Binnaz Abla

valla ben de heyecan yaptım, baktır da anlat =D

valla ben de heyecan yaptım, baktır da anlat =D
tamam canım :) mesela o kıza fal atarken şöyle bi durum oluyor o an istediğim konuya odaklanıyorum ya diğer şeyler uçup gidiyor. ama kız hepsini söylüyor tabi bi ay sonra dönüp baktığımda yuhhh buna bilmiş oha bu kadar olur falan oluyorum :)

burcu ya, aranan kan=)

normaldir ailem de hoslanmıyor benden .s

öyle deme, hoşlanmaz olurlar mı? sadece bazı lafların ve hareketlerin irrite edici. özellikle ben birkaç tanesine tanık oldum. biraz yaşınla alakalı ama biraz da bi sakinleşip, davranışlarını, laflarını tartarak hareket edersen daha iyi olacak.

peki canım birde bu aralar depresyondayım ondan olsa gerek kndimi yalnız hissediyorum

Kuzum kahvemi bakıyor sadece? Yoksa katinada bakıyomu

Cafede mi evde mi bakıo cnm
Cafe ama ben bana bildi illa gidin demiyorum kimse yanlış anlamasın şimdiye kadar kimseyi önermedim onu da lafı geldi diye söyledim formu aratırsanız gecmiş zamanda gidenler olmus bi kaç sene önce hiç beğenmemişler tırt demişler ona göre ) bana bildi o ayrı

normaldir ailem de hoslanmıyor benden .s

Ailen muhakkak seviyordur seni ama sadece burda gördüğüm kadarıyla konuşmam gerekirse insanları itiyorsun bazı konularda ısrar ederek ya da benzer konularda çok fazla soru sorarak. Mesajlarını tek tek okursan insanların neden böyle düşündüğünü anlarsın. Kötülüğüne söylemiyorum sonuçta seni tanımıyorum ama bence biraz daha sosyal olmalısın insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmelisin :)
Hepimiz benzer dönemler yaşadık ama hepsi geçmişte kaldı :)

peki canım :)

lise 3 e gidiyorum normalde üni 1 e gitmem gerekti babam beni 2 sene gec yazdırttı
Okuluna konsantre ol OKU herşey gelip gecici en güZel zamanların bunlar eminim benim tavsiyeme ihtiyacın yoktur ama OKU! Etrafına bak seni seven senden hoşlanan birileri mutlaka vardır seni farkında olmayan bilmeyen bi erkegin hayalini kurarak depresyona girme

lise 3 e gidiyorum normalde üni 1 e gitmem gerekti babam beni 2 sene gec yazdırttı
bu yaşta fal sayfalarında ne işin var. İyiliğin için söylüyorum daha çok gençsin neler göreceksin şu an derslerine odaklan canı cehenneme erkeklerin önce hayatını kurtar. Aşk meşk daha sonra gelir zaten.

Canim banada yollarmisin rica etsem benim olaylar yine karistida:-( birde fiyatini ogrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…