- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Bahsettiğiniz saraylı artık bakmıyormu yok bulamadım[/QUOTbacım saraylı alım yapacağı zaman önceden duvarına yazıyor saraylihanim yaz çıkar
YaaaaBana fal bakmıştı bakmamışti daha doğrusu saçmalamaktan
Aslında çıkanları yazayım canımGrey_ cim sana bir çok falcının falı çıkıyor genelde dimi
Yaaaaben de gecen seneki dediklerine bozulmustum ama dedigi tarihler ve dedigi sekilde oldu.. Galiba olumsuz fallar cikiyor, guzel fallara inanmiyoruz hic :)
Işte sana fal bakmış bana dört dakika boyunca on görülerin kuvvetli açmayı neden düşünmüyorsun demişti kahve falı güm oldu ve pembeydi dedikleri söylediği birkaç şey de tam tersiydi eenerji meselesiYaaaaben de gecen seneki dediklerine bozulmustum ama dedigi tarihler ve dedigi sekilde oldu.. Galiba olumsuz fallar cikiyor, guzel fallara inanmiyoruz hic :)
Aslında çıkanları yazayım canım
Yiğit ( dedikleri çok net çıkmaya devam ediyor)
Fama
Biryolunvar emine
Falalem meryem
Kiraze
Bunların falları çıktı canım.. yeni baktırdığım anlık durumda çok iyi beklemede olan falcılar var seruven naaz gibi fatıma gibi ( Tabi kader değişmezse)
Patlayanlar, birdaha baktırmayacağım falcılar
Selena
Saraylı hanım
Nesibe
Venüsamber
En meşhurı bunlar aklıma geldi daha çok var aslında falı patlayanlar.
Insallah cnm banada sonu pembe ama anlik seyleri bildi meselaKuzum denedim onuda cok pembeci geldi inş olur
yok tatlim biryolunvar fama' ya baktirmadim hic burda bahsini duydum sadece, ama baktiririm kesin :))bu bahsettiğiniz biryolunvar fama mı? bende atıyım diyorum bide onu deniyim
Canm ayni kisi icin mi aticaksin baskasi icin miBana olumsuz konuşan bi tek hümaydı ve dediği olduo yüzden korkuyorum ona fal atmaya
Ahaha bana da onlari dedi :) yani iste o tarz yorumlari gectigimde dedikleri oldu, hayirlisi diyelim <3Işte sana fal bakmış bana dört dakika boyunca on görülerin kuvvetli açmayı neden düşünmüyorsun demişti kahve falı güm oldu ve pembeydi dedikleri söylediği birkaç şey de tam tersiydi eenerji meselesi
Yiğit telefonda bakıyor.. randevulaşıorsun vatsabdann .. hesabına ücretini yatırıp randevu saatinde arıyorsun.. numarası var bende verebilirim istersenGrey bu yiğit lafını çok duydum ama hangi sitede ve ne baktırmamı önerirsin?
valla ilginçmiş canım yiğit bende 3 gün içinde patlayacak fama meryem beklemede selena ve saraylinin ufak tefek yaşadım ama selenanında 10 günü falan kaldı tariheAslında çıkanları yazayım canım
Yiğit ( dedikleri çok net çıkmaya devam ediyor)
Fama
Biryolunvar emine
Falalem meryem
Kiraze
Bunların falları çıktı canım.. yeni baktırdığım anlık durumda çok iyi beklemede olan falcılar var seruven naaz gibi fatıma gibi ( Tabi kader değişmezse)
Patlayanlar, birdaha baktırmayacağım falcılar
Selena
Saraylı hanım
Nesibe
Venüsamber
En meşhurı bunlar aklıma geldi daha çok var aslında falı patlayanlar.
Canm ayni kisi icin mi aticaksin baskasi icin mi
ederim tatllım iş anlamında dediği beklemediğim bişey çıktı ve çok güzel bi konuşması var çok pozitif biriCanım telweye yazdım çıkmadı acaba artık yokmu dedim. Tavsiye edermısın
O zaman yakalamaya çalışayım canım bi de onu deneyeyimederim tatllım iş anlamında dediği beklemediğim bişey çıktı ve çok güzel bi konuşması var çok pozitif biri
Kahve dahamı gercekcı bılemedıTarot. Hislerle bakıyor bence. fark etmiyor bir sey ne atarsan
İş anlamında kımın dedıgı cıktı??ederim tatllım iş anlamında dediği beklemediğim bişey çıktı ve çok güzel bi konuşması var çok pozitif biri
saraylinin canım şöyle söylim ben o ara bi iş teklifi almıştım onu sormuştum ama onunla daha alakasız bişey söylemişti bu ne be demiştim sonra daha kurumsal bi yere kendim başvuru yaptım ve olaylar şuan onun dediği şekilde gelişiyorİş
İş anlamında kımın dedıgı cıktı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?