Binnaz Abla

Inan hersey babada degil canim kimin babasi kimle ilgileniyor ki. Degisimi kendin iste nefes al ve guclu ol nolursa olsun gururlu ol. O zaman guzel hayat inan.
peki canım tavsiyelerinne uyacagım ve kendimce söyle düsündüm bi an mesela onu cok seviyorum ama ona neden ulasamıyorum ya da kimi seversem olmuyor diye ve belki de ibadetlerimi yerine tam getirmedigim icin de olabilir.Dualarım neden kabul olmuyor diyordum ki bi yaz gördüm namazsız dua olmaz diye

25 çok iyiymiş, ben numarayı alırsam söz bu aralar aramıycam=D en az bikaç hafta sonra.

Söyle yap hergün bir kişiye ver numarayı böylece yüklenme olmamış olur falcıda havalanmaz

Söyle yap hergün bir kişiye ver numarayı böylece yüklenme olmamış olur falcıda havalanmaz
Simdi benim de o geldi aklima canim oyle yapalim. Ve mesela anlasalim aramizda benden baskasi dagitmasin numarayi kadina da yazik cunku. Dedigin gibi falci da havalanmaz gunde 1 yada 2 iyidir. Hem online faldan ucuz hemde en azindan biliyoruzki gercek bi insan 3 lu 5 li oynamiyor

Sorun olmucaksa bende alabilir miyim :)

bizdee istiyoruzz üç kişiyizz kuzumm

çok sevmiyosun=)
sadece birinden hoşlanmak ve onu düşünmek insanı mutlu ediyor, hayat seni bunalttığı zaman birinden hoşlanarak kafanı dağıtıyorsun.
başka bişiler yap. ne biliyim en ilgini çeken alana yönel. bilimin bi dalı olabilir, bi müzik aleti çalmak olabilir, yoga olabilir, koşu olabilir, yüzme olabilir, şiir yazmak olur, öykü yazmak olur, şarkı yazmak olur. hayvan hakları için, kadın hakları için, insan hakları için bişiler yapmak olur.
dışarda sonsuuuuz bi dünya var istediğimiz her şeyi yapabileceğimiz.

Sen seç sırayla dağıt noyu bu arada baktırdıktan sonra yorumlarını da yazarsan çok sevinirim

pozitif bakmak gerek diyosun yanii tavsiyelerine uyacagım canım

Ücreti hesaba bakmadan önce mi baktıktan sonra mı yatırıyoruz
Once yatiriyoruz canim. Kizlar ben yatiyorum sabah bakarim neler olmus cikan fallar okumak dilegiyle ben umidi kestim artik sadece hosuma gidiyor fal baktirmak burcuylada baristim online da isim olmaz artik. Bu arada tam olarak simdiye kadar bilen ilkay gur du sanirim bi de burcu taaa ocakta baktirdigimda bi cok seyi bilmis bu da dip not olsun :) aaa bi de sarayli is konusunu daha bu mevzu ortada yokken bilmisti

ah canım bu kadar laf ediyoruz,cevap olarak tamam,haklısın olur falan diyorsun,yüzümüze yüzümüze sırtalmıyorsun,sana bazen çok kızıyorum,ama sen böyle cevaplar verincede acaba bu gün çokmu gerginim yada abartıyorum diye düşünüyorum,aslında sende normal bir şeyler sorup öğrenmeye çalışıyorsun,görüyorumki senin hiç kimsenin kaldıramayacağı bir enerjin var,
arkadaşlarlar sana kızmalarına rağmen yinede yüreklerinin bir tarafında merhamet ediyorlar ve sana sıkıntılarını atman için yol göstermeye çalışıyorlar,bencede sen aşka kafanı fazla meşgul etme canım,heleki birde ilgilendiğinin kişinin senden haberi bile yokmuş,buda hiç normal değil kendini boşu boşu boşuna sıkıntıya atıyorsun,üzülme canım hayatta görecek daha çok güzel günlerin var,vazgeç bu boş sevdadan,ne diyim canım ya..

Ben biraz araştırıyim o zman saol cnm :)

bana tavsiyelerde bulundugunuz icin cok tesekkür ederim canım bazı seyler ustune dustugumde ise tek ask degil bazı ıslerimdede aksaklıklar vardı ve galıba namaz kılmadıgım ibadet etmedigimdenmis.bi iki dua ettim internetten az da olsa icim huzurla doldu gercekten dualar ve namaz insana huzur veriyormus canım :)

ilkay gur ne demisti ki:/

sevindim biraz rahatladığına,içinden dua etmek geliyorsa et elbette,
insan kendini başka meşgalelere verince sıkıntılaarından uzaklaşıyor,bu arada allah dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…