valla ben de heyecan yaptım, baktır da anlat =Dsenin de mi burcu canım bu dediğin falcı. :) kızlar yazıcaktım şimdi buldum numarasını gönlünü aldım gibi ama artık seçerek bakıyorum dedi bakim bu akşam olursa baktırcam izin verirse burada sevdiğim kişilere vericem numarasını onlardan biri de sensin :)
tamam canım :) mesela o kıza fal atarken şöyle bi durum oluyor o an istediğim konuya odaklanıyorum ya diğer şeyler uçup gidiyor. ama kız hepsini söylüyor tabi bi ay sonra dönüp baktığımda yuhhh buna bilmiş oha bu kadar olur falan oluyorum :)valla ben de heyecan yaptım, baktır da anlat =D
normaldir ailem de hoslanmıyor benden .sben senden pek hoşlanmıyorum atacağımı sanmıyorum o yüzden sana. bunaltıyorsun hepimizi prenses34 ten daha betersin
40 tl tarotolur olur kaça bakıyor??
tamam canım :) mesela o kıza fal atarken şöyle bi durum oluyor o an istediğim konuya odaklanıyorum ya diğer şeyler uçup gidiyor. ama kız hepsini söylüyor tabi bi ay sonra dönüp baktığımda yuhhh buna bilmiş oha bu kadar olur falan oluyorum :)
Okumuyomusun?normaldir ailem de hoslanmıyor benden .s
Cafede mi evde mi bakıo cnm40 tl tarot
normaldir ailem de hoslanmıyor benden .s
peki canım birde bu aralar depresyondayım ondan olsa gerek kndimi yalnız hissediyorumöyle deme, hoşlanmaz olurlar mı? sadece bazı lafların ve hareketlerin irrite edici. özellikle ben birkaç tanesine tanık oldum. biraz yaşınla alakalı ama biraz da bi sakinleşip, davranışlarını, laflarını tartarak hareket edersen daha iyi olacak.
Kuzum kahvemi bakıyor sadece? Yoksa katinada bakıyomutamam canım :) mesela o kıza fal atarken şöyle bi durum oluyor o an istediğim konuya odaklanıyorum ya diğer şeyler uçup gidiyor. ama kız hepsini söylüyor tabi bi ay sonra dönüp baktığımda yuhhh buna bilmiş oha bu kadar olur falan oluyorum :)
lise 3 e gidiyorum normalde üni 1 e gitmem gerekti babam beni 2 sene gec yazdırttıOkumuyomusun?
Ben de merak ettimsenin de mi burcu canım bu dediğin falcı. :) kızlar yazıcaktım şimdi buldum numarasını gönlünü aldım gibi ama artık seçerek bakıyorum dedi bakim bu akşam olursa baktırcam izin verirse burada sevdiğim kişilere vericem numarasını onlardan biri de sensin :)
Cafe ama ben bana bildi illa gidin demiyorum kimse yanlış anlamasın şimdiye kadar kimseyi önermedim onu da lafı geldi diye söyledim formu aratırsanız gecmiş zamanda gidenler olmus bi kaç sene önce hiç beğenmemişler tırt demişler ona göreCafede mi evde mi bakıo cnm
normaldir ailem de hoslanmıyor benden .s
peki canım :)Ailen muhakkak seviyordur seni ama sadece burda gördüğüm kadarıyla konuşmam gerekirse insanları itiyorsun bazı konularda ısrar ederek ya da benzer konularda çok fazla soru sorarak. Mesajlarını tek tek okursan insanların neden böyle düşündüğünü anlarsın. Kötülüğüne söylemiyorum sonuçta seni tanımıyorum ama bence biraz daha sosyal olmalısın insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmelisin :)
Hepimiz benzer dönemler yaşadık ama hepsi geçmişte kaldı :)
peki canım :)
Okuluna konsantre ol OKU herşey gelip gecici en güZel zamanların bunlar eminim benim tavsiyeme ihtiyacın yoktur ama OKU! Etrafına bak seni seven senden hoşlanan birileri mutlaka vardır seni farkında olmayan bilmeyen bi erkegin hayalini kurarak depresyona girmelise 3 e gidiyorum normalde üni 1 e gitmem gerekti babam beni 2 sene gec yazdırttı
Biraz az konusmayi dogru yerde dogru seyi yapmayi ogrenmelisinnormaldir ailem de hoslanmıyor benden .s
bu yaşta fal sayfalarında ne işin var. İyiliğin için söylüyorum daha çok gençsin neler göreceksin şu an derslerine odaklan canı cehenneme erkeklerin önce hayatını kurtar. Aşk meşk daha sonra gelir zaten.lise 3 e gidiyorum normalde üni 1 e gitmem gerekti babam beni 2 sene gec yazdırttı
Canim banada yollarmisin rica etsem benim olaylar yine karistida:-( birde fiyatini ogrenebilirmiyimDogruymus demek :))) yaaa kizlar yaaa benim burcu diye bi falcim vardi kizla kavga ettik bana bakmiyor artik numarasini da degismis ama ne soylese yasamisim o kizi bi bulsam varya hepinize aticam numarasini whatsapptan bakiyor ama efsans. Benim esasoglan piyasada yokken onla taniscagimi bilmisti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?