Binnaz Abla

ooyyy oyyy ben sevdigmi arıyamıyorm bile dua ediyorm o arasın diye ben serdarı caldırıp kapasam anlar hemen zaten facesinden engelledi
Kiz ben sevgiliyken hep yanlislikla ses kaydi falan atardim yadirgamaz yani : D hadi bi gaz verin de arayim be baslarim gururuna adam elden gidiyor a dostlaaaaar

Ben hic anlamadim sizin olayi neden facebooktan engelledi? Fotograf atinca engelleyecegini sanmiyorum, sebep?

Kizlar seruvene kitap attim. O kadar olumsuzdu ki yikildim. gecmistede iyiyfi. Cikiyormu olumsuz dedikleri

Seruven bana yildizname bakmisti, okurken guldum resmen Bana aile ortaminda calistigin biriyle evleniceksin, uzaktan akrabanla demis Ben de ailemden 3000 km uzakta yasiyorum dedim. Iade etti.

Ben hic anlamadim sizin olayi neden facebooktan engelledi? Fotograf atinca engelleyecegini sanmiyorum, sebep?
galiba ondan hoslandgmı anladı ve halamları tanıyo ablamn dugununde muavinlik yapıyodu.ordan tanıyodu bizleri ve 4 yas buyuk benden ama ben 2 sene ara vrdim liseye beni kendinden 6 yas kücük sandıgın icin galiba bide onun calıstgı yere gittim beni üzmek istemiyo galıba ama daha cok üzülüyorum

adam akıllı herkese tutturan hiç bir falcı yok demi ?????????

adam akıllı herkese tutturan hiç bir falcı yok demi ?????????

Valla tam şu çıktı diyemiyorum ama loyle oldu şubatta biriyle tanışacağımı çoğu bildi hem online hem falcafelerdekiler ve nasıl biri olduğunu harflerine tipine kadar anlattılar ama ilişkim olmaz bu kişiyle arkadaşız ve ben o gözle bakmıyorum yani falcılar az çok kaderindeki belli net olayları biliyor ama Allah ın verdiği insan iradesi diye bir şey var
Falcılara herşeyi bilir gözüyle bakmamak gerekir en iyisine bile

kızlar binnazda ilk defa dedikleri çıkan biri çık tı pembe tabllo çizmeyen hüma balın falını okudum şimdi dedikleri okadar doğruymuşki meğer kadına olumsuz şeyler söyledi diye puanını kırmıştım hatta kızmıştım ama çok hakılymış dedikleri doğruymuş tekrar fal atsam özür dilemek için kabul edermi kadın olumlu olumsuz herşeyi bilmiş bana dediği herşeyi yaşamışım

Canımm aynı hatayı bende yapmıştım hatta 1 vermiştim ayrılacaksınız dediği için. Sonrasında dediği çıkınca fal attım ama beni geri çevirmişti. Yorumumda bir hayli ağır konuşmuştum Eğer o kadar kötü puanlamadıysan geri çevirmez belki seni

c puanlamayı 1vrmedim ama kendisine ağır konuştum puanlama yaptımmı hatırlamıyorum hümanın her dediği çıktı ilk defa binnazda okadar fal baktırdım hepsi pembe tablo çiziyordu ama buolumsuz konuştu diye sert eleştirmiştim ama dedikleri doğruymuş facesinde bişey paylaşmış acaba kimin durmunu paylaşmıış

Evet benimde öyle olmuştu. Yıkılmıştım falını okuduğumda. Faceindeki gerçek kartlardan o yüzden yüzyüze baktığı birisi sanırım

sana demişti bana aldatıldıgımı söyledi açık açık olmayacak dedi kızmıştım sana ne dedi

Evlilik ne zaman diye sormuştum. Bana tam tersine en fazla iki ay gider beraberliğiniz bu adamın senden sakladığı çok şey var dürüst değil demişti. Üç hafta sonra terkedildim Diğer falcılar heeeepppsssii yaza evlilik var demişti.

puanlama yapmadan yorum yapılmıyor

katina mı baktırdın?

kızlar humaya baktım sadece katına bakıyomus bu hatun kendı katına kartlarıylamı bakıyo yoksa netten cektıgımız kartlarlamı bakıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…