- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.378
- 333
Bu arada cevap vermesi güzel bir şey... Ben arayamam da her yerden engelliyimkızlar teşekkür ederim. tarih tuttu ama şöyle oldu. onun adımıyla iletişim var dedi herkes. ama annesi vefat edince ben aradım. Açmaz diye korktum ama 1,5 kere çaldı hemen açtı ve açtığında bu konu için aradığımı bilmiyordu. Bide konuştuktan sonra mesaj attım onda da yavrum diye hitap etmiş bana. normalde minnoş der çok özlediği yada gerçekten içindewn gelerek yazdığında yavrum der ne bilim bi umut işte dünden beri 5 kelimelik mesajı en az250 kere okumuşumdur umut fakirin ekmeği be bacılar
hakikaten cıkmıs nesibenin dediği ayrılığı gormus daha ne gorecek sonra evleneceği adamın bu olacağını bilememis sadeceVay be... Millet ayrıldıgı sevgilisiyle evleniyor biz hala fal baktıralım MissCherryBlossom sen su falı mı baktırmıstın selena'ya?
nazz'a baktıracaktım 1 aydır yokmuş saraylı da yok. nesibeye baktıracağım da 40 tl fazla yahu. şansımı denemek istiyorum yine de. Nesibe'ye ne baktırayım? Venus Amber de yok:S Neyse ben sizlerin direktifleri doğrultusunda iyileri denemeye çalışacağım da elimizde iyi kalmamış
nasıl iyi mi bakıyordu? cıkarttı mı telde? tellwedeki sahhmeran iyi mi? sen de cıktı mı yoksa anda mı iyi diye dusunuyorsunTelefonla bana bi kadin vardi yamuk yapmayaydi burda paylasirdim ben bi arkadasim vesilesiyle baktirmistim kadin iyiydi ..
bide tellwedeki sahhmeran iyi bence.. ucuzken atabilisiniz
Ben size ciktigini bilmiyordum ordaki lafim deepbluem nickli uyeyeydiBenim çıkmıştı şimdi ben reklamcı mı oluyorum¿
telefondakini diyosan baya iyiydi gecmisten falan bisiler bildi sahmeranla ayni seyleri söyledi bu arada paraleldinasıl iyi mi bakıyordu? cıkarttı mı telde? tellwedeki sahhmeran iyi mi? sen de cıktı mı yoksa anda mı iyi diye dusunuyorsunsercenin_gozyasi
cok ucuzmus baktırmalı aslında ona da sana cıkan bana cıkmaz bana cıkan sana cıkmaz. ben yıldızname bakan hoca arıyorum. bu forumda da maşallah kimse bilmiyor yahutelefondakini diyosan baya iyiydi gecmisten falan bisiler bildi sahmeranla ayni seyleri söyledi bu arada paraleldi
sahhmeran daha kisa bakiyor ona göre
bide ucuzdu telefondaki 12 tl lik kont karsiligi bakiodu ama toline anlattigimda ya baskasi cikti bi terslik oldu anliyamadim baktiramadi
yani her ikiside ayrilcaksin dedi bana onlarin dediginden daha erken ayrildim .. onlar gelecekte diyodu
böyle olacagi varmis
cok ucuzmus baktırmalı aslında ona da sana cıkan bana cıkmaz bana cıkan sana cıkmaz. ben yıldızname bakan hoca arıyorum. bu forumda da maşallah kimse bilmiyor yahu
berbat bir bağımlılık bir ara bırakmıştım yine sardım. yıldızname bakan cok daha zordur:s bulamıyorum yacanim hic kimse yok bence adam gibi bakan ya da internete girmeyen iyi falcilarda vardir buna inaniyorum ama yildizname bakan bulmak daha zor biz fal bakani bile bulamiyoruz bence parani cer cöp etme kendini ne kdr frenlersen o kadar iyi cünkü bagimlilik yapiyor fal isi 2 sene oldu hala birakamadim hic iyi bi özellik degil bu
bana yazabilirsin birde sana faceden grubu olan rüya tabircisi birinide tavsiye edebilirim bedava yapiyor yorumlari bir ücret beklentisi yokrüya yorumundan anlayan var mı kızlar? yazsam özelden falcılar hep güzel şeyler söylüyor rüya yorumlatınca
tamam canım yazıyorum özelden:) o adresi de verirsen sevinirimbana yazabilirsin birde sana faceden grubu olan rüya tabircisi birinide tavsiye edebilirim bedava yapiyor yorumlari bir ücret beklentisi yok
nadiren cikar.. ama herkese görmek nasip olmaz bakanin temiz kalpli olmasina bagliAyrıca kızlar bısey sorucam kahve falında cok uzak zaman cıkmıyor mu ??
Thalixim sen yeni bi ilişkşye başlamıştın yanlış hatırlamıyosam.ondan mı ayrıldın?telefondakini diyosan baya iyiydi gecmisten falan bisiler bildi sahmeranla ayni seyleri söyledi bu arada paraleldi
sahhmeran daha kisa bakiyor ona göre
bide ucuzdu telefondaki 12 tl lik kont karsiligi bakiodu ama toline anlattigimda ya baskasi cikti bi terslik oldu anliyamadim baktiramadi
yani her ikiside ayrilcaksin dedi bana onlarin dediginden daha erken ayrildim .. onlar gelecekte diyodu
böyle olacagi varmis
Jun jandi hadi artik itiraf et. Premses sensin di mi ?kız prenses kim harbiden merak ettim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?