saraylıya baktırmadım. ilkay bana en çok çıkan falcı bu zamana kadar her dediği çıktı nerdeyse. fatima çok kötüydü bence deneme derim :) famaya da yeni yolladım yorumu bekliyorum :)
Aynı sekılde İlkay bendede cıktı. :) Fakat Saraylıya hiç denk gelmedim .. Fama yı tellwede denemiştim ilişkimle ilgili seni daha tam olarak ailesine anlatmamış sene sonunda ailesine anlatması olacak demişti fakat beni çoktan ailesiyle tanıştırmıştı bile .. kısaca enerjimiz uyuşmadı .. Fatimaya denemek istiyorum bende tavsiye eden olursa .. ?kızlar merhabalar :)
çıkan ve çıkmayan fala haberlerimle geldim
saraylıya son attığım falı aşk ile ilgili mevzuları dediği gibi yaşıyorum şu an, ama ocakta iş için yorumları; nisan bitmeden masana oturuyosun demiş, nisan bitti nerdeyse oturamadım daha, ama sonraki attığım fallarda iş tarihi ertelenmiş ve olaylar farklı şekilde şekillenmiş...
saraylı 1-2 ay içersindeki yorumları ile başarılı diyorum, çok uzak olunca zamanı normal herkes bilemez,gelecek değişir zaten :) favorim yine:)
İlkay Gür, onun da dediği çıktı geçen hafta baktırmıştım, diğerlerine daha vakit var çıktıkça yazarım
Bi de ben Fatime ve Fama yı denemek istiyorum ama bi olumlu bi olumsuz yorum görünce bilemiyorum..
Benim dediklerimi beğenen arkadaşlar daha önceden denedimiz mi? enerjilerimiz uyuşuyosa bende atayım onlara :)
İlkayın kahvesi mi tavsiye edersin, tarotunu mu?Aynı sekılde İlkay bendede cıktı. :) Fakat Saraylıya hiç denk gelmedim .. Fama yı tellwede denemiştim ilişkimle ilgili seni daha tam olarak ailesine anlatmamış sene sonunda ailesine anlatması olacak demişti fakat beni çoktan ailesiyle tanıştırmıştı bile .. kısaca enerjimiz uyuşmadı .. Fatimaya denemek istiyorum bende tavsiye eden olursa .. ?
aynen canım çok güzel yazmışsın.enerjisi kötü olarak çökenler bende selena ilkay gür ve tellwede adını hatırlayamadıım bi
falcı olmuştu.resmen üstüme toprak atılmış gibi olmuştum en olumlu hissettiklerimse bilgehatun ve meryem olmuştur.zerre
enerji çalmayan çok pozitif insanlar.
bunun dışında işte falın falı bozup bozmadığı mevzusunu merak ediyorum ben.
bence öyle zaten canımcım aramızda kalsın:))) yazım tarzı cümle kalıpları aynı amacanım konuyla ilgisiz ama Meryem ve bilgehatun aynı kişi olabilir mi sence?
ben meryeme baktırmadım ama burcu falını paylamıştı burda önceden. dedim bu biri ama kim? sonra fallarımı okuyunca farkettim. resmen bilgehatunla benziyor yazım tarzı. hatta benziyor değil, o gibi. sen ne dersin? böyle bir şey farkettin mi merak ettim:))
ilkaya ilk olarak tarot attım çok çok beğendim. herşey çıktı şimdiye kadar. esas konumun çıkması için bi kaç ay var çıkar mı bilmiyorum. ondan sonra 2 kez de kahve attım. tarot kadar olmasa da onlar da çok iyiydi. ama onlar sadece soruma yönelikti cevapları biraz da çemkirme vardı hala eski sevgilimi soruyorum diyedenemeni tavsiye ederim saraylıyı, ben de baktım da geç giricek galiba... O zamana kadar birilerini bulmamız gerek
Saraylının da İlkay gibi nokta atışları var, biraz süre geçsin yine İlkaya atarım zaten de, şimdi bi alevlendim, alevimi dindiricek birini arıyorum, Fatima kimine süper kimine kötü yaw..
Bir de ilkayın dediği şeylerden çıkmayanlar oldu mu hiç sen de, yoksa direk tutturuyo mu hep, 2 kere tarot attım ilkinde aşk konusunda dediği herşeyi yaşamışım, ki onun dışında bu olayları bilen kimse olmadı, bitek burcunu tutturamamış,ama verdiği burçta bi başkası daha vardı
Kahvesini denedin mi?
Bende hep kahve attım birde en son katina atmıştım o yuzden seni yanıltmak istemem .. ama çıkmadığıda oluyor meraketme ilkay hislerinde ikilem yaşayınca direk olumsuza yoruyor bence ümit vermemek adına. olumlu çıkıncada daha büyük mutluluk yaşıyorsun boşver çok takma :) istemediğin şey inşallah çıkmaz canım benimİlkayın kahvesi mi tavsiye edersin, tarotunu mu?
ben hep tarot attım
Bir de çoğu şey tuttu 1. falında, çıkmayanlarda oluyo mu? İstemediğim bi konu var onun çıkmamasını istiyorum :)
ilkay biryolunvar da ve naira da pembe tablo çizmede çok iyiKizlar ilkay nerede ve naira ne de iyi beni acil aydinlatirmisiniz
çok sevindimmmmKizlar bugun benimkiyle bulustuk ve baristik tamamen sanirim bozulmazsa cikan fallarimi kimin bildigini yazabilirim artik.
Askim simdi aramaya yazdim da nairayiilkay biryolunvar da ve naira da pembe tablo çizmede çok iyi
Donatellam cok sevindimmm darisi basimiza artik kurtul su illetten faldanKizlar bugun benimkiyle bulustuk ve baristik tamamen sanirim bozulmazsa cikan fallarimi kimin bildigini yazabilirim artik.
valla çıkarsa hiç şikayet etmem ama epey uzak ihtimalAskim simdi aramaya yazdim da nairayiduygusuz_girl ve @baldankabaka dedikleri cikmis
bence öyle zaten canımcım aramızda kalsın:))) yazım tarzı cümle kalıpları aynı ama
farklılarsada ikisinide seviyorum beni okuyolar resmen şoka giriyorum her defasında
Grey senin adinla fal baktircam ona göre ayagini denk al sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?