- 4 Ocak 2015
- 132
- 271
- 23
- 35
hüma bal nerede fal bakıyoo? ve kac para
hmm baska fal bakmıyo mu olsun peki ne bilgileri istiyoo???25 e katina bakıyor bir tek canımm. Binnazablada.
hmm baska fal bakmıyo mu olsun peki ne bilgileri istiyoo???
Bu asırı fal baktırmak gercekten olacak ısıde öteliyormuş kızlar onun ıcıncok baktırmamak gerekıyormus gecen gun gıttıgım bı falcı soyledı baktırma uzun sure banada gelme gelsen bıle bakmam bu kadar fal senı cok olumsuz etkılemıs dedı bende fal orucuna basladım
hmm sevdigmn kisinin burcunu istiyo mu ve son olarak bakması icin illa o kisi ile cıkmak mı gerekiyo?Normal bilgiler öyle ekstra bir şey değil benim bildiğim. İstediğini soruyorsun niyet ederek. O kişi üzerinden bakıyor. Bir de senin burcunu istiyor. O kadar yani bana öyle yapmıştı. Başkasından ekstra bir şey istedi mi bilemem canım
aynen yengem haftada 1 veya bazen 2 haftada 1 bakıyodu bana ve kuzenlerimeBu asırı fal baktırmak gercekten olacak ısıde öteliyormuş kızlar onun ıcıncok baktırmamak gerekıyormus gecen gun gıttıgım bı falcı soyledı baktırma uzun sure banada gelme gelsen bıle bakmam bu kadar fal senı cok olumsuz etkılemıs dedı bende fal orucuna basladım
hmm sevdigmn kisinin burcunu istiyo mu ve son olarak bakması icin illa o kisi ile cıkmak mı gerekiyo?
hmm sen ne demistin peki? eger buradan yazmak istemezsen özelden yaz canımmYok canım benim zaten adamla çıkıyor olsam baktırmam:))) Niyetinde bir kişiyi tut. ben yazmamıştım erkeğin burcunu. Olan bitenden ve isteğinden kısaca bahset. Gerisini kadın söylüyor zaten
yani erkegi nasıl anlatıcam ona yoksa sadece niyet mi diyecegim adını söyleyecek miyim? hoslandıgm kisinin ve senin falın noldu canım nasıl cıktı ve oldumu falcının dedikleri?Yok canım benim zaten adamla çıkıyor olsam baktırmam:))) Niyetinde bir kişiyi tut. ben yazmamıştım erkeğin burcunu. Olan bitenden ve isteğinden kısaca bahset. Gerisini kadın söylüyor zaten
yani erkegi nasıl anlatıcam ona yoksa sadece niyet mi diyecegim adını söyleyecek miyim? hoslandıgm kisinin ve senin falın noldu canım nasıl cıktı ve oldumu falcının dedikleri?
tamam tatlım cook tesekkur ettimÖzelden yazdım canım hümanın bana çıkan olaylarını ve ona nasıl sorduğumu
Kizlar seruvene kitap attim. O kadar olumsuzdu ki yikildim. gecmistede iyiyfi. Cikiyormu olumsuz dedikleri
canım bana da Haziranda yeni biriyle tanışıp evliliğe gideceksin demişti.ama gelen giden olmadı beni evlilliğe götürecek.bahsettiğim haziran 2014 yılının haziranıydı canım.takma kafana yani.Kizlar seruvene kitap attim. O kadar olumsuzdu ki yikildim. gecmistede iyiyfi. Cikiyormu olumsuz dedikleri
Bana olumluydu ama çıkmadı canım. Tam tersini yaşadım. O yüzden takma derim:)
canım bana da Haziranda yeni biriyle tanışıp evliliğe gideceksin demişti.ama gelen giden olmadı beni evlilliğe götürecek.bahsettiğim haziran 2014 yılının haziranıydı canım.takma kafana yani.
Banada nisanda görüşme var demişti...nisan bitti..bencede takma.ama geçmiş ve anda süperötesiydi...Ohhh iyi bari icime su serptiniz yahu :))))
Bana dediki iki sevgilisi var hatta biri nefes bile aldirmiyo senden de sogumus dogru mu yaniBanada nisanda görüşme var demişti...nisan bitti..bencede takma.ama geçmiş ve anda süperötesiydi...
falcıyı mıı arıycaksın??Bana dediki iki sevgilisi var hatta biri nefes bile aldirmiyo senden de sogumus dogru mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?