- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Ester Kira mı diyorsun onun fiyatı ne acaba? Nesibe'de gelecek çıkan yok mudur? Bu arada selena'da mı gelecekte patlıyor :S
Kız ester benden hiç referans falan istemedi ama ben de sevdim onu iletişiminize de çok sevindim inşallah devamı gelir canımEVET CANIM SELENA BANA BU HAFTA İÇİN İLETİŞİMİNİZ BAŞLKICAK O ARICAK DEMİŞTİ BEN ARADIM AMA SONUÇ OLARAK BAŞLADI :) NESİBE ÇOK KİŞİYE PATLADI YAA. EVET ESTER KİRA AMA REFERANSLI BAKIYORMUŞ
Çok sevindim çok çok çok sevindim. İnşallah inşallah fallara ihtiyacın kalmayacağı dönemlerin de gelir. Selena'nın tutmasına da çok sevindim. Selena ikinizin arasındaki gelişmeler için ne demişti? Ester'e de baktırayım Nesibe'ye de bakalım. Derin2013 yalan oldu benim ona verdiğim paralar desenize.Neyse bakılmamış sayayım.EVET CANIM SELENA BANA BU HAFTA İÇİN İLETİŞİMİNİZ BAŞLKICAK O ARICAK DEMİŞTİ BEN ARADIM AMA SONUÇ OLARAK BAŞLADI :) NESİBE ÇOK KİŞİYE PATLADI YAA. EVET ESTER KİRA AMA REFERANSLI BAKIYORMUŞ
selena bende berbattı hiçbir şey bilemedi gelecekte tutmadı. Bir kişiden msj bekliyordum asla atmayacak sen atsan da cevap vermeyecek demişti fakat iletişim oldu. Gerçi bir tek selena değil bana adam akıllı tutturan hiç bir falcı yok. Şu msj atacak mı ya da görüşme olacak mı diye sorduğum zaman evet olacak diyenleri de falları çıkmış olarak saymıyorum. Kumar gibi çünkü ya atar ya atmaz. Önemli olan ben demeden sen bir kişiden msj bekliyorsun o msj gelecek demeleri.
ben derin'i falcı olarak saymıyorum bile yaptığı çirkin hareketten sonra ona hala fal atanları anlayamıyorum. İş ahlakı denen şeyden habersiz bir kişi. Özel falları buraya atacak kadar para hırsı bürümüş kendisini. Falcılar buraya üye olabilir buna bir şey diyemem ama herkes dikkatli olmalı özellikle buradaki üye adıyla fal sitelerinde hesap açmamak gerekiyor. Selena buradaki bilgileri alıyor o konuda eminim. Hepsi kendine yakışanı yapıyorSen çok yaşa vallabak gelecek ikisinde de tutmadı pek bende selenada da derinde de hatta derin beni bi de bi arkadaşımı buralarda rezil etti ama derin de selena da bana ben hiç söylemeden bu çocukla arana mesafe girecek dedi he çocuğun adını da verdim soyadını da facete arattılarsa bilemem çünkü orda kocaman 2015te mezun olcak yazıyor artık günahları boyunlarına
sen su falı mı atmıştın selena'ya? Ben de isim falan her şeyi verdim bakıyorlardır su falında ya allah aşkına bakmazlar mı faceden falanselena bende berbattı hiçbir şey bilemedi gelecekte tutmadı. Bir kişiden msj bekliyordum asla atmayacak sen atsan da cevap vermeyecek demişti fakat iletişim oldu. Gerçi bir tek selena değil bana adam akıllı tutturan hiç bir falcı yok. Şu msj atacak mı ya da görüşme olacak mı diye sorduğum zaman evet olacak diyenleri de falları çıkmış olarak saymıyorum. Kumar gibi çünkü ya atar ya atmaz. Önemli olan ben demeden sen bir kişiden msj bekliyorsun o msj gelecek demeleri.
evet su falı atmıştım ama bende hiçbir şey bilemedi maalesef param boşa gitti.sen su falı mı atmıştın selena'ya? Ben de isim falan her şeyi verdim bakıyorlardır su falında ya allah aşkına bakmazlar mı faceden falanahahah ama bilmesine imkan olmayan şeyler de bildi selena hakkını yiyemem:)
faceden de mi bakamamış asfjghevet su falı atmıştım ama bende hiçbir şey bilemedi maalesef param boşa gitti.
selena bende berbattı hiçbir şey bilemedi gelecekte tutmadı. Bir kişiden msj bekliyordum asla atmayacak sen atsan da cevap vermeyecek demişti fakat iletişim oldu. Gerçi bir tek selena değil bana adam akıllı tutturan hiç bir falcı yok. Şu msj atacak mı ya da görüşme olacak mı diye sorduğum zaman evet olacak diyenleri de falları çıkmış olarak saymıyorum. Kumar gibi çünkü ya atar ya atmaz. Önemli olan ben demeden sen bir kişiden msj bekliyorsun o msj gelecek demeleri.
kimseye baktırmamak gerekiyor aslında. Fala para koyacağımıza sosyal aktivelere veya kendimize daha çok zaman ayırsak hem daha geniş çevremiz olur hemde öz güvenimiz arttığı için daha çok ilgi çekeriz. Bizi terkeden yada platonik olarak aşık olduğumuz kişileri düşünecek zamanımız da kalmaz. Bir süre sonra unuturuz. Kendi adıma söyleyeyim spor salonuna yada bağlama kursuna gitmek istesem param yok bir kaç ay daha bekleyeyim gelecek ay giderim derim lazere gitmek istesem keza öyle fakat her ay sonu 200 tl en az fatura ödüyorum. Fal baktırmak belli bir süre sonra alışkanlık yapıyor insan bırakamıyor bende yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum her ay en fazla 2 fal baktıracağım artık. Umarım hepimiz tamamen bırakabiliriz.faceden de mi bakamamış asfjghya kimine biliyor kimine bilemiyor onu da yaftalamak istemiyorum ben. burayı okuduğunu da düşünüyorum. ama dediğim gibi hiç bilinmesine imkan olmayan şeyleri de bilince insanın kafası karışıyor :) Hayırlısı olsun kime baktırmalı bilemedim.
aslında herkes kendi tarotunu alıp baksın kendine..Ama Bazen başkasından da duymak istiyor insan. :)kimseye baktırmamak gerekiyor aslında. Fala para koyacağımıza sosyal aktivelere veya kendimize daha çok zaman ayırsak hem daha geniş çevremiz olur hemde öz güvenimiz arttığı için daha çok ilgi çekeriz. Bizi terkeden yada platonik olarak aşık olduğumuz kişileri düşünecek zamanımız da kalmaz. Bir süre sonra unuturuz. Kendi adıma söyleyeyim spor salonuna yada bağlama kursuna gitmek istesem param yok bir kaç ay daha bekleyeyim gelecek ay giderim derim lazere gitmek istesem keza öyle fakat her ay sonu 200 tl en az fatura ödüyorum. Fal baktırmak belli bir süre sonra alışkanlık yapıyor insan bırakamıyor bende yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum her ay en fazla 2 fal baktıracağım artık. Umarım hepimiz tamamen bırakabiliriz.
canım cıkan bı kısı vardı sadece bızde onun reklamcı oldugunu dusunuyoduk onun dısında cıka varmı bılmıyorum
sana Derin'in baktığı fal çıktı mı? Katina baktırdım ben sen ne baktırmıştın? ve neyi bildi?Benim çıkmıştı şimdi ben reklamcı mı oluyorum¿
ester kira o canımkiraze12 nasıl kızlar? Baktırayım mı?
Kız ester benden hiç referans falan istemedi ama ben de sevdim onu iletişiminize de çok sevindim inşallah devamı gelir canım
Çok sevindim çok çok çok sevindim. İnşallah inşallah fallara ihtiyacın kalmayacağı dönemlerin de gelir. Selena'nın tutmasına da çok sevindim. Selena ikinizin arasındaki gelişmeler için ne demişti? Ester'e de baktırayım Nesibe'ye de bakalım. Derin2013 yalan oldu benim ona verdiğim paralar desenize.Neyse bakılmamış sayayım.aslankralice sen su falı mı baktırmıştın Selena'ya? Selena da patlayabilir sonuçta gaybı Allah bilir. Ancak insan inanmak istiyor bazen:) İnşallah herkesin gönlüne göre verir Allah...
Ben fala çok bağlı kalmak istemiyorum çok baktırmak da istemiyorum adam gibi birine baktırmak istiyorum. Görünen o ki elimizde çok az kişi var. Nesibe gelecekte patlıyormuş evet:)
hakikaten cıkmıs nesibenin dediği ayrılığı gormus daha ne gorecek sonra evleneceği adamın bu olacağını bilememis sadeceSelena bana ani bilemedi, gelecekte zaten bomladi.
Bu arada kac gundur aklimda , Nesibe nin bir tanidigima dedigi bomba bir sey cikmis, yazmak istedim. Simdi bu kiz bir cocugu soruyordu, Nesibe de demis ki, siz evlenmiceksiniz, ama sen birdenbire herkesi sasirtan bir evlilik yapacaksin. Kiz da bana dedi ki yok daha neler, agirkanli bir kiz, hele evlilik gibi bir konuyu 10 000 000 kere dusunmeden asla girmez. Baktirali cok olmus, 2 yil mi ne.
Neyse bu cocukla yollari ayrildi bir sekilde. Daha sonra aniden evlendi ama bu cocukla...yani Nesibe nin dedigi bence cikmis sayilir, evlendigi herifin kim oldugu konusunda yanilsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?