu 1. falında, çıkmayanlarda oluyo mu? İstemediğim bi konu var onun çıkmamasını istiyorum :)
Bende hep kahve attım birde en son katina atmıştım o yuzden seni yanıltmak istemem .. ama çıkmadığıda oluyor meraketme ilkay hislerinde ikilem yaşayınca direk olumsuza yoruyor bence ümit vermemek adına. olumlu çıkıncada daha büyük mutluluk yaşıyorsun boşver çok takma :) istemediğin şey inşallah çıkmaz canım benim

bence öyle zaten canımcım aramızda kalsın:))) yazım tarzı cümle kalıpları aynı ama
farklılarsada ikisinide seviyorum beni okuyolar resmen şoka giriyorum her defasında

haha kimseye söylemem canım tamam sırrımız olsun:))

peki senin aynı kişi olduğunu bilmiyorlardı tabi farklı sitelerdeler. ama yine de benzer yorum mu yaptılar sana? öyleyse çok iyi falcı olduğunu gösterir çünkü bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…