Binnaz Abla

Bu arada cevap vermesi güzel bir şey... Ben arayamam da her yerden engelliyim O yüzden canımcım umuduna sarıl sıkı sıkı. Ve görüşmeye çalış :)

Hatirlamiyorum ama zannimca evet.

Canım bana yazmısın soyle bir sey ki derin bende bıldı hatta burdada soylemıstım.
Ama soyle bır durum hanı bırıyle dertlesırsın konusursun ve o bır olay olunca sana aman bı kac gune duzelır dıye gorebılır ya durumları öyle bir olayy, bende burda dertlestıgım bır ınsandan suphelendıgım ıcın onun hakkında o anda yazdıgım seyı su anda şu andakı AKLIMLA bılmıs olarak dusunmuyorum olaylar karısık yani.
Kımse bunu ıspatlayamadı gercı biz burda iftira atmıs gıbı olduk, derin ztn burda arkadaşlarımızın gelıp falını paylastı bu bıle fal atmamak için gecerli bir sebeb

Ayrıca kızlar bısey sorucam kahve falında cok uzak zaman cıkmıyor mu ??

nasıl iyi mi bakıyordu? cıkarttı mı telde? tellwedeki sahhmeran iyi mi? sen de cıktı mı yoksa anda mı iyi diye dusunuyorsun sercenin_gozyasi
telefondakini diyosan baya iyiydi gecmisten falan bisiler bildi sahmeranla ayni seyleri söyledi bu arada paraleldi
sahhmeran daha kisa bakiyor ona göre
bide ucuzdu telefondaki 12 tl lik kont karsiligi bakiodu ama toline anlattigimda ya baskasi cikti bi terslik oldu anliyamadim baktiramadi
yani her ikiside ayrilcaksin dedi bana onlarin dediginden daha erken ayrildim .. onlar gelecekte diyodu
böyle olacagi varmis

cok ucuzmus baktırmalı aslında ona da sana cıkan bana cıkmaz bana cıkan sana cıkmaz. ben yıldızname bakan hoca arıyorum. bu forumda da maşallah kimse bilmiyor yahu

cok ucuzmus baktırmalı aslında ona da sana cıkan bana cıkmaz bana cıkan sana cıkmaz. ben yıldızname bakan hoca arıyorum. bu forumda da maşallah kimse bilmiyor yahu

canim hic kimse yok bence adam gibi bakan ya da internete girmeyen iyi falcilarda vardir buna inaniyorum ama yildizname bakan bulmak daha zor biz fal bakani bile bulamiyoruz bence parani cer cöp etme kendini ne kdr frenlersen o kadar iyi cünkü bagimlilik yapiyor fal isi 2 sene oldu hala birakamadim hic iyi bi özellik degil bu

rüya yorumundan anlayan var mı kızlar? yazsam özelden falcılar hep güzel şeyler söylüyor rüya yorumlatınca

berbat bir bağımlılık bir ara bırakmıştım yine sardım. yıldızname bakan cok daha zordur:s bulamıyorum ya

Thalixim sen yeni bi ilişkşye başlamıştın yanlış hatırlamıyosam.ondan mı ayrıldın?

merhaba herkese so bir aydir fal isine takis durumdaydim goruyorum ki pek ck kiside benimle ayni durumda.ncelikle sunu soylim falim cikti diyince reklam mi yapilmis oluyo.o zaman isim miverilmesin anlamadim gitti. telw de cok baktirdm hwrkes auri bi sey soyledi. cok ama cok inandiricimi derseniz bilemdim arzubaci derin,sahmara buket gebel olrak ruh jalini anlatiyolar. arzubacinn icten geldi yorumlari tarih verdi bakaleger tutarsa burda paylasicam. tek rezzan ablanin falini gercekten begendim.gelecek tutarmi nilemem ama hic soru sormadigim halde beni sasirtan seyler soyledi. mercury patladi.dedikleri cikmadi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…